הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חזה לא גדל

• פותח/ת השרשור naorn
  • פורסם בתאריך

naorn

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
מה המצב חברים.
קראתי את כל הדברים לגבי החזה שלא מתפתח בפורום ואני עדיין חייב את עזרתכם
אני מתאמן שנה שוקל 64 כל הגוף גדל בצורה מצוינת אין תלונות פרט לחזה ניסיתי כל מני אופציות לדוגמא משקל חופשי חזה עליון 3*8 וחזה ללא שיפוע 3*8 17.5 קילו כל צד בתנועת פרפר לאחר מכן באנץ` חזה ללא שיפוע 3*8 75 קילו .חזה עליון 45 קילו 3*8 לאחר מכן חזה תחתון 60 קילו כל צד 3*8 אני מרגיש שחזה עובד ניסיתי לשנות קצת תרגילים אבל לא עוזר אודה לעזרתכם

תדאג לעלות משקלים בקצב שהוא לפחות שבועי , תאוכל כמו שצריך (מאזן חיובי) תבדוק שאתה עולה במשקל שלך והחזה יגדל .

במקרה הכי גרוע , תמיד אפשר לעשות סיליקון 🤡

מה המצב חברים.
קראתי את כל הדברים לגבי החזה שלא מתפתח בפורום ואני עדיין חייב את עזרתכם
אני מתאמן שנה שוקל 64 כל הגוף גדל בצורה מצוינת אין תלונות פרט לחזה ניסיתי כל מני אופציות לדוגמא משקל חופשי חזה עליון 3*8 וחזה ללא שיפוע 3*8 17.5 קילו כל צד בתנועת פרפר לאחר מכן באנץ` חזה ללא שיפוע 3*8 75 קילו .חזה עליון 45 קילו 3*8 לאחר מכן חזה תחתון 60 קילו כל צד 3*8 אני מרגיש שחזה עובד ניסיתי לשנות קצת תרגילים אבל לא עוזר אודה לעזרתכם
תפרסם את התוכנית אימון שלך.... יכול להיות שהעבודה שלך על החזה היא לא טובה

אל תעשה מלא תרגילים על החזה.
לך על בנץ פרס קלאסי ותקפיד על העלאת משקלים שעל המוט בנוסחה הבאה: יותר משקל = יותר מסת שריר.
כמובן הנוסחה תקיפה במידה ואתה תקפיד על תזונה נכונה.
בהצלחה.

תעזוב את הבנץ' פרס זה דבר ראשון.

דבר שני - תגוון בחזרות, תעבוד גם 10 ו12 חזרות. וגם מידי פעם סטים של 15 חזרות לא יהרגו אותך. שמור על טווח תנועה מלא, טכניקה מושלמת, כיווצים ונגטיבים. תרביץ לפחות 2 פרפרים באימון. תעבוד חזק, תנוח 30-60 שניות בין הסטים. בהצלחה.

"תעזוב את הבנץ' פרס זה דבר ראשון"???

אתה מציע לבנאדם לעבוד 10-15 חזרות+2 סטים פרפר בתור פתרון לבעיה שלו, ואם הוא יקשיב לך?
"כיווצים ונגטיבים" זה כבר ממש בילבול שכל.

פותח האשכול, נראה שהתכנית שלך לא רצינית- שתי תרגילים לחזה (פרפר מיותר לגמרי חייב לציין) ורק אחרי זה בנץ' קלאסי? לא מתאמנים ברצינות ככה.

כמה משקל עלית בשנה שהתאמנת? פרט את התכנית אימנים שלך.

"תעזוב את הבנץ' פרס זה דבר ראשון"???

אתה מציע לבנאדם לעבוד 10-15 חזרות+2 סטים פרפר בתור פתרון לבעיה שלו, ואם הוא יקשיב לך?
"כיווצים ונגטיבים" זה כבר ממש בילבול שכל.

פותח האשכול, נראה שהתכנית שלך לא רצינית- שתי תרגילים לחזה (פרפר מיותר לגמרי חייב לציין) ורק אחרי זה בנץ' קלאסי? לא מתאמנים ברצינות ככה.

כמה משקל עלית בשנה שהתאמנת? פרט את התכנית אימנים שלך.
א) לא כתבתי 2 סטים פרפר, כתבתי 2 פרפרים = 2 ורייאציות של פרפר. נותן עבודה על כל הסיבים בחזה ובעיקר על החלק הפנימי.
ב)צריך לגוון בחזרות.
ג) כן, פיק קונטרקשיין למי שלא יודע, כיווץ, נגטיב, כל אלה נותנים עבודה שמנצל ב100 אחוז את השריר, ולא רק ללחוץ וזהו- לא יוצא מזה כלום. למה זה בלבול שכל? תנסה לבצע תרגיל בצורה "הרגילה" - שזה אומר להרים תמשקל וזהו (לדוגמא חתירה עם מוט) ותנסה לעשות אותו דבר כאשר אתה מכווץ את השריר המיועד, ומשחרר באיטיות. נראה אם תצליח עם אותו משקל, איך תרגיש יום אחרי, ואיפה תהיה היפרטרופיה גדולה יותר.
ד) כן, לעזוב את הבנץ' פרס! תנסו בבית אפילו - תבצעו תנועה דומה לבנץ' פרס, ותרגישו את החזה. עכשיו תבצעו תנועה דומה ללחיצה עם דאמבלים ותרגישו את החזה. איפה החזה מכווץ יותר? איפה יש יותר טווח תנועה לחזה? יפה מאוד.

תעזוב את הבנץ' פרס זה דבר ראשון.

דבר שני - תגוון בחזרות, תעבוד גם 10 ו12 חזרות. וגם מידי פעם סטים של 15 חזרות לא יהרגו אותך. שמור על טווח תנועה מלא, טכניקה מושלמת, כיווצים ונגטיבים. תרביץ לפחות 2 פרפרים באימון. תעבוד חזק, תנוח 30-60 שניות בין הסטים. בהצלחה.
תפסיק להטעות בבקשה.

אתה ממליץ למתאמן רגיל תכונית שמומלצת לנוטלי ממתקים (סטרואידים אנובאלים) מפני שדרוש מספר חזרות גבוה יותר כדי לגרות את השריר. אבל למתאמן טבעי אין שום צורך בזה הסיכויים שהוא יגדל ואני מדגיש יגדל מתוכנית כזאת נמוכים (כמובן שבהשוואה לאדם שלא מתאמן בכלל הוא יגדל) אולי (אולי גם לא) זאת תוכנית שטובה לסיבולת השריר והסיכויים להיפצע ממנה גדולים מפני הנפח שלה.

לכן כדאי לפני שאתה מתחיל לייעץ פה תעבור על מאמרים בפורטל שיעשו לך סדר בראש.

עוד נקודה: אם אתה הולך לפי ההרגשה באמצעות 25 ואפילו 50 חזרות תרגיש את השריר יופי, לכן זה הופך את האימון לטוב יותר? ז״א לפי המשוואה שלך שבאמצעות ההרגשה = זה המדד לדעת מה טוב לשריר, אז חזרות רבות (25-50) במילא ירגישו לך מעולה ואולי זאת הדרך לגדול?

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית