הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

[בקשה] תרגיל טוב לאמה

T-Style

משתמש מתחיל
28
0
נק' מוניטין:
0
28
0
שלום לכולם,

אני מתאמן מזה מספר שנים ונוצרה אצלי הבעיה הבאה:
היד קידמית שלי מפותחת מאוד, אך האמה מפגרת מאחור באופן משמעותי, כך שזה מתחיל להיראות לא טוב.
כשאני עובד יד קידמית אני מרגיש משמעותית את האמה, אך כנראה שזה לא מספיק.
(אציין כי אני עושה מתח).

אשמח אם תוכלו להמליץ לי על תרגיל לחיזוק האמה.

תשלב תרגילים שעובדים על אחיזה כגון:טיפוס בחבל,מתח ממגבת,"Farmers walk" עם הדמבלים הכי כבדים שאתה יכול להרים וללכת איתם,
"Plate pinch" שזה פשוט לתפוס וממש "לצבוט" את הפלטה הכי כבדה שאתה יכול עם האצבעות ולהרים מהרצפה,דדליפט יעבוד יפה מאוד על האמות אם אתה לא עושה כבר.

יש גם אפשרות לעבודה מבודדת וישירה על האמות,כמו Wrist curls שזה הרמה של משקולת\מוט עם כף היד עצמה כשהיא נחה על ספסל והידיים פונות למעלה או למטה.

יש דבר שנקרא fat grip. תעשה איתו יד קדמית, אתה שם אותו על המוט ובגלל שהמוט עבה האמה עובדת חזק.

לאחרונה "דדליפט" הפך להיות תשובה נפוצה אצלי, ולא הייתי ממליץ לבודד את האמה עם wrist curls - שורש כף היד הוא מפרק מאוד רגיש ואתה לא רוצה לבודד אותו עם משקל.

האמה עובדת מספיק באחיזות, גם אם תבודד אותה סביר להניח שלא יצא לך מזה כלום. אולי דלקת.

קשה לי להאמין שלמישהו שעושה מורכבים תהיה אמה בפיגור. אתה עושה?

נערך לאחרונה:
מניסיון שלי ושל חברים לבודד את האמה זו טעות בקלות מפתחים דלקת או נפצעים.
תרגילי משיכה כבדים יעשו את העבודה.

דדליפט.!!!&&&!!~~~%%&*!!!!!

גם פטישים זה תרגיל לא רע

אתה יכול לנסות להוסיף ראק פולס

Back
למעלה תחתית