הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

האם אימונים בחדר כשר (הרמת משקולות וכו') יכולים לגרום או להחמיר גניקומסטיה?

• פותח/ת השרשור Jviega
  • פורסם בתאריך

Jviega

משתמש מתחיל
61
2
נק' מוניטין:
2
61
2
שלום.
רציתי לדעת אם אימונים בחדר כושר , כל מה שקשור להרמת משקולות וכו', יכול לגרום או להחמיר גניקומסטיה.
קראתי קצת על גניקומסטיה בווקיפידה:
http://he.wikipedia.org/wiki/גינקומסטיה

שם כתוב את זה:
"מיתוס נפוץ במיוחד הוא הטענה שפיתוח שריר החזה יכולה לסייע במקרים של גינקומסטיה מתונה או אפילו להעלים אותה. מיתוס זה אינו נכון מהסיבה הפשוטה שבניית שריר החזה, בדרך כלל רק תחמיר גינקומסטיה כזו בגלל דחיפה קדימה של רקמות השד, השומן ועודפי העור, אם ישנם. עצות כאלה ואחרות ניתנות לרוב על ידי הדיוטות או מאמני כושר שאין להם מספיק השכלה לגבי האנטומיה והפיזיולוגיה של הנושא."

אז מה דעתכם בנושא? האם יש משהו בדבר?

דעתי שתתייעץ עם רופא בקשר לזה

יש כמה סוגי גינו
גינוקומסטיה-רקמת שומן שהצטברה באזור החזה-יורד בחיטוב רציני
פסאודוגינוקומסטיה-רקמת שד(שמלווה בשומן) שאותה תוריד רק עם ניתוח(נורא יקר אגב)

בקיצור,דבר ראשון אתה צריך להתחטב ככה או ככה,ואז תראה מה קורה.
בהצלחה

יש כמה סוגי גינו
גינוקומסטיה-רקמת שומן שהצטברה באזור החזה-יורד בחיטוב רציני
פסאודוגינוקומסטיה-רקמת שד(שמלווה בשומן) שאותה תוריד רק עם ניתוח(נורא יקר אגב)

בקיצור,דבר ראשון אתה צריך להתחטב ככה או ככה,ואז תראה מה קורה.
בהצלחה
הפוך, פסאדו זו ריקמת שומן ולא תמיד יורדת גם בחיטוב רציני וגינוקומסטיה זו ריקמה נשית

הפוך, פסאדו זו ריקמת שומן ולא תמיד יורדת גם בחיטוב רציני וגינוקומסטיה זו ריקמה נשית

גם לטובים זה קורה ב3 בלילה )
תודה על התיקון

• פותח/ת השרשור
אז זה אומר שרוב הסיכויים שאני אצטרך לעבור את הניתוח הזה?
הוא משאיר צלקות מגעילות, ראיתי אנשים שעברו אותו והחזה שלהם פשוט נראה לא טוב.

רוב הסיכויים כן,אבל כמו שאמרתי,קודם כל תתחטב אחרי זה תראה מה קורה.

• פותח/ת השרשור
אני כבר לא יודע מה יותר גרוע, להישאר עם זה או לעבור את הניתוח שמשאיר לך צלקות ועור מעוות.

גברתתחיל חיטוב לא בטוח שאתה צריך ניתוח בכלל

אז מה דעתכם בנושא? האם יש משהו בדבר?

יש משהו בדבר, לי יש ג'ינו קל מאז שאני זוכר את עצמי והאימונים עם העליה במשקל והאחוז שומן נותנים לזה מראה "יותר חמור".

• פותח/ת השרשור
יש משהו בדבר, לי יש ג'ינו קל מאז שאני זוכר את עצמי והאימונים עם העליה במשקל והאחוז שומן נותנים לזה מראה "יותר חמור".

אני כרגע בן 20 וקצת, מטר 87, במשקל של 117, האם עדיף לי לעסוק בפעילות אירובית + אימוני כוח בלי אימונים עם משקולות, כרגע עד שאני ארזה למשקל תקין ואראה מה המצב מאשר להתחיל כבר עכשיו אימונים בחדר כושר עם משקולות והכול, קיים סיכוי שזה ימנע החמרה מאשר הרמת משקולות?

לא.
תבנה תפריט חיטוב ותתחיל להרים משקולות,זה יעשה רק טוב.

• פותח/ת השרשור
לא.
תבנה תפריט חיטוב ותתחיל להרים משקולות,זה יעשה רק טוב.
אולי, אבל כמו שראית, Rami R, אמר שכן יש משהו בדבר ושהרמת משקולות כן יכולה להחמיר את זה.
לא שאני מזלזל בך, אני פשוט רוצה לראות כמה שיותר דעות, זה משהו שאני לא רוצה להסתכן בו ואחרי זה להצטער בלי דרך חזרה.

אולי, אבל כמו שראית, Rami R, אמר שכן יש משהו בדבר ושהרמת משקולות כן יכולה להחמיר את זה.
לא שאני מזלזל בך, אני פשוט רוצה לראות כמה שיותר דעות, זה משהו שאני לא רוצה להסתכן בו ואחרי זה להצטער בלי דרך חזרה.
הוא כתב שהוא עלה במשקל ובאחוזי שומן (השמין)....
אתה מנסה לעלות במשקל? לא.

Back
למעלה תחתית