אחר ██ הערכת אחוז (%) שומן מתמונות ██

מצב
השרשור נעול
רואים כמה עלית שומן כביכול
וכמה מסה רזה כביכול

הדרך היחידה בה אני רואה את זה קורה זה אם אתה שוקל את עצמך באופן קבוע, זאת לא "המסה" הראשונה שלך, וכבר יש לך ניסיון במכשיר כמו dexa בתקופת "מסה" (ככה שיש לך פרופורציות לגבי עלייה במסה רזה). זה המצב אצלך?

הדרך היחידה בה אני רואה את זה קורה זה אם אתה שוקל את עצמך באופן קבוע, זאת לא "המסה" הראשונה שלך, וכבר יש לך ניסיון במכשיר כמו dexa בתקופת "מסה" (ככה שיש לך פרופורציות לגבי עלייה במסה רזה). זה המצב אצלך?
שוב זה למה אמרתי שזה ״כביכול״
לפי העין
על 87 קיבלתי הערכה של 24 בממוצע (23-25) אחוזי שומן בערך
על 103 קיבלתי הערכה של 22.5 בממוצע (20-25)

זה לא באמת מעניין אותי אם עליתי קילו או קילו 200 שריר
התוצאות בשטח מבחינת כוח ומסה על הדרך יותר מעניין

אחי באמת מעניין אותי איך בדיוק אתה רואה פה 20-22 .

שמע רוסיה . זה תמונה שלי מי סוף מאסה .

88 קילו 178 . א"ש שאני שיערתי לעצמי הוא 18-20 .
אחרי שירדו נוזלים + חיטוב . בשביל לרדת ל10 כמו בתמונה בצד הייתי צריך להוריד 16 קילו . [ כמובן נוזלים בפנים והכל ] .

עכשיו אני לא יודע איך בדיוק אתה ועוד כל מיני חברה מחשבים את האחוזי שומן שלהם . אתה לי אתה נראה 30 אחי .

אחי באמת מעניין אותי איך בדיוק אתה רואה פה 20-22 .

שמע רוסיה . זה תמונה שלי מי סוף מאסה .

88 קילו 178 . א"ש שאני שיערתי לעצמי הוא 18-20 .
אחרי שירדו נוזלים + חיטוב . בשביל לרדת ל10 כמו בתמונה בצד הייתי צריך להוריד 16 קילו . [ כמובן נוזלים בפנים והכל ] .

עכשיו אני לא יודע איך בדיוק אתה ועוד כל מיני חברה מחשבים את האחוזי שומן שלהם . אתה לי אתה נראה 30 אחי .
בתמונה הזאת אתה נראה יותר כמו 15 - 16 אחוז

בתמונה הזאת אתה נראה יותר כמו 15 - 16 אחוז

אם הייתי 15=16 הייתי צריך לרדת מי 88 -72 בשביל לרדת 6 א"ש ? לא חושב אחי ...

הבנו שחלק גדול פה " ליפטרים " ... פשוט חלק מהאנשים נותנים הערכות הזויות ... באמת רוסיה אתה ממש לא 23 ! תראה את החזה אחי אם תמשיך לעלות יהיה לך כמו לאישה כבר .
ואני לא בא לרדת עלייך אחי . אבל זה לא 23 .

אם הייתי 15=16 הייתי צריך לרדת מי 88 -72 בשביל לרדת 6 א"ש ? לא חושב אחי ...

הבנו שחלק גדול פה " ליפטרים " ... פשוט חלק מהאנשים נותנים הערכות הזויות ... באמת רוסיה אתה ממש לא 23 ! תראה את החזה אחי אם תמשיך לעלות יהיה לך כמו לאישה כבר .
ואני לא בא לרדת עלייך אחי . אבל זה לא 23 .
בתמונה שלך אתה 16 גג, הייתי אומר 15.

בתמונה שלך אתה 16 גג, הייתי אומר 15.
פה בדיוק מתחילה הבעיה . איך לעזעזל אני 15 ? אין אפילו פיצול קטן אחד ?

מהתגובה הזאת פשווט נדמה לי כיאילו כביכול " ליפטרים " מנסים להוריד לעצמם את האחוז שומן חחח בשביל לא להתבאס .
שמע אחי אני בתמונה שלי לא פחות מי 18 זה אני אומר לך בוודאות .
ורוסיה אתה לא פחות מי 25 גם אחרי שירדו נוזלים .

פה בדיוק מתחילה הבעיה . איך לעזעזל אני 15 ? אין אפילו פיצול קטן אחד ?

מהתגובה הזאת פשווט נדמה לי כיאילו כביכול " ליפטרים " מנסים להוריד לעצמם את האחוז שומן חחח בשביל לא להתבאס .
שמע אחי אני בתמונה שלי לא פחות מי 18 זה אני אומר לך בוודאות .
ורוסיה אתה לא פחות מי 25 גם אחרי שירדו נוזלים .
body-fat-percentage-men.jpg

סבבה אני אדבר עם החבר'ה של התמונות אחוזי שומן

אוקיי תמונה אחרת . 88-89 קילו 178 .בבקשה :

אני לא פחות מי 18 כאן ואפילו ואפילו 21 אולי ..השארתי לך את הסנטר שתוכל להתבונן בBULKING FACE שלי ... עכשיו תסתכל על זה . http://sizmedia.com/my.php?i=dmgzjjdjkzzr.jpg

אתה באמת רוצה להגיד שאנחנו אותו אחוז שומן ?
תפסיק להסתכל בטבלה הזאת .
ורוסיה שוב אתה מעל 25 וזה כבר באמת לא פרופורציונלי אחי . אתה חייב לרדת קצת מעניין " הכוח " ... לפחות לחודשיים ואפילו שלוש !!

הוא לא עומד בקריטריונים שלך אחי?
תפסיק להכניס את ההצתה הזאת שכיאילו אני הבילדר המושלם יורד על הליפטר השמן .זה לא ככה .
כבר הבנתי שלא אכפת לו . אני לא בא לרדת עליו . רק מראה לו שהוא לא 21-3 זה הכל .
הגבתי יותר מידי פה . פעם שעברה קיבלתי באן על זה מעכשיו תעשו וטצטטו אותי אני לא עונה אמרתי את שלי .

אז למה אתה אומר לו מה הוא חייב?

אלה מסוג הדיונים שאני רק מחכה לתגובות שלך, ברצינות.

אין פה באמת מקום לדיונים. זה פשוט עצוב לראות את התגובות האלה, אבל זה גם צפוי כי לבילדרים יש תפיסה מעוותת לגבי גוף האדם. וזו אחת הסיבות שזו טעות לבקש הערכת אחוז שומן. אין למספר הזה שום ערך גם ככה - אם אתה חושב שאתה שמן מדי, תרד. אם אתה חושב שאתה רזה מדי תעלה. את המשחקים בפרטים הקטנים תשאיר למלכות היופי עם השיזוף המזויף.

אין פה באמת מקום לדיונים. זה פשוט עצוב לראות את התגובות האלה, אבל זה גם צפוי כי לבילדרים יש תפיסה מעוותת לגבי גוף האדם. וזו אחת הסיבות שזו טעות לבקש הערכת אחוז שומן. אין למספר הזה שום ערך גם ככה - אם אתה חושב שאתה שמן מדי, תרד. אם אתה חושב שאתה רזה מדי תעלה. את המשחקים בפרטים הקטנים תשאיר למלכות היופי עם השיזוף המזויף.
קולדפייר לשלטון 👏

למה אתה לא מנהל יותר, בחייך?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית