רואים כמה עלית שומן כביכול
וכמה מסה רזה כביכול
הדרך היחידה בה אני רואה את זה קורה זה אם אתה שוקל את עצמך באופן קבוע, זאת לא "המסה" הראשונה שלך, וכבר יש לך ניסיון במכשיר כמו dexa בתקופת "מסה" (ככה שיש לך פרופורציות לגבי עלייה במסה רזה). זה המצב אצלך?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
רואים כמה עלית שומן כביכול
וכמה מסה רזה כביכול
שוב זה למה אמרתי שזה ״כביכול״הדרך היחידה בה אני רואה את זה קורה זה אם אתה שוקל את עצמך באופן קבוע, זאת לא "המסה" הראשונה שלך, וכבר יש לך ניסיון במכשיר כמו dexa בתקופת "מסה" (ככה שיש לך פרופורציות לגבי עלייה במסה רזה). זה המצב אצלך?
20-22
בתמונה הזאת אתה נראה יותר כמו 15 - 16 אחוזאחי באמת מעניין אותי איך בדיוק אתה רואה פה 20-22 .
שמע רוסיה . זה תמונה שלי מי סוף מאסה .![]()
88 קילו 178 . א"ש שאני שיערתי לעצמי הוא 18-20 .
אחרי שירדו נוזלים + חיטוב . בשביל לרדת ל10 כמו בתמונה בצד הייתי צריך להוריד 16 קילו . [ כמובן נוזלים בפנים והכל ] .
עכשיו אני לא יודע איך בדיוק אתה ועוד כל מיני חברה מחשבים את האחוזי שומן שלהם . אתה לי אתה נראה 30 אחי .
בתמונה הזאת אתה נראה יותר כמו 15 - 16 אחוז
בתמונה שלך אתה 16 גג, הייתי אומר 15.אם הייתי 15=16 הייתי צריך לרדת מי 88 -72 בשביל לרדת 6 א"ש ? לא חושב אחי ...
הבנו שחלק גדול פה " ליפטרים " ... פשוט חלק מהאנשים נותנים הערכות הזויות ... באמת רוסיה אתה ממש לא 23 ! תראה את החזה אחי אם תמשיך לעלות יהיה לך כמו לאישה כבר .
ואני לא בא לרדת עלייך אחי . אבל זה לא 23 .
פה בדיוק מתחילה הבעיה . איך לעזעזל אני 15 ? אין אפילו פיצול קטן אחד ?בתמונה שלך אתה 16 גג, הייתי אומר 15.
פה בדיוק מתחילה הבעיה . איך לעזעזל אני 15 ? אין אפילו פיצול קטן אחד ?
מהתגובה הזאת פשווט נדמה לי כיאילו כביכול " ליפטרים " מנסים להוריד לעצמם את האחוז שומן חחח בשביל לא להתבאס .
שמע אחי אני בתמונה שלי לא פחות מי 18 זה אני אומר לך בוודאות .
ורוסיה אתה לא פחות מי 25 גם אחרי שירדו נוזלים .
באמצע של שני הבחורים 15 ו20 תבדביק תמונה שלי ותכתוב 18-20 .
סבבה אני אדבר עם החבר'ה של התמונות אחוזי שומןבאמצע של שני הבחורים 15 ו20 תבדביק תמונה שלי ותכתוב 18-20 .
התמונה של ה20-22 שנה ל 22-24 .
סבבה אני אדבר עם החבר'ה של התמונות אחוזי שומן
תפסיק להכניס את ההצתה הזאת שכיאילו אני הבילדר המושלם יורד על הליפטר השמן .זה לא ככה .הוא לא עומד בקריטריונים שלך אחי?
אלה מסוג הדיונים שאני רק מחכה לתגובות שלך, ברצינות.אז למה אתה אומר לו מה הוא חייב?
אלה מסוג הדיונים שאני רק מחכה לתגובות שלך, ברצינות.
קולדפייר לשלטון 👏אין פה באמת מקום לדיונים. זה פשוט עצוב לראות את התגובות האלה, אבל זה גם צפוי כי לבילדרים יש תפיסה מעוותת לגבי גוף האדם. וזו אחת הסיבות שזו טעות לבקש הערכת אחוז שומן. אין למספר הזה שום ערך גם ככה - אם אתה חושב שאתה שמן מדי, תרד. אם אתה חושב שאתה רזה מדי תעלה. את המשחקים בפרטים הקטנים תשאיר למלכות היופי עם השיזוף המזויף.
למה אתה לא מנהל יותר, בחייך?אין פה באמת מקום לדיונים. זה פשוט עצוב לראות את התגובות האלה, אבל זה גם צפוי כי לבילדרים יש תפיסה מעוותת לגבי גוף האדם. וזו אחת הסיבות שזו טעות לבקש הערכת אחוז שומן. אין למספר הזה שום ערך גם ככה - אם אתה חושב שאתה שמן מדי, תרד. אם אתה חושב שאתה רזה מדי תעלה. את המשחקים בפרטים הקטנים תשאיר למלכות היופי עם השיזוף המזויף.