נק' מוניטין:
18,720
- 5,678
- 4,021
- מכון חלודה
תודה, מוניטין (למרות שנדמה לי יותר באזור ה-15 😃 )15%~ ולדעתי מסה.
13%~
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה, מוניטין (למרות שנדמה לי יותר באזור ה-15 😃 )15%~ ולדעתי מסה.
13%~
תודה, מוניטין (למרות שנדמה לי יותר באזור ה-15 😃 )
זה בבוקר אחרי שתן אחרי יומיים שלוש שיצאתי מדל פחמימה .אם אתה בדל פחמימה ואחרי אימון אירובי של שעתיים אני מאמין ל15,
אחרת ממש לא נראה לי.. אתה פחות
16-17
תודה על התשובה אחי16-17
לדעתי כן, קח חודש של אירובי וקיצוץ פחמימה ותמשיך לעלות במסה משם.
ונעבור לנשוא אחר - מעניין כמה זה לדעתכם..
מן הסתם שאם התפריט שלך נקי מסוכר ומעודף שומן - להוריד פחמימה לאיזור ה100-150 לחודש ולתסף באירובי 40-50 דקות בסוף האימון יעשה לך פלאים.תודה על התשובה אחי
ואתה אומר רק לקצץ פחמימה ולהוסיף אירובי? בלי להתחיל להתעסק עכשיו עם תפריט חדש וזה?
מן הסתם שאם התפריט שלך נקי מסוכר ומעודף שומן - להוריד פחמימה לאיזור ה100-150 לחודש ולתסף באירובי 40-50 דקות בסוף האימון יעשה לך פלאים.
אני לא רואה סיבה לקחת את זה למקום קיצוני מדיסבבה תודה ולהימנע גם מפרי אחרי האימון?
אני חושב ש 10~1116-17
לדעתי כן, קח חודש של אירובי וקיצוץ פחמימה ותמשיך לעלות במסה משם.
ונעבור לנשוא אחר - מעניין כמה זה לדעתכם..
18-19![]()
![]()
![]()
אשמח לדעת מה אחוז השומן שלי ?
נכון להיום שזה יום השקילה שלי בשבוע אני שוקל 74.3 ק"ג.
@Moshe @Beast and cheat
15 לדעתיאשמח להערכת א"ש. משקל גוף 78 על 1.72 ס"מ.
15 לדעתי
מתסף אירובי 20 דקות בסוף אימון, שומר שהתפריט יהיה נקי (הרי אם תחטב תצטרך גם להרעיב את עצמך , גם להיות עם יותר אירובי, וגם להיות עם תפריט נקי.. לכן עדיף שמלכתחילה הכל יהיה במתינות במסגרת של מסה) ועולה עוד 3-4 חודשים טוביםמה לדעתך היית עושה במצב הזה? אני מת לחטב אבל לא יודע אם מוקדם מדי עדיין.
לדעתך אם עושים אירובי במסה עולים יותר נקי ?מתסף אירובי 20 דקות בסוף אימון, שומר שהתפריט יהיה נקי (הרי אם תחטב תצטרך גם להרעיב את עצמך , גם להיות עם יותר אירובי, וגם להיות עם תפריט נקי.. לכן עדיף שמלכתחילה הכל יהיה במתינות במסגרת של מסה) ועולה עוד 3-4 חודשים טובים
אם עושים אירובי הפלוס הקלורי יורד ואת השאר אני יתן לך להבין לבדלדעתך אם עושים אירובי במסה עולים יותר נקי ?
הגיוני?לדעתך אם עושים אירובי במסה עולים יותר נקי ?
מעבר לזה - נתיבי שריפת השומן נשארים פתוחים והגוף משתמש במאגרים המיותרים לפעילות האירובית.אם עושים אירובי הפלוס הקלורי יורד ואת השאר אני יתן לך להבין לבד