ניראה לי שיותר אחי עוד מישהוא יכול לתת חוות דעת בבקשה
לא פשוט להעריך לפי התמונה, תצלם פרונט נורמלי.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ניראה לי שיותר אחי עוד מישהוא יכול לתת חוות דעת בבקשה
או קי. אני יעלה עוד אחת שאגיע לביתלא פשוט להעריך לפי התמונה, תצלם פרונט נורמלי.
אתה מעל 17 אחוז לדעתי לפי התמונה, המספר המדוייק כרגע לא חשוב כי אין לך מסת שריר..ברגע שתעלה במסת השריר זה יסתדר ואחרי חיטוב יהיה בסדר גמור. אין לך שום סיבה לחטב כרגעכמה א״ש אני ?
היתי שמח לשמוע מה הא״ש שלי לדעתכם.לא פשוט להעריך לפי התמונה, תצלם פרונט נורמלי.
לדעתי באזור ה18%-20% אבל באמת שאין סיבה להתעסק, הסיבה למספר הגבוה יחסית זה בגלל שאתה צריך עוד מסת שריר, חיטוב לדעתי לא יעשה לך טוב. עליה במסת שריר + אירובי טוב יעזרו לךהיתי שמח לשמוע מה הא״ש שלי לדעתכם.
חג שמח 😃חג שמח
היתי שמח לשמוע מה הא״ש שלי לדעתכם.
חג שמח
זה לא לאשכול הזה, אבל אני אקצר, אם יש לך עוד שאלות תפתח אשכול נפרד, כאן אמורים רק לקבל הערכות.זה ממש קשה להחליט. מסה או חיטוב.
תסביך חחח
תודה גבר... פתחתי אשכול ניפרד חחחזה לא לאשכול הזה, אבל אני אקצר, אם יש לך עוד שאלות תפתח אשכול נפרד, כאן אמורים רק לקבל הערכות.
אם תעשה חיטוב אתה תסיים רזה מדי ולא בטוח שתאהב את התוצאה, אם תעשה מסה איטית + אירובי אתה אולי תסבול קצת בהתחלה אבל בהמשך זה ישתלם לך ולאחר שתסיים מסה ותעבור לחיטוב אתה תראה שעשית את הבחירה הנכונה
תודה גבר... פתחתי אשכול ניפרד חחח
יש עוד מישהוא שיכול לתת הערכה של האחוז שומן או שזה מוסכם על כולם שאלו האחוזים ?
האמת שהפחד שלי זה שלא ישאר ממני כלום אחרי חיטוב. אני לא אוהב להיות רזה מאוד. אני גם די גבווה ולהיות ממש רזה עושה לי מראה של חולהאני דווקא לא בעד שתעשה מסה עכשיו.
לדעתי עדיף להתחיל תקופת אימונים אנאירוביים + אירוביים עד שתגיע לכ15% שומן.
אין עליך מסת שריר, לכן תוכל לעלות מעט במסה וגם להוריד שומן.
כמה א.ש? בן 22 1.75
באמצע מסה
כמה להמשיך?
תודה רבה:)
קודם כל תודה רבה על העזרה!אני מעריך כ13-14%.
כמה להמשיך? זה כבר תלוי בך.
קודם כל תודה רבה על העזרה!
דבר שני אני כבר עליתי 7 קילו קשה לי לעלות כלכך הרבה לקראת הקיץ התחלתי מאוחר מידי.. כמה אני יוכל לעלות ושעדיין יראה נורמאלי לקיץ ? יש לי בכלל מספיק מסה לחטב?
כן זה מה שחשבתי אחי תודה על התשובה ותגיד אחרי מסה שאני אעשה\עושה איזה חיטוב לעשות מבלי לפגוע בשריר ולהוריד כמה שיותר בשומןמסה, אין לך מה לחטב.
נראה כ16-17%
רגיל. זה לא המקום תפתח אשכול ותשאל שםכן זה מה שחשבתי אחי תודה על התשובה ותגיד אחרי מסה שאני אעשה\עושה איזה חיטוב לעשות מבלי לפגוע בשריר ולהוריד כמה שיותר בשומן
רגיל או דל פחמימות?