אחר ██ הערכת אחוז (%) שומן מתמונות ██

מצב
השרשור נעול
שלום לכולם,

בן 29, גובה: 1.87, משקל הבוקר: 84 ק"ג.

אחרי שנים של הזנחה מוחלטת נמצא כיום בעיצומה של דיאטת רזון (הורדתי כבר 12 ק"ג). התחלתי ללכת לחדר כושר מתוך רצון לפתח סיבולת לב-ריאה ולהתחיל להתחזק ולהתחטב, אבל הרגשתי שאני עושה את זה בלי ידע בסיסי מספק. התחלתי לחפש מידע באינטרנט והגעתי לכאן. התחלתי בקריאת המאמר "המדריך השלם להורדת השומן וחיטוב הגוף", ואשמח אם תוכלו להעריך את אחוז השומן בגוף שלי. כפי שאתם רואים, אני בתחילת הדרך.

תודה מראש 😃
20-21
תפסיק להרעיב את עצמך נשאר לך המון עור עודף ואם תמשיך ככה זה רק ידרדר
תרד לאט לאט בגירעון מבוקר יכול ליהיות שכדי לך לעבור לנאטרלי לשבוע
"לאפס" אתה החילוף חומרים

20-21
תפסיק להרעיב את עצמך נשאר לך המון עור עודף ואם תמשיך ככה זה רק ידרדר
תרד לאט לאט בגירעון מבוקר יכול ליהיות שכדי לך לעבור לנאטרלי לשבוע
"לאפס" אתה החילוף חומרים

לא מרעיב את עצמי, זו דיאטה מבוקרת של כ-1,500 קלוריות ביום.
תודה מכל מקום, הייתי בטוח שאחוזי השומן שלי גבוהים יותר.

1.81 או 1.82
92-93 קילוגרמים

מקווה שיש 19.99999999999999999

התמונה הראשונה זה מלפני שבוע (חצי קילו או קילו יותר)

עוד קצת רוחב ואתה נראה כמו סופו

זה המקום הנכון להעלות תמונה להערכה של א״ש ?? היי ....
כמה א״ש אני כרגע ??
תודה לעונים מראש היי ....
כמה א״ש אני כרגע ??
תודה לעונים מראש
כמה א״ש אני כרגע ??
כמה א״ש אני כרגע ??
תודה לעונים מראש
יחס כלשהוא ??? חחח
כמה א״ש אני כרגע ??
כמה א״ש אני כרגע ??
תודה לעונים מראש
יחס כלשהוא ??? חחח

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 73.5 · צפיות: 215
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 69.1 · צפיות: 240
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 69.1 · צפיות: 223
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 73.2 · צפיות: 225
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 70.2 · צפיות: 211
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 67.3 · צפיות: 210
אתה חייב חיטוב חבר.. זה כבר לא יפה ואין שריר כמעט, הרוב זה שומן.
1. אם אין שריר אז אני בעצם 35+ אחוזי שומן? אם לא הבנת אני מתאמן כוח ולא כל כך משנה לי אם המסה תתנקז בזוקפים ובתחת מאשר ביד הקדמית.
2. אני כן בחיטוב ומתחטב מהר מבחינת משקל וגם ויזואלית ויש גם ״תופעות של גיל ההתבגרות״ 😃
אבל מתכנן להפסיק בקרוב עקב כך שאני לא רוצה לרדת מתחת ל-90 בגלל קטגוריות משקל.

1. אם אין שריר אז אני בעצם 35+ אחוזי שומן? אם לא הבנת אני מתאמן כוח ולא כל כך משנה לי אם המסה תתנקז בזוקפים ובתחת מאשר ביד הקדמית.
2. אני כן בחיטוב ומתחטב מהר מבחינת משקל וגם ויזואלית ויש גם ״תופעות של גיל ההתבגרות״ 😃
תוסיף קצת מסה בחזה ובידיים, כן כן גם בידיים זה חשוב, אל תתרכז רק ברגליים, למרות שאתה עובד כוח. זה שאתה מתרכז בכוח ולא במסת השריר לא מחייב אותך להיות קרנף שמן ולא סימטרי (בלי להעליב, אבל זה התמונה הכללית) אתה יכול לעשות גם קצת חיטוב ואז לחזור למתכונת הרגילה שלך ולהוסיף גם כמה תרגילי עזר לידיים או פלייס לחזה לתת קצת עומק. ( אני לא מתיימר להיות מבין גדול בתוכניות כוח אבל תחשוב אולי איך לשלב את מה שאמרתי בצורה שתתאים לך)

כדאי שתהיה מציאותי לגבי המראה שלך והתמונה הכללית, כדי שתתחיל בשינוי מעצמך ועוד כמה חודשים תסתכל על ההודעה הזו ותגיד 'איזה טיפש הייתי'
אתה 25~ אחוזי שומן, עם מסת שריר נורא נמוכה, וכפי שאני זוכר גם הרגלים שלך לא מרשימות במיוחד (אני אומר את זה גם בעקבות המשקל עבודה בסקוואט אבל אני מניח שאול יזה בעקבות פציעה)

למה אתה מרים כמו מישהו בקטגוריית 90 קילו ?
תוריד חיטוב כבר בסוף תגיע לאלה שרוציפם לרדת בגדול .

אני חושב שהאנשים שפנו אליך גסי רוח , רוסיה, אבל אני מסכים שבשלב שלך אין טעם להיות בכאלה אחוזי שומן .
בגדול כל עוד יש מקום לתקופות משמעותיות של מסה וחיטוב, לא כדאי לעלות הרבה בשומן.
מתאמן מתקדם שכבר לא יוסיף הרבה מסת שריר, יכול להחליט שבא לו להיות שמן מסיבות כאלה ואחרות, אבל לך זה יגרום רק למאזן הורמונלי לא אידיאלי ולחיטובים ארוכים מידי. לגבי עבודה, אל תקשיב לבילדרים.
זה לא השלב להוסיף נפח מתרגילי עזר, פשוט תצעד מבחינת התזונה עקב בצד אגודל ביחס למשקלים.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית