נק' מוניטין:
0
- 5
- 0
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
14~כמה א.ש
?
מסהמסה או חיטוב ?
אוקיי תודה למרות שאני עוד די מוטרד מטיפה שומן עיקש (ובנובמבר אני טס לארה"ב ואני הולך לעלות שם בשומן על בטוח, מה אתה ממליץ לי לעשות ?)14~
מסה
זה לא לכאן, תפתח אשכול בפורום תזונה ואימונים אענה לך שםאוקיי תודה למרות שאני עוד די מוטרד מטיפה שומן עיקש (ובנובמבר אני טס לארה"ב ואני הולך לעלות שם בשומן על בטוח, מה אתה ממליץ לי לעשות ?)
אז אני מעדיף לשלוח לך הודעה פרטית.זה לא לכאן, תפתח אשכול בפורום תזונה ואימונים אענה לך שם
יוגב אתה צריך להתחיל להחליף את משה בתפקיד היועץ חחחזה לא לכאן, תפתח אשכול בפורום תזונה ואימונים אענה לך שם
ממש לא 16-17%, אולי סביבות 15.75%
ממש לא 16-17%, אולי סביבות 15.75%
חחחח לא, אבל הוא באמת נראה פחות מ16-17%היית רציני ?
16-17צולמו בבוקר + חושך
מעריך את עצמי 16-17
שוקל 84
סביבות ה18-19. אתה יכול להמשיך מסה אם אתה מתקדם במשקלי עבודה. תלוי בך. אתה יכול גם לחטב כי יש לך מסת שריר טובה ואז לחזור למסה אחרי החיטוב178, 79 קילו.
מה ההערכה שלכם? ומה ההמלצה - חיטוב או להמשיך מסה?
ממש קשה לראות ככה אבל ממה שרואים זה באזור ה20, תבקש ממנו שיעלה תמונה ברורה יותרהיי, שואל בשביל חבר, כמה א"ש בערך?
16-17
סביבות ה18-19. אתה יכול להמשיך מסה אם אתה מתקדם במשקלי עבודה. תלוי בך. אתה יכול גם לחטב כי יש לך מסת שריר טובה ואז לחזור למסה אחרי החיטוב
ממש קשה לראות ככה אבל ממה שרואים זה באזור ה20, תבקש ממנו שיעלה תמונה ברורה יותר