12%+- ,מכווץ?צפה בקובץ המצורף 20508 באמצע תהליך של עלייה במסה מה בערך אחוז השומן שלי?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
12%+- ,מכווץ?צפה בקובץ המצורף 20508 באמצע תהליך של עלייה במסה מה בערך אחוז השומן שלי?
11-12באמצע תהליך של עלייה במסה מה בערך אחוז השומן שלי?![]()
תודה ואני לא בטוח זה תמונה מלפני שבוע12%+- ,מכווץ?
לא בעצם זה לא מכווץ שאני מכווץ רואים פסים בכתפיים ובחזה12%+- ,מכווץ?
11%
14% 13%
למה עשית את זה לעצמך? מעל 25![]()
![]()
1.84, 103 קילו משער ש21-23 אחוזי שומן רוצה חוות דעת נוספות . (שתי התמונות די רפויות )
@Tom אשמח לדעתך
מעל 30 אולילמה עשית את זה לעצמך? מעל 25
למה עשית את זה לעצמך? אתה עשית כאן רק נזק. רק נזק.![]()
![]()
1.84, 103 קילו משער ש21-23 אחוזי שומן רוצה חוות דעת נוספות . (שתי התמונות די רפויות )
@Tom אשמח לדעתך
20-22![]()
![]()
@Tom אשמח לדעתך
נגיד ותחטה וירדו הרבה מים ואתה אכן עשרים כמו שאתה חושב.. אתה ברמת חושב שעם עשר קילו שומן פחות תהיה על 10% שומן? כמובן שזו לא אינדיקציה נכונה כי היחס משתנה. אז נזרום על 15 קילו.. גם לא.מעל 30 אולי
על 90.8 היה לי קוביות עליונותנגיד ותחטה וירדו הרבה מים ואתה אכן עשרים כמו שאתה חושב.. אתה ברמת חושב שעם עשר קילו שומן פחות תהיה על 10% שומן? כמובן שזו לא אינדיקציה נכונה כי היחס משתנה. אז נזרום על 15 קילו.. גם לא.
לא הצטלמתי (אולי יש גב כי אני לא בטוח מאיזה משקל זה).אני מאמין שגם ישארו לך הרבה עודפיי עור.
תראה תמונה עם קוביות
מאמין שיש לך איזה 20 קילו להוריד לפני שתתחיל בכלל לראות הפרדה כלשהי
אמונה זה יפה כשהיא במקום הנכון. ממה שאני רואה אתה פשוט השחתת לעצמך את הגוף...לא הצטלמתי (אולי יש גב כי אני לא בטוח מאיזה משקל זה).
דרך אגב אמונה זה יפה
צברתי לפי החישובים שליאמונה זה יפה כשהיא במקום הנכון. ממה שאני רואה אתה פשוט השחתת לעצמך את הגוף...
אתה לא חייב להסכים איתי, אבל כשצוברים כמות של שומן כזו במסה זה פשוט טפשי
צברתי לפי החישובים שלי
יחס של 1:4.5 בין שומן למסה רזה (שמזה לא יודע כמה זה שריר)
אין באמת דרך מדויקתאיך מחשבים דבר כזה? על סמך מה?