הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה בנוגע לתוכנית אימונים

The_factor

משתמש מתחיל
8
1
נק' מוניטין:
0
8
1
התאמנתי בזמני בss והגעתח למשקלים נחמדים, אבל פרשתי לקראת יא ביגלל עומס בלימודים ועצלנות
עכשיו השמנתי באופן אירוני 5 קילו מאז שפרשתי, אני רוצה למצוא תוכנית אימונים ללא סקוואט ודדליפט בנתיים שתחזיר אותי למשקל של 70 קילו כדי שאני אוכל לעשות מסה תקינה.
אשמח להצעות שלכם

• פותח/ת השרשור
לא, אבל אני לא רוצה להתחיל איתם על ההתחלה, אני לא רוצה תרגילים מורכבים. כשאמי אכיר את החדר כושר ויהיה לי בסיס אני אתחיל ss
ולעשות ספורט לא מוריד במשקל?

משקל יורדים בעקבות גירעון קלורי. פעילות גופנית (למעט טירונות ו"לרדת בגדול" וכאלה) לא יוצרת גירעון כזה מורגש אצל מתחילים. נגיד תתאמן3-4 פעמים בשבוע, נגיד תוציא (כמתחיל) בערך 300 קלוריות באימון של 30-40 דקות... זה 900-1200 קלוריות בשבוע = בערך 150 קלוריות ביום... לא מבוטל אבל גם לא משמעותי במיוחד... ומאד ממליץ שתכלול סקוואט באימונים שלך - זה בסיסי מאד ותורם המון. תבקש ממדריך שילמד אותך איך לעשות את זה נכון ותעשה.

• פותח/ת השרשור
אני אעשה סקוואט בטוח, פשוט עכשיו אני רוצה להכיר את המכון קצת ואיפה כל דבר ואיך עושים את כל התרגילים, אחרי שאני אכיר הכל אני אתחיל בתרגילים המורכבים יותר...בקשר להורדה במשקל אתם ממליצים להוסיף ריצה גם לאימון? (בסוף או בהתחלה?) אני כמובן אעשה את האימונים אם תזונה הולמת

• פותח/ת השרשור
אתם צריכים לצאת מהבועה שלכם, יש אנשים שלא יודעים תרגילים בסיסיים, אתם באמת חושבים שלעשות תרגילים צורכבים על ההתחלה זה באמת מועיל?

אתם צריכים לצאת מהבועה שלכם, יש אנשים שלא יודעים תרגילים בסיסיים, אתם באמת חושבים שלעשות תרגילים צורכבים על ההתחלה זה באמת מועיל?

כן, אלו התרגילים היחידים שאתה צריך ללמוד. ויותר מכך, תרגילים אחרים ילמדו אותך תנועות לא נכונות שיקשו עליך ללמוד את המורכבים בסופו של דבר.

תבקש ממדריך שילמד אותך איך לעשות את זה נכון ותעשה.
הסיכוי שהמדריך בחדר כושר יודע לעשות סקוואט הוא בערך 0.01%
הסיכוי שהמדריך בחדר כושר יודע ללמד סקוואט הוא יותר קרוב ל0.00000000001%
מציאות חרא, אני יודע - אבל זה המצב. צריך ללמוד לבד - זה אומר שצריך להשקיע, להיעזר באנשים באינטרנט שכן יודעים, וכן - להתאמץ.

זה המצב לצערנו \:

תקשיב דה_פקטור - אין מנוס מללמוד את התנועות האלה ואם אתה הולך מתישהו ללמוד אותן אז אני אומר - למה לחכות? חוצמזה שאתה רק תרוויח מלהתאמן עליהם - לא תראה בחור שנראה ובנוי טוב ובכושר שלא עושה סקוואט. כמו שאתה שם לב - כולם פה בדעה אחת - תקשיב לעצת המנוסים 😃 תמצא את הדרך שמתאימה לך ללמוד - העיקר שתעשה את התרגיל הזה במסגרת התכנית. אם אתה רוצה להרגיש בטוח - תתחיל עם משקל קל שאתה יכול לעשות איתו מעל 10 חזרות, תתחיל אפילו עם מוט בלבד... העיקר שתתחיל ותמשיך

• פותח/ת השרשור
אוקיי תודה רבה, עשיתי סקוואט בסמית' משין בזמנו מכיוון שלא היה כלוב במכון, עכשיו יש ואני אתחיל ללמוד תנועות נכונות ולא, המאמנים במכון לא ילמדו אותי מזה סקוואט, ואם כן זה לא יהיה בשמחה רבה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית