הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הדרגתיות בזמן דיאטה

Pauchok

משתמש מתחיל
252
113
נק' מוניטין:
177
252
113
קאנטרי קלאב ההסתדרות ראשל"צ
רציתי לשמוע את דעת הפורום בנוגע להורדה הדרגתית של הקלוריות ככל שהחיטוב מתקדם, האם יהיה הבדל משמעותי במידה וההתחלה תהיה על מאזן שלילי נמוך יותר והגדלה ככל שהחיטוב מתקדם, או שפחות או יותר התוצאות יהיו זהות? כנ"ל לגבי אירובי, להתחיל מקצת ולהוסיף ככל שהחיטוב מתקדם או כל עוד המאזן שלילי אין מה לדאוג בקשר לזה?
עוד שאלה בנוגע להעמסות, אפשר לוותר כל עוד אני עומד על 150 גרם פחמימה ביום?

נערך לאחרונה:
תן לי לעשות סדר
1. נגיד ניייטרלי שלך 2000שאלתך היא ,אם יהיה הבדל אם תאכל 1300 קל' על ההתחלה (גרעון 700 כלומר) מאשר אם תתחיל מ1700 ולאט לאט רד ל1300?

2. את השאלה לגבי אירובי הבנתי.
אני לא אוהב אירובי בתחילת חיטוב , אתה ממילא מכניס את הגוף למאזן שלילי ויכול לרדת יופי, אני אוהב להתשמש בזה כמין "אס" ולהוסיף את זה מתי שאני תקוע במשקל

1. לנצל את הגרעון המקסימלי שאתה יכול להיות בו יכול לדפוק אותך בהמשך החיטוב.. ככה שעדיף להתחיל מגרעון נורמלי ולהגדיל כל פעם שנתקעים

• פותח/ת השרשור
לדפוק הכוונה מנטאלית או פיסית להאט? בכל מקרה חשבתי על גרעון של אזור 500 קלוריות למשך כל החיטוב, משאיר אותי עם מספיק כוח באימונים ומתקדם בקצב לא רע. השאלה מתי זה יעצור.

לדפוק הכוונה מנטאלית או פיסית להאט? בכל מקרה חשבתי על גרעון של אזור 500 קלוריות למשך כל החיטוב, משאיר אותי עם מספיק כוח באימונים ומתקדם בקצב לא רע. השאלה מתי זה יעצור.
גרעןן 500 זה אחלה לפני דעתי.. מתי שהירידה תתחיל להיות עקבית (כלומר עם מינימום של נוזלים שנעלמים משבוע לשבוע --> ככה ניתן לראות כמה ירדנו במשקל בצורה מדויקת (יותר)).
תראה שאתה יורד בערך 1 - 0.7 לשבוע.. במידה ולא תתחיל לבדוק אם אתה עושה הכל כמו שצריך

ובמידה וכן - תגדיל גרעון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית