הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

לאלו שעושים שעווה בגוף

• פותח/ת השרשור Mrb0dy
  • פורסם בתאריך

Mrb0dy

משתמש מתחיל
216
1
נק' מוניטין:
33
216
1
תגידו לפני שאתם עושים שעווה בגוף , אתם מגלחים את הגוף עם מכונה כדי שהשיער יהיה ממש קצר ואז עושים עליו שעווה?

או שפשוט עושים שעווה רגיל על הגוף על השיער שגדל ?

אישית אני מגלח עם מכונה ובאזורים מסוימים גם עם סכין.

נראה לי שכדאי תגובה של בחורה בעניין. 😃
בשביל להוריד עם שעווה אתה צריך להאריך את השער שיהיה ארוך מספיק בכדי שהשעווה תתפוס ותוריד את השערה מהשורש (תלוי באזור ותלוי באורך של השערה. אם זה שחי והשערות ארוכות מדי אז לגזור ואז שעווה. השערה צריכה להיות באורך סנטימטר+)
כן, זה כואב. תלוי אמנם באזורים אבל זה כואב.
ככל שתעשה יותר ככה יכאב פחות ויגדל פחות.
גילוח גורם לשערה לצמוח חזקה יותר ואפילו במקומות מסויימים שבקושי יש שיער - אם תגלחו תראו שיגדל יותר, וגם מהר יותר.
מכונה זה פשוט סבל איטי, שעווה עדיפה בהרבה - גם מהבחינה שזה מהיר יותר וגם מהבחינה שזה מדלל את צמיחת השיערות.

עדיף לשים טלק לפני שעווה, גם נגד הזיעה וגם קצת פחות כואב (אבל לא הרבה כי אז השעווה לא תיתפס).
כמובן למרוח בכיוון צמיחת השיערות ולתלוש בכיוון ההפוך.
אחרי זה לשטוף את האיזור משאריות של שעווה ולמרוח (עדיף) שמן, אם אין אז קרם מרגיע כלשהו.

במידה וזה אזור רגיש (כגון מפשעה) אז צריך שעווה מיוחדת ורצועות בד עדינות - בשום פנים ואופן לא לעשות עם שעווה רגילה.

אם יש לך אפשרות וכסף - תעשה לייזר.
זה לא כואב, זה נסבל, וגם אחרי 5-6 טיפולים בקושי ייצמח לך. בד"כ 10 טיפולים מספיקים אבל זה תלוי באזור / קצב צמיחה וכו'.
אם תרצה המלצות של מכשירים, אני פה 😃

בהצלחה!

נראה לי שכדאי תגובה של בחורה בעניין. 😃
בשביל להוריד עם שעווה אתה צריך להאריך את השער שיהיה ארוך מספיק בכדי שהשעווה תתפוס ותוריד את השערה מהשורש (תלוי באזור ותלוי באורך של השערה. אם זה שחי והשערות ארוכות מדי אז לגזור ואז שעווה. השערה צריכה להיות באורך סנטימטר+)
כן, זה כואב. תלוי אמנם באזורים אבל זה כואב.
גילוח גורם לשערה לצמוח חזקה יותר ואפילו במקומות מסויימים שבקושי יש שיער - אם תגלחו תראו שיגדל יותר, וגם מהר יותר.
מכונה זה פשוט סבל איטי, שעווה עדיפה בהרבה - גם מהבחינה שזה מהיר יותר וגם מהבחינה שזה מדלל את צמיחת השיערות.

עדיף לשים טלק לפני שעווה, גם נגד הזיעה וגם קצת פחות כואב (אבל לא הרבה כי אז השעווה לא תיתפס).
כמובן למרוח בכיוון צמיחת השיערות ולתלוש בכיוון ההפוך.
אחרי זה לשטוף את האיזור משאריות של שעווה ולמרוח (עדיף) שמן, אם אין אז קרם מרגיע כלשהו.

במידה וזה אזור רגיש (כגון מפשעה) אז צריך שעווה מיוחדת ורצועות בד עדינות - בשום פנים ואופן לא לעשות עם שעווה רגילה.

אם יש לך אפשרות וכסף - תעשה לייזר.
זה לא כואב, זה נסבל, וגם אחרי 5-6 טיפולים בקושי ייצמח לך. בד"כ 10 טיפולים מספיקים אבל זה תלוי באזור / קצב צמיחה וכו'.
אם תרצה המלצות של מכשירים, אני פה 😃

בהצלחה!

יעזור מאוד לכל הבילדרים של הפורום .
את כמו הBEASTANDCHEAT של השעווה

זה ממש לא כואב כמו שאומרים, עשיתי בבטן ובחזה שהשערות שם עבות, ולא כל כך כאב.. לפני התלישה הראשונה זה מלחיץ כמובן אבל זה שטויות לגמרי

זה ממש לא כואב כמו שאומרים, עשיתי בבטן ובחזה שהשערות שם עבות, ולא כל כך כאב.. לפני התלישה הראשונה זה מלחיץ כמובן אבל זה שטויות לגמרי

שראיתי המרוץ למליון זה לא נראה טוב הצרחות שלהם:eek:

בבטן וחזה זה פחות כואב, אבל שוב - כל אחד והסף כאב שלו.
תנסה ברגליים ואז נדבר 😛

ניסיתי כמעט בכל הגוף ואני יכול להגיד בפה אחד שכל החלק של הגב העליון והכתפיים זה האזור שהכי כואב לעשות בו שעווה.

ניסיתי כמעט בכל הגוף ואני יכול להגיד בפה אחד שכל החלק של הגב העליון והכתפיים זה האזור שהכי כואב לעשות בו שעווה.
האמת שאף פעם לא ניסיתי בשביל לענות לך על זה..... חחחח
ותעשה מפשעות ונדבר P:
גם בפעם הראשונה. 😃
אז יש לך סף כאב גבוה וכיף לך ממש *הולכת לבכות בשירותים על כל השנים שסבלתי*
יש לי יותר שיער בחזה באמצע ובבטן למטה מאשר על הרגליים אז.... ;)
אהה חחח טוב נו כמו שאמרתי, כל אחד וגופו(:

תגידו,אפשרי לעשות בתחת שעווה?

אפשרי, אישית אני מעדיף לגלח עם מכונת תספורת שיש בה מידה אפס-מגלח את השיער ומשאיר את העור חלק כמעט כמו עם סכין גילוח.

יש תכשיר שקוראים לו nhair תחפש בebay.
עולה גרושים.
אתה שם במקלחת והוא מוריד את השיער המיותר ומחזיק יותר זמן מגילוח.
לא השתמשתי אבל שמעתי שהרבה נשים משתמשות בזה מהסיבה הזאת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית