לאלו שעושים שעווה בגוף

• פותח/ת השרשור Mrb0dy
  • פורסם בתאריך
יש תכשיר שקוראים לו nhair תחפש בebay.
עולה גרושים.
אתה שם במקלחת והוא מוריד את השיער המיותר ומחזיק יותר זמן מגילוח.
לא השתמשתי אבל שמעתי שהרבה נשים משתמשות בזה מהסיבה הזאת.

ת'אמת שאני ניסיתי קרם ששמים על הגוף ופשוט "מגרדים" אותו מהגוף עם חתיכת פלסטיק הבעיה עם קרמים כאלה שלגברים המוצר הזה לא מי יודע מה אפקטיבי בגלל שהשיער גוף שלנו עבה יותר משל אישה ולכן קשה יותר להסיר אותו. נשמע שמה שהצעת הוא מוצר מהסוג הזה.

עוד תגובת בנות: 😃
אחד הדברים הנוראיים שיכולים לקרות אחרי שעושים שעווה זה מעין פצעים קטנים ואדומים כאלה שנובעים מעצם העובדה שהשערה נתלשה מהשורש (בניגוד לגילוח). כשהיא צומחת שוב היא עלולה לצמוח לתוך העור וליצור מעין פצע. סיבה אחרת היא שפשוט נכנס לכלוך לנקבוביות ויוצר פצעים. ראיתי את זה על בחורים שכנראה לא סגורים על איך עושים שעווה נכון וזה נראה די רע...
חשוב להקפיד לא לעשות שעווה זמן קצר לפני פעילות גופנית או ים (זיעה ומלח לא טובים לנו כשהעור עדיין רגיש). אפשר לנקות את השטח של העור עם אלכוהול לפני ששמים טלק ומורחים את השעווה (לא להגזים, זה מייבש את העור). אחרי התהליך אפשר גם אלוורה אם אין שמן/קרם, ובימים הראשונים כדאי לקרצף את האזור במקלחת עם איזה ספוג קשה.. זה יוצר מעין קילוף עדין של השכבה העליונה של העור והשערות לא צומחות חזרה פנימה.

מאיפה אני משיג אותם?

יש חנויות תמרוקים שמוכרות מוצרים למספרות וקוסמטיקאיות - שם אתה צריך למצוא. מקסימום תלך לקוסמטיקאית שעושה שעווה ותשאל
יש תכשיר שקוראים לו nhair תחפש בebay.
עולה גרושים.
אתה שם במקלחת והוא מוריד את השיער המיותר ומחזיק יותר זמן מגילוח.
לא השתמשתי אבל שמעתי שהרבה נשים משתמשות בזה מהסיבה הזאת.

אני לא אוהבת. זה גם מסריח וגם עושה לפעמים פריחות.. ובכל מקרה הוא לא טוב לאזורים אינטימיים כאלה ואחרים פשוט תחמצנו וזהו! D:

הוצאתי את הנושא הזה מהקבר כדי לא לכתוב עוד אחד וגם כי הקיץ מגיע אלינו לטובה

מישו(או יותר נכון מישי) יכול לתת חוות דעת על המכשיר לייזר של ME ?

קניתי את החדש (שנה שעברה) ב2000 שקל עם מנורה מתנה.. המכשיר ממש לא כואב ודיי אפקטיבי. קצב הצמיחה יורד, השיער נהיה דליל.. מה שטוב שאתה יכול לעשות אותו מתי שבא לך וכמה שבא לך.
בסוף, יוצא נורא משתלם אז אני ממליצה 😃
(בהתחשב שמפשעות לנשים נניח זה אלף שקל ל10 טיפולים.. אז זה נורא משתלם)

שלום גברת תות, שנים שלא ראיתי אותך

קנית במקרה את המכשיר הזה ? http://www.mepower.co.il/he/me-classic.html

הבנתי שיש משו במכשיר שקונים כל חודש ? אם זה ככה לא נראה שזה יוצא ממש משתלם....

מה אתה צריך מכשיר ב-2000שקל..

תילך לקוסמטיקאית פעם בחודש שתעשה לך שעווה,או שפשוט אמא שלך או חברה שלך תעשה לך..

מה אתה צריך מכשיר ב-2000שקל..

תילך לקוסמטיקאית פעם בחודש שתעשה לך שעווה,או שפשוט אמא שלך או חברה שלך תעשה לך..

עשיתי קוסמטיקאית כמה טיפולים בעורף ולא עוזר, על שעווה אין מה לדבר(כי גם את זה עשיתי) אח שלי.

אם יש מכשיר שעושה ת'עבודה והוא לא עולה מיליונים והוא גם בנוחות שלי בבית אז נקנה אותו.

שלום גברת תות, שנים שלא ראיתי אותך

קנית במקרה את המכשיר הזה ? http://www.mepower.co.il/he/me-classic.html

הבנתי שיש משו במכשיר שקונים כל חודש ? אם זה ככה לא נראה שזה יוצא ממש משתלם....

''הדף לא נמצא''.
יש 2 גרסאות, אחת כחולה שהיא ישנה, ואחת שחור לבן שהיא החדשה (שאותה קניתי).
אתה צריך לקנות מנורה ב220 ש''ח, בהחלט לא כל חודש! הטיפול המומלץ הוא פעם בשבוע למשך 7 שבועות ואז פעם בחודש במידת הצורך. אני סיימתי את ה7 שבועות + פעמיים 'במידת הצורך' ונגמרה לי נורה. ככה שתבין שלוקח לה המון זמן להיגמר.. וגם צריך לעבור פעמיים בכל מקום אזור בשביל למקסם תוצאות. ואני עושה יותר אזורים ממך, אני בטוחה, ככה ש... 😃

''הדף לא נמצא''.
יש 2 גרסאות, אחת כחולה שהיא ישנה, ואחת שחור לבן שהיא החדשה (שאותה קניתי).
אתה צריך לקנות מנורה ב220 ש''ח, בהחלט לא כל חודש! הטיפול המומלץ הוא פעם בשבוע למשך 7 שבועות ואז פעם בחודש במידת הצורך. אני סיימתי את ה7 שבועות + פעמיים 'במידת הצורך' ונגמרה לי נורה. ככה שתבין שלוקח לה המון זמן להיגמר.. וגם צריך לעבור פעמיים בכל מקום אזור בשביל למקסם תוצאות. ואני עושה יותר אזורים ממך, אני בטוחה, ככה ש... 😃

חשבתי לקנות את הגרסה הישנה, לא מאמין שההבדל הוא עד כדי כך גדול ושהגרסה הזאת לא טובה.

מזה "מנורה" ? לא הבנתי... וגם המנורה של המכשיר הישן עולה 220 ש"ח ?

נעבור כמה פעמים שצריך... ואת לא עושה יותר אזורים ממני...

חשבתי לקנות את הגרסה הישנה, לא מאמין שההבדל הוא עד כדי כך גדול ושהגרסה הזאת לא טובה.

מזה "מנורה" ? לא הבנתי... וגם המנורה של המכשיר הישן עולה 220 ש"ח ?

נעבור כמה פעמים שצריך... ואת לא עושה יותר אזורים ממני...

המכשיר החדש פשוט יותר נוח. תבקש שיסבירו לך את ההבדלים.
בכל מקרה, כשאני קניתי הייתה הנחה על המכשיר ומנורה במתנה כך שיצא משתלם יותר..
המנורה מוציאה את הפולסים החשמליים מהמכשיר (ההבזק אור). אני לא ממש יודעת אם זה אותן מנורות או שונות למען האמת 😃

המכשיר החדש פשוט יותר נוח. תבקש שיסבירו לך את ההבדלים.
בכל מקרה, כשאני קניתי הייתה הנחה על המכשיר ומנורה במתנה כך שיצא משתלם יותר..
המנורה מוציאה את הפולסים החשמליים מהמכשיר (ההבזק אור). אני לא ממש יודעת אם זה אותן מנורות או שונות למען האמת 😃

כשאני קונה מכשיר אני מקבל מנורה בתוך החבילה או שצריך לקנות אותה בנוסף למכשיר ?

כל כמה זמן בערך צריך להחליף נורה ? אני מעריך שכל טיפול ייקח לי בסביבות החצי שעה-שלושת רבעי שעה כי יש די הרבה אזורים לכסות.

כשאני קונה מכשיר אני מקבל מנורה בתוך החבילה או שצריך לקנות אותה בנוסף למכשיר ?

כל כמה זמן בערך צריך להחליף נורה ? אני מעריך שכל טיפול ייקח לי בסביבות החצי שעה-שלושת רבעי שעה כי יש די הרבה אזורים לכסות.

כן, יש לך מנורה בתוך המכשיר.
זה תלוי במספר הטיפולים והאזורים.. לי זה לקח שלושה חודשים ויותר להחליף נורה (בהתחשב שהחודש וחצי הראשונים זה כל שבוע טיפול ואח''כ זה פעם בחודש).

כן, יש לך מנורה בתוך המכשיר.
זה תלוי במספר הטיפולים והאזורים.. לי זה לקח שלושה חודשים ויותר להחליף נורה (בהתחשב שהחודש וחצי הראשונים זה כל שבוע טיפול ואח''כ זה פעם בחודש).

אוקיי, ואיך יודעים מתי הנורה נגמרה ? יש איזשהו מד שמראה ?

אוקיי, ואיך יודעים מתי הנורה נגמרה ? יש איזשהו מד שמראה ?
יש על המכשיר עצמו נורה שברגע שהמנורה לקראת סיום היא מהבהבת וכאשר נגמרים הפולסים המכונה פשוט מפסיקה לעבוד. זה במכשיר שאני קניתי בכל מקרה, לא יודעת איך זה בישן

אני מגדל פרווה ובסדר גמור לי

overly-manly-men-badass-ginger-_skd3.jpg

נראה לי שכדאי תגובה של בחורה בעניין. 😃
בשביל להוריד עם שעווה אתה צריך להאריך את השער שיהיה ארוך מספיק בכדי שהשעווה תתפוס ותוריד את השערה מהשורש (תלוי באזור ותלוי באורך של השערה. אם זה שחי והשערות ארוכות מדי אז לגזור ואז שעווה. השערה צריכה להיות באורך סנטימטר+)
כן, זה כואב. תלוי אמנם באזורים אבל זה כואב.
ככל שתעשה יותר ככה יכאב פחות ויגדל פחות.
גילוח גורם לשערה לצמוח חזקה יותר ואפילו במקומות מסויימים שבקושי יש שיער - אם תגלחו תראו שיגדל יותר, וגם מהר יותר.
מכונה זה פשוט סבל איטי, שעווה עדיפה בהרבה - גם מהבחינה שזה מהיר יותר וגם מהבחינה שזה מדלל את צמיחת השיערות.

עדיף לשים טלק לפני שעווה, גם נגד הזיעה וגם קצת פחות כואב (אבל לא הרבה כי אז השעווה לא תיתפס).
כמובן למרוח בכיוון צמיחת השיערות ולתלוש בכיוון ההפוך.
אחרי זה לשטוף את האיזור משאריות של שעווה ולמרוח (עדיף) שמן, אם אין אז קרם מרגיע כלשהו.

במידה וזה אזור רגיש (כגון מפשעה) אז צריך שעווה מיוחדת ורצועות בד עדינות - בשום פנים ואופן לא לעשות עם שעווה רגילה.

אם יש לך אפשרות וכסף - תעשה לייזר.
זה לא כואב, זה נסבל, וגם אחרי 5-6 טיפולים בקושי ייצמח לך. בד"כ 10 טיפולים מספיקים אבל זה תלוי באזור / קצב צמיחה וכו'.
אם תרצה המלצות של מכשירים, אני פה 😃

בהצלחה!
אין על התגובות שלך!
תגידי מה את חושבת על שעוות ביתיות שמוכרים בסופר פארם? מין מדבקות כאלה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית