לאלו שעושים שעווה בגוף

• פותח/ת השרשור Mrb0dy
  • פורסם בתאריך
אין על התגובות שלך!
תגידי מה את חושבת על שעוות ביתיות שמוכרים בסופר פארם? מין מדבקות כאלה?
חח תודה תודה, ובכיף 😃
האמת שאף פעם לא ניסיתי כי זה ממש נשמע לי שקר.. ויקר.
אני הייתי קונה שעווה לחימום במיקרו ורצועות בנפרד וזה היה זול יותר ועושה את העבודה (עד שקניתי את הלייזר)

מכונה גם הרבה פעמים תולשת את השערה לא מהשורש ומשאירה זיפים מעצבנים, או גורמת לשערות פנימיות. לא מומלצת בכלל
הרצעות הביתיות עם השעווה דווקא סבבה, פשוט צריך לשים לב שמשפשפים את הרצועה טוב טוב לפני השימוש כדי שהשעווה תחתחמם, וזה עובד בסדר
אין על לייזר:37mv:

בהמשך למה שנכתב מוקדם יותר, גילוח לא משנה את אופי השיער מבחינת עובי או מהירות צמיחה. השיער מורכב מתאים מתים וזקיק השערה לא יודע אם התאים שיצאו ממנו נחתכו או שעדיין קיימים. הסבר נוסף לנושא מפי בלדד השוחי:
http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=121217
http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=97657

והסבר דומה על ידי thenakedscientists:
http://www.thenakedscientists.com/HTML/questions/question/2392/

@Strawberry אגב אני צריך לגלח את השיער מהגוף לפני שאני משתמש במכשיר ? כי זה ייקח לי שעות....

@Strawberry אגב אני צריך לגלח את השיער מהגוף לפני שאני משתמש במכשיר ? כי זה ייקח לי שעות....

כיוון שהשיטה עובדת ע"י קרן לייזר ששורפת את שורש השיערה, עדיף לגלח את האזור.
אם לא תגלח הפעולה תהיה כואבת יותר, כיוון שהקרן תעבור על פני השיערה עצמה שתתחמם.

נראה לי שכדאי תגובה של בחורה בעניין. 😃
בשביל להוריד עם שעווה אתה צריך להאריך את השער שיהיה ארוך מספיק בכדי שהשעווה תתפוס ותוריד את השערה מהשורש (תלוי באזור ותלוי באורך של השערה. אם זה שחי והשערות ארוכות מדי אז לגזור ואז שעווה. השערה צריכה להיות באורך סנטימטר+)
כן, זה כואב. תלוי אמנם באזורים אבל זה כואב.
ככל שתעשה יותר ככה יכאב פחות ויגדל פחות.
גילוח גורם לשערה לצמוח חזקה יותר ואפילו במקומות מסויימים שבקושי יש שיער - אם תגלחו תראו שיגדל יותר, וגם מהר יותר.
מכונה זה פשוט סבל איטי, שעווה עדיפה בהרבה - גם מהבחינה שזה מהיר יותר וגם מהבחינה שזה מדלל את צמיחת השיערות.

עדיף לשים טלק לפני שעווה, גם נגד הזיעה וגם קצת פחות כואב (אבל לא הרבה כי אז השעווה לא תיתפס).
כמובן למרוח בכיוון צמיחת השיערות ולתלוש בכיוון ההפוך.
אחרי זה לשטוף את האיזור משאריות של שעווה ולמרוח (עדיף) שמן, אם אין אז קרם מרגיע כלשהו.

במידה וזה אזור רגיש (כגון מפשעה) אז צריך שעווה מיוחדת ורצועות בד עדינות - בשום פנים ואופן לא לעשות עם שעווה רגילה.

אם יש לך אפשרות וכסף - תעשה לייזר.
זה לא כואב, זה נסבל, וגם אחרי 5-6 טיפולים בקושי ייצמח לך. בד"כ 10 טיפולים מספיקים אבל זה תלוי באזור / קצב צמיחה וכו'.
אם תרצה המלצות של מכשירים, אני פה 😃

בהצלחה!
העיקר יש פה לא מעט אנשים שמפחדים מלהזריק לתחת פעמיים בשבוע..
מכניס אותך לפרופורציות הודעות מהסוג הזה :\\

המכשיר מתאים גם לאזור הפנים ולא רק לגוף ?

אפשר לעשות בפנים, יש שם הוראות (לא קראתי כי תודה לאל אני לא צריכה חח), אבל אני יודעת שלא כדאי לעשות לייזר בפנים.
יש לי 2 חברות שעושות וזה לא ממש עוזר.. אמא של חברה שלי היא עובדת בחברה שמייבאת את המוצרים האלו לארץ (מכשירי לייזר, אינפרא אדום וכו') והיא אמרה שלא כדאי להתקרב. אם אתה רוצה לדעת בידיוק למה, אני אשאל..

העיקר יש פה לא מעט אנשים שמפחדים מלהזריק לתחת פעמיים בשבוע..
מכניס אותך לפרופורציות הודעות מהסוג הזה :\\

זה מפחיד כי זה הורמונים וחומרים שמשפיעים עליהם.
עם מחט בתחת אפשר להסתדר, חחח.

אפשר לעשות בפנים, יש שם הוראות (לא קראתי כי תודה לאל אני לא צריכה חח), אבל אני יודעת שלא כדאי לעשות לייזר בפנים.
יש לי 2 חברות שעושות וזה לא ממש עוזר.. אימא של חברה שלי היא עובדת בחברה שמייבאת את המוצרים האלו לארץ (מכשירי לייזר, אינפרה אדום וכו') והיא אמרה שלא כדאי להתקרב. אם אתה רוצה לדעת בדיוק למה, אני אשאל..

לגבר זה יותר רצוי בגלל שבאזור הפנים יש מספר אזורים עם שיעור לא רצוי כמו עורף, בין הגבות, צוואר, וכאלו שיש להם מין שיער "פרוותי" באוזניים.

השאלה אם המכשיר הזה כן מתאים לאזור הפנים ? והאם צריך למרוח משהו על אזור הטיפול לפני/אחרי שמסירים את השיער ?

נערך לאחרונה:
לגבר זה יותר רצוי בגלל שבאזור הפנים יש מספר אזורים עם שיעור לא רצוי כמו עורף, בין הגבות, צוואר, וכאלו שיש להם מין שיער "פרוותי" באוזניים.

השאלה אם המכשיר הזה כן מתאים לאזור הפנים ? והאם צריך למרוח משהו על אזור הטיפול לפני/אחרי שמסירים את השיער ?
אני יודעת שהמכשיר מתאים לפנים, שוב, לא קראתי את החלק הזה בהוראות.. תשאל בסופר פארם כשתלך לקנות, בלאו הכי יסבירו לך הכל וגם יתנו חוברת הסברה 😃
זה מפחיד כי זה הורמונים וחומרים שמשפיעים עליהם.
עם מחט בתחת אפשר להסתדר, חחח.
נכון, כי במחט בתחת אין שום חומרים משפיעים 🤦‍♂️

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית