עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני אעלה עוד סרטון מפרופיל ותראו שיוצא זווית 90 מעלות בין הפמור לטיביה מי שצילם כנראה לא ידע שזה מה שצריך לעשות ולא הייתי עושה עוד סט של זה
אני מדבר על שיפור מאוד מאסיבי בכוח.
190KG סקואט 2 חזרות לפני שלוש חודשים, לא עבדתי על רגליים בכללי לא סקוואט לא מכונות רק אופניים במשך חודש, כעבור סך הכל 3 חודשים נגשתי לעשות סקוואט לבדוק את הביצועים, סיימתי עם 190KG סקוואט עשר חזרות ללא כשל כלל
חייב לבדוק מה גרם לעליה המאסיבית..
תזונה נטרלית לחלוטין שימור ולא יותר מזה
במסה לא עליתי ככה
אין סיבה לתת לו באן , המטרה הושגה . ואני מאמין שהוא למד מה"טעות" שלו.ראיתי את הסרטון אתמול בלילה לפני שהלכתי לישון, עכשיו אני לא יודע מה לעשות עם החוב לראק.
מצד אחד, כן העלת סרטון שבו אתה באמת מאמין שאתה עושה סקוואט 190 לעשר חזרות.
מצד שני, אני חושב שהבנת מהתגובות שזה רבע סקוואט בקושי, והכאבי ברכיים שיש לך? כן, זו בהחלט יכולה להיות אחת הסיבות.
האם אי פעם ניסית לעשות סקוואט כמו בנאדם?
הוא גם אמר שיש לו כאבי ברכיים? איפה?והכאבי ברכיים שיש לך?
הוא גם אמר שיש לו כאבי ברכיים? איפה?
אני בשוק, רבע סקוואט עם משקל שהוא לא נוצה יכול לגרום לבעיות ברכיים?
עכשיו רק חסר שיהיו לו כאבי גב מזה שהוא שם עליו משקל שכבד מידי בשביל לעשות איתו סקוואט ובסוף אנשים עוד יאמינו שמה שריפטו אומר נכון...
בכל אופן - אני מניח שפותח האשכול הבין את הטעות וגם אני לא חושב שצריך להשעות אותו - לא נראה לי שהוא שיקר, נראה לי שהוא פשוט טעה.
איפה הסרטון ?:joyful:יש יתרונות בתור מנהל - אתה יכול לראות את ההיסטוריה של ההודעה (וגם את הסרטון), תראה מה הוא כתב 😃
אני אוריד את החוב לראק, הסרטון הועלה - ולו רק לזמן קצר.
יש יתרונות בתור מנהל - אתה יכול לראות את ההיסטוריה של ההודעה (וגם את הסרטון), תראה מה הוא כתב 😃
אני אוריד את החוב לראק, הסרטון הועלה - ולו רק לזמן קצר.
תראה למעלהאיפה הסרטון ?:joyful: