עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תשמע, כשאתה בפנסיה - מה עוד יש לך לעשות?קריפים... חשבתי מדובר כבר על דוטא.
בכל מקרה אני מתאמן בקאנטרי, חצי מהמכון שלנו זקנים שבאים לנוח על המכשירים ולדון על כל מיני נושאים מטרידים.
הייתי רציני boxxxכולנו אחי.
ככה זה בחיים מסיאס לאסאס.
ואליק, מדובר על דוטא 2? LOL זה לנובים.
אני לא מבין למה אתה אומר את זה ? מטרת הדיון הייתה לשתף בדברים מוזרים שאנשים עושים אני לא רואה שום דבר מוזר בזה. מה באת להתלהב ? מה הקטע ?!!One time, at band camp, someone did curls in the rack. Creepyתכל'ס אין לי מה להגיד 😳
איזה כיף שהדבר הכי קריפי במכון שלך זה רוסים שיוצרים ענני מגנזיום, דופקים מכות למוט וצורחים "בלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאטטט" תוך כדי הסט risus
!!One time, at band camp, someone did curls in the rack. Creepyתכל'ס אין לי מה להגיד 😳
איזה כיף שהדבר הכי קריפי במכון שלך זה רוסים שיוצרים ענני מגנזיום, דופקים מכות למוט וצורחים "בלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאטטט" תוך כדי הסט risus
חוב לראקקקקקקק!!One time, at band camp, someone did curls in the rack. Creepyתכל'ס אין לי מה להגיד 😳
!!One time, at band camp, someone did curls in the rack. Creepyתכל'ס אין לי מה להגיד 😳
קונטר שליטע.. risus
נראה לי יש סיבה למה ב LOL יש הרבההההה יותר שחקנים, אולי זה בגלל זה LOL משחק הרבהה יותר טוב??? 😃מוניטין
שלילי
הוכח מחקרית כל מי שנכשל בדוטה עבר ללול
היית חייב להוסיך את ה"לא רציני"?חוב לראק,לראות רוסי שיוצר ענני מגנזיום ודופק מכות למוט בזמן שהוא צורח בלאאאאאאאאאאטט.
לא רציני
נראה לי יש סיבה למה ב LOL יש הרבההההה יותר שחקנים, אולי זה בגלל זה LOL משחק הרבהה יותר טוב??? 😃
חחחח כבר רואים את זה בכמות הזמן שאתה מחכה בQ 😃חוב לראק להוכיח על זה שבלול יש יותר שחקנים מ-DOTA 1 ו-2.
וואו 20 שניות זה מטורףחחחח כבר רואים את זה בכמות הזמן שאתה מחכה בQ 😃
אתה טוען שבLOL יש פחות שחקנים?וואו 20 שניות זה מטורף
יכול להיות שהוא התכוון שלחלבון ממקור קצת שונה bnanastlyeזקן אחד הציע לי לשתות מהחלבון שלו והיה לו מבט של יש בפנים סם אונס
דוטה שמוטא, פעם הייתי פרו בסיאס :rolleyes:
הילדודס פה לא יודעים מה זה סיאס. (משחק מ1.3)