הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קריפים ומפוקפקים בחדר כושר

• פותח/ת השרשור roy
  • פורסם בתאריך
קריפים... חשבתי מדובר כבר על דוטא.

בכל מקרה אני מתאמן בקאנטרי, חצי מהמכון שלנו זקנים שבאים לנוח על המכשירים ולדון על כל מיני נושאים מטרידים.
תשמע, כשאתה בפנסיה - מה עוד יש לך לעשות?

• פותח/ת השרשור
כן זהו

צריך מקום שפנסיונרים ומשועממים אחרים עם עודף זמן פחות אוהבים

!!One time, at band camp, someone did curls in the rack. Creepy​
תכל'ס אין לי מה להגיד 😳
איזה כיף שהדבר הכי קריפי במכון שלך זה רוסים שיוצרים ענני מגנזיום, דופקים מכות למוט וצורחים "בלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאטטט" תוך כדי הסט risus

תכל'ס אין לי מה להגיד 😳
איזה כיף שהדבר הכי קריפי במכון שלך זה רוסים שיוצרים ענני מגנזיום, דופקים מכות למוט וצורחים "בלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאטטט" תוך כדי הסט risus
אני לא מבין למה אתה אומר את זה ? מטרת הדיון הייתה לשתף בדברים מוזרים שאנשים עושים אני לא רואה שום דבר מוזר בזה. מה באת להתלהב ? מה הקטע ?

תכל'ס אין לי מה להגיד 😳

חוב לראק,לראות רוסי שיוצר ענני מגנזיום ודופק מכות למוט בזמן שהוא צורח בלאאאאאאאאאאטט.

לא רציני

תכל'ס אין לי מה להגיד 😳
חוב לראקקקקקקק

תכל'ס אין לי מה להגיד 😳

When I was in the third grade I thought that you was funny
when I look back I see that you're a tranny

Ft.Macklemore - Same Love

קונטר שליטע.. risus

תשמע, שיחקתי קונטר כיתה ו׳ מלא.. אחרי שנתיים הפסקה הורדתי שוב את המשחק, שיחקתי חצי שעה, וחלמתי על זה כל הלילה, מאז אני לא נוגע בקונטר סטרייק. הייתי מוצא את עצמי יושב בשיעור ומנסה להביא למורה הדשוט. פשוט עצוב.

מוניטין
שלילי
הוכח מחקרית כל מי שנכשל בדוטה עבר ללול
נראה לי יש סיבה למה ב LOL יש הרבההההה יותר שחקנים, אולי זה בגלל זה LOL משחק הרבהה יותר טוב??? 😃
ולנושא, יש לנו איזה אחד שיש לו בעיה שכלית כלשהי, הוא לא יודע לדבר ולהביע את עצמו, אבל הוא נראה כמו בן אדם רגיל, לא אוטיסט או משהו כזה, הוא פשוט מדבר ג'יבריש.
אז משום מה הוא תמיד עצבני על כולם ונראה כאילו הוא תמיד הולך ללכת עכשיו עם מישהו מכות, מדבר ג'יבריש, פה ושם שומעים "בלאט" קטן, אבל הוא נראה כאילו הוא ממש מתעצבן עליך, תמיד יש לי תחושה שאם אני מסתובב אני מקבל מוט בראש :mask:

הילדודס פה לא יודעים מה זה סיאס. (משחק מ1.3)

כל פוסט שלישי שלך אתה מתפזם פה על אנשים כאילו אתה בן 60,כי אני מנחש שאתה לא,ויש פה אנשים שהם כן בגיל הזה(לא אני) ויכולים להשתיק אותך.
אז אולי חלאס?

לנושא:יש אצלנו אחד במכון שכל האימון הולך עם החגורה להוספת משקל של המתח(שאפשר לחבר עליה פלטות),אבל בלי פלטות,סתם הולך איתה כל האימון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית