הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ שייק חלבון לבית הספר

WhiteOwl

משתמש משקיע
3,529
499
נק' מוניטין:
3,894
3,529
499
בודי מאסטרס
רציתי לדעת איך אמור לשרוד שייק חלבון שאני מכין בשמונה ויהיה בתיק עד עשר?
שייק עם מים

אתה יכול לשים בשייקר ואז כשיהיה הפסקה ב10 או משהוא למלות מים
אבל באמת שכשאתה עושה את זה ישר אתה פתאום איזה פריק שלוקח סטרואידים
תאמין לי...

כמו שכבר אמרו כדאי שתיקח איתך גבינה צהובה/קוטג' בסנדוויץ' בתור חלבון.
גם ככה בית ספר זה עניין של כמה שעות אתה צריך ארוחה ולא רק שייק

חברים שלי מושפעים מSW מזיינים תמוח כל היום כי הבייספ שלהם קצת יותר גדול ושאני אפס כי חלבון זה רמאות ושלאכול טונה אחרי אימון מספיק ושמתח מספיק בשביל לעבוד על כתפיים ושלמה לאמן רגליים זה מגעיל בנות והם חושבים שהם שורים כי יחסית לשכבה שכולם לא עושים אצלנו ספורט בכלל יש להם קצת יותר חזה קוביות ויד מהם אז מספיק להם ודרך אגב אף אחד מהם לא עובר את ה58 קילו חוץ מאחד מטר 82 ששוקל 66
וכן אני מנסה להסביר להם וכל הזמן אומר להם שהם בושה למכנסיים הקצרים (הם ציקן לגס משו מפחיד )

חברים שלי מושפעים מSW מזיינים תמוח כל היום כי הבייספ שלהם קצת יותר גדול ושאני אפס כי חלבון זה רמאות ושלאכול טונה אחרי אימון מספיק ושמתח מספיק בשביל לעבוד על כתפיים ושלמה לאמן רגליים זה מגעיל בנות והם חושבים שהם שורים כי יחסית לשכבה שכולם לא עושים אצלנו ספורט בכלל יש להם קצת יותר חזה קוביות ויד מהם אז מספיק להם ודרך אגב אף אחד מהם לא עובר את ה58 קילו חוץ מאחד מטר 82 ששוקל 66
וכן אני מנסה להסביר להם וכל הזמן אומר להם שהם בושה למכנסיים הקצרים (הם ציקן לגס משו מפחיד )

הם משתמשים בפסיקים לפחות?

תעשה איתם תחרות סקוואט, נראה מי יצחק אחרון....

מספיק להכיון פצצות סירחון לבית ספר, מה בעיה בכריך עם 200 גרם צהובה 5% = 55 גרם חלבון ? גם לא תסריח, גם פחות התעסקות, גם תמנע מכולם לדעת שאתה לא "טבעי" ואתה על אפקות ניפוח.

מה הלחץ הזה סביב שתייה של האבקה ? שתו אותה בבית, בכל פעם שאני בחדר כושר אני רואה תמונה הזויה - מישהו מסיים לשלשל בשירותים ומישהו עושה יאמי מת על טעם שוקולד.

943673_10153094879155105_101438339_n.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית