הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתחיל SS

amitmelamed

משתמש מתחיל
215
11
נק' מוניטין:
11
215
11
שלום אני מתכנן להתחיל SS, עכשיו יש לי כמה שאלות, הראשונה היא מאיזה משקל אני צריך להתחיל את התוכנית? ממה שאני מרים עכשיו ?
השניה זה שאני מתאמן בגוגיטסו פעמיים בשבוע, זה יפגע לי בהתאוששות ובעלייה במשקלים<? אני עדיין שומר על יום מנוחה בין אימון לאימון גם הSS וגם הגוגיטסו
תודה מראש 😃

תתחיל ממוט ריק ותעלה עד שאתה מגיע למשקל שכבר לא קל לך והטכניקה מתחילה להאט ומשם תתקדם כרגיל. וכן, זה עלול לפגוע לך בהתאוששות.

תתחיל ממוט ריק ותעלה עד שאתה מגיע למשקל שכבר לא קל לך והטכניקה מתחילה להאט ומשם תתקדם כרגיל. וכן, זה עלול לפגוע לך בהתאוששות.

ממוט ריק? ומה אם הוא במשקלים "סבירים כבר"?
תוריד 20-25% מהמשקל הנוכחי, משם תעלה, הגוגיטסו עלול לפגוע מאוד בהתאוששות תיקח את זה בחשבון.
בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
זה מה שעשיתי, אתם אומרים להפסיק את הSS בגלל הגוגיטסו כי אין מצב שאני לוקח הפסקה משמה מצידי להשאר שחיף לכל שארית חיי

לדעתי אם אתה מבצע את התוכנית הזו או כל תכנית אחרת לשיפור הכוח ובניית מסת שריר, אז כדאי לך להוריד את החלק של אימוני ההתנגדות באימוני הגוגיטסו וזאת משום שאימוני כוח דורשים זמן להתאוששות. ללא התאוששות מספקת האימון יהיה פחות יעיל.

יש לך עוד אפשרות לעשות ליניארית\כל תכנית שמתבססת על עליה שבועית במשקלים ולא מאימון לאימון
http://www.kilogram.co.il/259/תוכנית-אימונים-bill-starr-5x5-linear-version/

לגבי המשקלים תתחיל מ75-80% מהrm5 שלך.
לגבי ההתאוששות תנסה בהתחלה לעשות את התוכנית רגיל ואם אתה רואה שיש לך בעיה בהתאוששות תתקדם בסקוואט רק פעמיים בשבוע (תסתכל בלוג של @asf זה בערך מה שהוא עושה כרגע)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית