- פותח/ת השרשור
תודה,זה עוד 15 ק''ג,עם אתה רואה בזה שינוי משמעותי..ממליץ לך להישאר בSS עד שיש לך לפחות 2 פלטות סקוואט לחזרות
בהצלחה
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה,זה עוד 15 ק''ג,עם אתה רואה בזה שינוי משמעותי..ממליץ לך להישאר בSS עד שיש לך לפחות 2 פלטות סקוואט לחזרות
בהצלחה
תודה עדכון: התקשרתי אליו (למאמן בכפר סבא) דיברתי איתו,הסברתי את המצב גיל משקל כל מה שצריך,הוא הסביר לי שהתוצאות סיום של SS בדרך כלל לא מתאימות לילדים בני 13-17 שמחפשים להיראות טוב (הוא גם הרבה הדגיש שיש הבדל בין להיות חזק ולהיראות חזק),הוא הדגיש כל הזמן שSS תיתן תוצאות יותר טובות לטווח הרחוק,ושבדרך כלל רוב הילדים שעושים אותה לא עושים אותה טוב וכתוצאה מכך משמינים ומספרים כמה היא לא טובה,המליץ לי על משהו קצת יותר ידידותי AB קלאסית מהאתר של קילוגרם,עם ייעוץ באתר (אני מתחיל היום AB) כנראה שבכל זאת אני ילך עליו לעבוד על הסקוואט (שדרך אגב אני עובר לHB) וכמובן על הדדליפט וגם החמיא על זה שאני מתחיל בשלב כל כך מוקדם... תודה לכולם 😃
תודה רבה 😃 בהחלט אפשר להגיד שאחד הפורומים האיכותיים והטובים בארץסקוואט יהיה הבסיס לרגליים בכל תוכנית שתחליט לעשות בעתיד, SS פשוט מתרכזת רק בתרגילי הבסיס ולא מעייפת אותך עם נפח מיותר.
בכל מקרה, אין לי שום דבר נגד AB (כל עוד הבסיס הוא מורכבים).
בהצלחה עם רן - אחד מהמאמנים הטובים ביותר, אין ספק.
עדכון: התקשרתי אליו (למאמן בכפר סבא) דיברתי איתו,הסברתי את המצב גיל משקל כל מה שצריך,הוא הסביר לי שהתוצאות סיום של SS בדרך כלל לא מתאימות לילדים בני 13-17 שמחפשים להיראות טוב (הוא גם הרבה הדגיש שיש הבדל בין להיות חזק ולהיראות חזק),הוא הדגיש כל הזמן שSS תיתן תוצאות יותר טובות לטווח הרחוק,ושבדרך כלל רוב הילדים שעושים אותה לא עושים אותה טוב וכתוצאה מכך משמינים ומספרים כמה היא לא טובה,המליץ לי על משהו קצת יותר ידידותי AB קלאסית מהאתר של קילוגרם,עם ייעוץ באתר (אני מתחיל היום AB) כנראה שבכל זאת אני ילך עליו לעבוד על הסקוואט (שדרך אגב אני עובר לHB) וכמובן על הדדליפט וגם החמיא על זה שאני מתחיל בשלב כל כך מוקדם... תודה לכולם