הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג SS של זיינים

• פותח/ת השרשור gome12
  • פורסם בתאריך
תודה עדכון: התקשרתי אליו (למאמן בכפר סבא) דיברתי איתו,הסברתי את המצב גיל משקל כל מה שצריך,הוא הסביר לי שהתוצאות סיום של SS בדרך כלל לא מתאימות לילדים בני 13-17 שמחפשים להיראות טוב (הוא גם הרבה הדגיש שיש הבדל בין להיות חזק ולהיראות חזק),הוא הדגיש כל הזמן שSS תיתן תוצאות יותר טובות לטווח הרחוק,ושבדרך כלל רוב הילדים שעושים אותה לא עושים אותה טוב וכתוצאה מכך משמינים ומספרים כמה היא לא טובה,המליץ לי על משהו קצת יותר ידידותי AB קלאסית מהאתר של קילוגרם,עם ייעוץ באתר (אני מתחיל היום AB) כנראה שבכל זאת אני ילך עליו לעבוד על הסקוואט (שדרך אגב אני עובר לHB) וכמובן על הדדליפט וגם החמיא על זה שאני מתחיל בשלב כל כך מוקדם... תודה לכולם 😃

סקוואט יהיה הבסיס לרגליים בכל תוכנית שתחליט לעשות בעתיד, SS פשוט מתרכזת רק בתרגילי הבסיס ולא מעייפת אותך עם נפח מיותר.
בכל מקרה, אין לי שום דבר נגד AB (כל עוד הבסיס הוא מורכבים).

בהצלחה עם רן - אחד מהמאמנים הטובים ביותר, אין ספק.

• פותח/ת השרשור
סקוואט יהיה הבסיס לרגליים בכל תוכנית שתחליט לעשות בעתיד, SS פשוט מתרכזת רק בתרגילי הבסיס ולא מעייפת אותך עם נפח מיותר.
בכל מקרה, אין לי שום דבר נגד AB (כל עוד הבסיס הוא מורכבים).

בהצלחה עם רן - אחד מהמאמנים הטובים ביותר, אין ספק.
תודה רבה 😃 בהחלט אפשר להגיד שאחד הפורומים האיכותיים והטובים בארץ
דרך אגב אפשר לנעול

עדכון: התקשרתי אליו (למאמן בכפר סבא) דיברתי איתו,הסברתי את המצב גיל משקל כל מה שצריך,הוא הסביר לי שהתוצאות סיום של SS בדרך כלל לא מתאימות לילדים בני 13-17 שמחפשים להיראות טוב (הוא גם הרבה הדגיש שיש הבדל בין להיות חזק ולהיראות חזק),הוא הדגיש כל הזמן שSS תיתן תוצאות יותר טובות לטווח הרחוק,ושבדרך כלל רוב הילדים שעושים אותה לא עושים אותה טוב וכתוצאה מכך משמינים ומספרים כמה היא לא טובה,המליץ לי על משהו קצת יותר ידידותי AB קלאסית מהאתר של קילוגרם,עם ייעוץ באתר (אני מתחיל היום AB) כנראה שבכל זאת אני ילך עליו לעבוד על הסקוואט (שדרך אגב אני עובר לHB) וכמובן על הדדליפט וגם החמיא על זה שאני מתחיל בשלב כל כך מוקדם... תודה לכולם

מקבל את מה שרן אומר ומסכים, הרבה בהצלחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית