הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג SS של זיינים

• פותח/ת השרשור gome12
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
אימון 24.9
סקוואט: 72.5 קצת קשה,יש עדיין באט ווינק מקווה שיעבור בינתיים לא עובר את ה75
בנץ: 60 ק''ג,לא להאמין PR 5X3
מתח: 5x3 + 10
מ.ג:70 ק''ג אני עולה טוב מאוד במסה (גם שריר כמובן)

@Beast and cheat @incin
אשמח עם תתנו ביקורת על הטכניקה מישהו?

נערך לאחרונה:
אתה יורד יותר מדי, מאבד את הכיווץ בגב התחתון ובגלל זה ההמסטרינגס לא מתוחים ואין באונס.
בנוסף, הברכיים גולשות קדימה בתחתית.

• פותח/ת השרשור
אתה יורד יותר מדי, מאבד את הכיווץ בגב התחתון ובגלל זה ההמסטרינגס לא מתוחים ואין באונס.
בנוסף, הברכיים גולשות קדימה בתחתית.
אפשר להסיק שלרדת פחות יפתור חלק מהבעיות?
אני גולש בתחתית כי אני נלחם כמה שיותר לשבת אחורה,כי powerack טוען שאני לא יושב מספיק אחורה. אחת ולתמיד,הברך צריך לעבור בטיפה את סוף כף הרגל?
תודה רבה

אפשר להסיק שלרדת פחות יפתור חלק מהבעיות?
אני גולש בתחתית כי אני נלחם כמה שיותר לשבת אחורה,כי powerack טוען שאני לא יושב מספיק אחורה. אחת ולתמיד,הברך צריך לעבור בטיפה את סוף כף הרגל?
תודה רבה

הפוך גוטה, הפוך (ועכשיו נפל לי האסימון שכנראה לא ראית את הסרט) - זה לא שלרדת פחות יפתור את הבעיות, אלא אם תחזיק את הגב התחתון ההמסטרינגס יגיעו למתיחה ולא תוכל לרדת כל כך נמוך --> יהיה באונס --> הברכיים לא יגלשו.

powerack צדק באבחנה שלו, והברך באמת תעבור את סוף כף הרגל - אבל היא תעבור אותה בשליש העליון של התנועה. בשני השלישים האחרים הברך תתפקד כמו ציר שעליו אתה יושב אחורה. לא אמורה להיות תנועה בברכיים בחצי התחתון של הירידה - לא קדימה (גלישה) ולא פנימה (קריסה).

אימון 24.9
סקוואט: 72.5 קצת קשה,יש עדיין באט ווינק מקווה שיעבור בינתיים לא עובר את ה75
בנץ: 60 ק''ג,לא להאמין PR 5X3
מתח: 5x3 + 10
מ.ג:70 ק''ג אני עולה טוב מאוד במסה (גם שריר כמובן)

@Beast and cheat @incin
אשמח עם תתנו ביקורת על הטכניקה מישהו?

אתה יורד יותר מדי, שבור מקביל ואל תגיע למצב שהגב התחתון מתחיל להתקפל לכיוון השני

• פותח/ת השרשור
אימון 26.9
סקוואט: 75 ק''ג,יורד קצת פחות אבל עדיין יורד יותר מידי,לפעמים קצת קשה להדוף את הגוף ולעלות למעלה. אימון הבא מקווה שיסתדר אבל היו חזרות שירדתי פחות ולא גלשתי,אני מרגיש שאני מוציא את המוט מהראק שיש עומס על הגב זה בסדר?
פרס: 32 ק''ג,חזרתי לפרס הרגיל,מרגיש מצויין
דדליפט: 60 ק''ג,אובד עצות,אני רואה את עצמי נפצע מהר מאוד ככה. כנראה עובר לסומו,אין מה לעשות

• פותח/ת השרשור
אימון 29.9
סקוואט: 77.5 קשה ברמות אבל סגרתי
בנץ: 62.5, 332
מתח: 5x3+11 PR
אימון לא כל כך טוב כי בסקוואט הטכניקה טיפה השתבשה.אימון הבא אני ינסה לרדת פחות כדי אני לפעמים ממש לא מצליח להדוף את עצמי ואני טיפה נופל, מאמין שאימון הבא ישתפר,ואולי גם לשבת אחורה טיפה יותר

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אחלה של אימון
סקוואט: 80 ק''ג,זה בערך השלב שאני מבין שהטכניקה רעה ואני יורד ל65 וככה עבר כבר בערך חודש וחצי אני מאמין,אני מתכוון לעבור את זה עכשיו חלק אם הטכניקה טובה כמובן
פרס: 35 ק''ג קשה מאוד
דדליפט: עשיתי כמה חזרות של קלאסי וכמה של סומו,כמו שהבהרתי נשארו לי רק 7-8 ק''ג למסה ואין מצב שאני מסיים SS בלי דדליפט טוב.

נערך לאחרונה:
אתה פשוט לא מקשיב, כל מה שאמרתי לך לא לעשות, אתה עושה, תחזור להודעה הארוכה שכתבתי לך על איך לומדים את התרגילים נכון, ותנסה להשלים כמה שיותר סעיפים- הסעיף הכי חשוב: אל תשפוט את הטכניקה בעצמך כשאין לך מספיק ידע!

• פותח/ת השרשור
אתה פשוט לא מקשיב, כל מה שאמרתי לך לא לעשות, אתה עושה, תחזור להודעה הארוכה שכתבתי לך על איך לומדים את התרגילים נכון, ותנסה להשלים כמה שיותר סעיפים- הסעיף הכי חשוב: אל תשפוט את הטכניקה בעצמך כשאין לך מספיק ידע!
אוקיי צודק,טעות שלי
אשמח לביקורות על הטכניקה

נערך לאחרונה:
הסקוואט לא טוב, הברכיים גולשות אבל זה לא הדבר הכי רע מבחינתי- אתה לא יושב אחורה, אתה יושב למעטה, המוט מאחורי מרכז הרגל, הברכיים קדימה מדי והזווית של הגב ניראת כמו היי באר, אתה בעצם עושה היי בר עם מיקום של לואו בר. ישיבה אחורה עם הוצאת ברכיים למקום תאלץ את הגב להתכופף קדימה כדי לשמור על יציבות. אל תעשה ריסט, פשוט שב יותר אחורה ואל תפחד להישען עם הגב קדימה, הוא אמור להגיע ל45 מעלות די מהר ולהישאר שם כל החלק התחתון של התרגיל. הניסיון לשפוט את הסקוואט לפי אם הברכיים לפני או אחרי האצבעות שגוי מבסיסו ויכול להיות שבתנועה נכונה הברכיים לא יעברו את קצות האצבעות כלל.

• פותח/ת השרשור
הסקוואט לא טוב, הברכיים גולשות אבל זה לא הדבר הכי רע מבחינתי- אתה לא יושב אחורה, אתה יושב למעטה, המוט מאחורי מרכז הרגל, הברכיים קדימה מדי והזווית של הגב ניראת כמו היי באר, אתה בעצם עושה היי בר עם מיקום של לואו בר. ישיבה אחורה עם הוצאת ברכיים למקום תאלץ את הגב להתכופף קדימה כדי לשמור על יציבות. אל תעשה ריסט, פשוט שב יותר אחורה ואל תפחד להישען עם הגב קדימה, הוא אמור להגיע ל45 מעלות די מהר ולהישאר שם כל החלק התחתון של התרגיל. הניסיון לשפוט את הסקוואט לפי אם הברכיים לפני או אחרי האצבעות שגוי מבסיסו ויכול להיות שבתנועה נכונה הברכיים לא יעברו את קצות האצבעות כלל.
לקחתי לצומת ליבי,קצת מפחד להשען קדימה עם הגב,זה לא שאני לא סומך עליך או משהו אני באמת רוכש לך הרבה מאוד כבוד,רק רוצה שתיהיה בטוח במיליון אחוז שמה שאמרת נכון.
http://fivehourfitness.com/wp-content/uploads/2012/01/squat-variants.jpg תמונה שממחישה את מה שאמרת בצורה שיותר קל לי להבין אותה,אני צודק? (מה שאני עושה זה האמצעי ומה שאני אמור זה הימני ? )
יותר מאשמח לעוד חוות דעת @Beast and cheat @incin

נערך לאחרונה:
נכון, למרות שאני לא מת על התמונה הזו, משהו בה ניראה לי לא הגיוני ובכל אופן אני לא ממליץ לעצור סירטונים שלך בבור ולהשוות אליה ללא כל התחשבות בתנועה שלפני או אחרי הבור

נכון, למרות שאני לא מת על התמונה הזו, משהו בה ניראה לי לא הגיוני ובכל אופן אני לא ממליץ לעצור סירטונים שלך בבור ולהשוות אליה ללא כל התחשבות בתנועה שלפני או אחרי הבור
על פי התמונה הזאת הוא במנח נכון בבור, ולפי מה שאתה אומר זה נחשב גלישה

על פי התמונה הזאת הוא במנח נכון בבור, ולפי מה שאתה אומר זה נחשב גלישה

אין שום קשר בין מנח הגוף לגלישת ברכיים דבר ראשון. דבר שני, אתה טועה, הברך קדימה מדי, הגו זקוף מדי, והמוט מאחורי מרכז הרגל. אפילו לא קרוב מה שנקרא.
תשווה בין הpreview של הסרטון לתמונה ותיראה הבדלים תהומיים.

אין שום קשר בין מנח הגוף לגלישת ברכיים דבר ראשון. דבר שני, אתה טועה, הברך קדימה מדי, הגו זקוף מדי, והמוט מאחורי מרכז הרגל. אפילו לא קרוב מה שנקרא.
תשווה בין הpreview של הסרטון לתמונה ותיראה הבדלים תהומיים.
אוקיי, בסט הראשון אתה צודק, אבל בסטים האחרים הגב כפוף יותר (אני מניח שלא בכוונה אלא בגלל עייפות של הזוקפים) הברכיים שלו עוברות את כף הרגל, וזה ככה גם בתמונה

אוקיי, בסט הראשון אתה צודק, אבל בסטים האחרים הגב כפוף יותר (אני מניח שלא בכוונה אלא בגלל עייפות של הזוקפים) הברכיים שלו עוברות את כף הרגל, וזה ככה גם בתמונה
א. הם כן (זה בסדר גמור)
ב. זה לא ההגדרה של "גלישת ברכיים" ...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית