הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג SS של זיינים

• פותח/ת השרשור gome12
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
למישהו יש עצות לגבי הדדליפט? לעבור לסומו סופית או שגם שם זה לא טוב?

להתרגל לעשות, דדליפט זה לא נוח זה גם לא אמור להיות....
לדעתי לסומו עוברים כשהמשקלים שלך מספיק גבוהים ואתה לא צריך לבקש רשות בפורום.

אוקיי, בסט הראשון אתה צודק, אבל בסטים האחרים הגב כפוף יותר (אני מניח שלא בכוונה אלא בגלל עייפות של הזוקפים) הברכיים שלו עוברות את כף הרגל, וזה ככה גם בתמונה

ממש לא, בסט הראשון קשה לראות כי הצילום לא מהצד ובשניים הבאים רואים בבירור שהמנח גוף לא טוב. מה שעשית בעצם, זה הסתכלת על מרכיב אחד במנח הגוף(מיקום הברכיים) במקום להסתכל על כל הגוף והשוואת אותו בין התמונה לסרטון וקבעת שהוא דומה (אגב, זה לא נכון, הברכיים גם ככה קדימה מדי וגם ל @gome12 יש רגל מידה 48 (אני מניח) אז זה מטעה אותך). אם תסתכל על המנח בצורה יותר כללית מתוך ההבנה שלא לכולנו אותו אורך כפות רגליים, רגליים וגב, תיראה שאף חזרה של גומא לא דומה לתמונה של הלוואו בר. לדוגמא: בתמונה של הלואו בר קצה הברך בקו אנכי עם החזה העליון והגרון, אצל גומא יש מרחק של 20 ס"מ (שזה מרחק עצום!) בין המרכיבים הנ"ל. כמו כן, המוט בתמונה מעל אמצע הרגל ואצל גומא 20 ס"מ מאחוריה.

גומא תאשר לי את העניין עם המידה של הנעל.

• פותח/ת השרשור
ממש לא, בסט הראשון קשה לראות כי הצילום לא מהצד ובשניים הבאים רואים בבירור שהמנח גוף לא טוב. מה שעשית בעצם, זה הסתכלת על מרכיב אחד במנח הגוף(מיקום הברכיים) במקום להסתכל על כל הגוף והשוואת אותו בין התמונה לסרטון וקבעת שהוא דומה (אגב, זה לא נכון, הברכיים גם ככה קדימה מדי וגם ל @gome12 יש רגל מידה 48 (אני מניח) אז זה מטעה אותך). אם תסתכל על המנח בצורה יותר כללית מתוך ההבנה שלא לכולנו אותו אורך כפות רגליים, רגליים וגב, תיראה שאף חזרה של גומא לא דומה לתמונה של הלוואו בר. לדוגמא: בתמונה של הלואו בר קצה הברך בקו אנכי עם החזה העליון והגרון, אצל גומא יש מרחק של 20 ס"מ (שזה מרחק עצום!) בין המרכיבים הנ"ל. כמו כן, המוט בתמונה מעל אמצע הרגל ואצל גומא 20 ס"מ מאחוריה.

גומא תאשר לי את העניין עם המידה של הנעל.
46

הזווית של הגב לא נכונה בנוסף לזה שהברכיים קדימה מידי?

כן, ואני אחזור על משהו שכבר אמרתי לך כמה פעמים: הרוב המוחלט אם לא כל הילדים בגילך לא מסוגלים ללמוד את הטכניקה של המורכבים מביקורות באינטרנט. אתה מסרב להשלים עם העובדה הזו פעם אחר פעם ואני אפסיק לעזור לך כי אתה לא מקשיב. לך למאמן אישי לשני אימונים אישיים חובה!! אחר כך גם הייתי ממליץ להירשם לייעוץ אצל משה כי אתה שומע כאן שטויות ומנחיל הרגלים לא נכונים.

• פותח/ת השרשור
כן, ואני אחזור על משהו שכבר אמרתי לך כמה פעמים: הרוב המוחלט אם לא כל הילדים בגילך לא מסוגלים ללמוד את הטכניקה של המורכבים מביקורות באינטרנט. אתה מסרב להשלים עם העובדה הזו פעם אחר פעם ואני אפסיק לעזור לך כי אתה לא מקשיב. לך למאמן אישי לשני אימונים אישיים חובה!! אחר כך גם הייתי ממליץ להירשם לייעוץ אצל משה כי אתה שומע כאן שטויות ומנחיל הרגלים לא נכונים.
פתחתי נושא בפורום אימונים אשמח עם תתן דעה
נכון מסכים איתך במאה אחוז

נערך לאחרונה:
נכון מסכים איתך במאה אחוז,אני באמת לא חושב שצריך להגיע לרמות של אימונים אישיים,אולי אני אפס וסתם מוותר אבל אולי זה פשוט לא התכנית בשבילי.

תשמע, אני מצטער על השפה מכל הלב אבל אתה פשוט הילד הכי מטומטם שיצא לי לפגוש לאחרונה. על אותו משקל שאתה צריך מורה לנהיגה כדי ללמוד נהיגה אתה צריך מאמן אישי כדי לעשות סקוואט נכון. מה אתה לא מבין?!!!!!

• פותח/ת השרשור
תשמע, אני מצטער על השפה מכל הלב אבל אתה פשוט הילד הכי מטומטם שיצא לי לפגוש לאחרונה. על אותו משקל שאתה צריך מורה לנהיגה כדי ללמוד נהיגה אתה צריך מאמן אישי כדי לעשות סקוואט נכון. מה אתה לא מבין?!!!!!
אני בטוח שעם הגישה הזאת לא תגיע רחוק בכלל

• פותח/ת השרשור
עכשיו תתייחס לתוכן ולא להעלבה, אתה מבין שאתה חייב שני אימונים אישיים (200 שקל גג)?
שוב,זה לא הכסף אתה יכול להיות בטוח זה סיבות אחרות:
יש לי כמה מאמנים במכון שבאמת ניסו לעזור ובאמת אנשים שפיצים והם טוענים שהסקוואט טוב
אני לא מבין איך יש אנשים שעל השנייה הראשונה שהם דרכו במכון הם התחילו פיצולים ותוכניות נפח והם פשוט גדלו בצורה מטורפת,ויצא לי לדבר עם כמה מהם והם באמת לא ממליצים על SS
עזוב שנייה את הטכניקה (כן אולי לא הבנתי כמה זה חשוב האימוניים האישיים וסתם הייתי אידיוט)
זה העיניין של המסה,הסיבה הראשונה שנכנסתי לתחום ואני לא רואה איך SS עוזרת לי בעיניין הזה עם כל הכבוד לאנשים שעשו את התכנית ויצא לי לראות כמה שהצליחו אבל זה באמת בודדים

נכון מסכים איתך במאה אחוז,אני באמת לא חושב שצריך להגיע לרמות של אימונים אישיים,אולי אני אפס וסתם מוותר אבל אולי זה פשוט לא התכנית בשבילי.
מה זאת אומרת לא צריך להגיע לאימונים אישיים? זה כאילו משהו גרוע שצריך להימנע ממנו?

יש לי כמה מאמנים במכון שבאמת ניסו לעזור ובאמת אנשים שפיצים והם טוענים שהסקוואט טוב
המאמנים במכון שלך לא יודעים לעשות או ללמד סקוואט. לך למאמן שכן יודע.
אני לא מבין איך יש אנשים שעל השנייה הראשונה שהם דרכו במכון הם התחילו פיצולים ותוכניות נפח והם פשוט גדלו בצורה מטורפת,ויצא לי לדבר עם כמה מהם והם באמת לא ממליצים על SS
חומרים,גנטיקה,זמן רב. לא מתקדמים בפיצולים יותר מהר מבSS, לא בשום פרמטר, ההפך הוא הנכון.
עזוב שנייה את הטכניקה (כן אולי לא הבנתי כמה זה חשוב האימוניים האישיים וסתם הייתי אגואיסט)
אין שום קשר לאגואיסט, אתה פשוט נתון לקיבעון מחשבתי ולא מסוגל להקשיב לעצות מהסובבים אותך.
זה העיניין של המסה,הסיבה הראשונה שנכנסתי לתחום ואני לא רואה איך SS עוזרת לי בעיניין הזה עם כל הכבוד לאנשים שעשו את התכנית ויצא לי לראות כמה אבל זה באמת בודדים
בSS גודלים הכי מהר. נקודה. סוף פסוק. כל מי שעשה אותה כמו שצריך השיג תוצאות.
http://www.lbs.co.il/threads/23956/ רק מאימוני כוח (תגובה 44)

• פותח/ת השרשור
המאמנים במכון שלך לא יודעים לעשות או ללמד סקוואט. לך למאמן שכן יודע.

חומרים,גנטיקה,זמן רב. לא מתקדמים בפיצולים יותר מהר מבSS, לא בשום פרמטר, ההפך הוא הנכון.
יש מישהו בצפון?
אין שום קשר לאגואיסט, אתה פשוט נתון לקיבעון מחשבתי ולא מסוגל להקשיב לעצות מהסובבים אותך.

בSS גודלים הכי מהר. נקודה. סוף פסוק. כל מי שעשה אותה כמו שצריך השיג תוצאות.
http://www.lbs.co.il/threads/23956/ רק מאימוני כוח (תגובה 44)
שכנעת,יש מישהו בצפון?

• פותח/ת השרשור
דבר עם רן (MOO) ארבעים דקות מהבית שלך (כפר סבא) https://www.facebook.com/RanCohenPT
תודה עדכון: התקשרתי אליו (למאמן בכפר סבא) דיברתי איתו,הסברתי את המצב גיל משקל כל מה שצריך,הוא הסביר לי שהתוצאות סיום של SS בדרך כלל לא מתאימות לילדים בני 13-17 שמחפשים להיראות טוב (הוא גם הרבה הדגיש שיש הבדל בין להיות חזק ולהיראות חזק),הוא הדגיש כל הזמן שSS תיתן תוצאות יותר טובות לטווח הרחוק,ושבדרך כלל רוב הילדים שעושים אותה לא עושים אותה טוב וכתוצאה מכך משמינים ומספרים כמה היא לא טובה,המליץ לי על משהו קצת יותר ידידותי AB קלאסית מהאתר של קילוגרם,עם ייעוץ באתר (אני מתחיל היום AB) כנראה שבכל זאת אני ילך עליו לעבוד על הסקוואט (שדרך אגב אני עובר לHB) וכמובן על הדדליפט וגם החמיא על זה שאני מתחיל בשלב כל כך מוקדם... תודה לכולם 😃

ממליץ לך להישאר בSS עד שיש לך לפחות 2 פלטות סקוואט לחזרות
בהצלחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית