הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תכנית למסה

• פותח/ת השרשור asdb1
  • פורסם בתאריך

asdb1

משתמש פעיל
358
5
נק' מוניטין:
2
358
5
FBW-
סקוואט - 3X8
דדליפט - 3X8
דאמבל בנט - 3X10
לחיצת כתפיים - 3X10
לחיצת חזה עם מוט - 3X10
כפיפת מרפקים עם מוט W - 3X10
טרייספ פושדאון (עם הדבר הזה עם החוט שמושכים) - 3X10
שראגס - 3X10
מתח - עדיין במתח שלילי..
את הדדליפט והסקוואט אני לא עושה בכל אימון כאילו אימון אחד סקוואט
אימון אחד דדלפיט

• פותח/ת השרשור
כמות המשקל שתעלה (שומן ושריר) תלויה בפלוס הקלורי שלך בלבד. כמה מתוך זה ילך לשריר וכמה לשומן תלוי בתוכנית שלך והתוכנית הטובה ביותר היא SS. אני מבין שאתה מפחד מהתוכנית הזו, אבל אין לך שום סיבה ממשית, אני רוצה להפנות אותך ללוג של בחור שפחד מהעלייה המסיבית בתוכנית והצלחתי לשכנע אותו. אתה מזכיר אותו בפחדים שלך.
http://www.lbs.co.il/threads/44388/page-3
רגע אז אם אני עושה SS התוצאות מבחינת הגוף יהיו יותר טובות ועלייה בשומן תיהיה יותר נמוכה מאשר התוכנית שהבאתי פה?
אם זה משנה איכשהו עד עכשיו איזה שבועיים-שלוש עשיתי תכנית ביתית מאוד דומה לתכנית שנתתי באשכול פה..

רגע אז אם אני עושה SS התוצאות מבחינת הגוף יהיו יותר טובות ועלייה בשומן תיהיה יותר נמוכה מאשר התוכנית שהבאתי פה?
אם זה משנה איכשהו עד עכשיו איזה שבועיים-שלוש עשיתי תכנית ביתית מאוד דומה לתכנית שנתתי באשכול פה..

בss תעלה הכי הרבה שריר והכי הרבה שומן. אחרי שתחטב ישאר רק השריר ובכל התהליך הזה תשיג את המטרות שלך בצורה הטובה ביותר והכי מהר. יותר מאשר מכל תוכנית אחרת. מבין?

• פותח/ת השרשור
בss תעלה הכי הרבה שריר והכי הרבה שומן. אחרי שתחטב ישאר רק השריר ובכל התהליך הזה תשיג את המטרות שלך בצורה הטובה ביותר והכי מהר. יותר מאשר מכל תוכנית אחרת. מבין?
כן, ואתה אומר אם אני יעשה את התכנית של המסה הזאת התוצאות לא יהיו טובות ואני בקושי יעלה בשריר?
ובתכנית הזאתי אני לא ראיתי תרגיל אחד שמפעילים בוא את הבייספס והיד האחורית
ובSS אין בכלל מתח משהו שאני רוצה להשתפר בו..

כן, ואתה אומר אם אני יעשה את התכנית של המסה הזאת התוצאות לא יהיו טובות ואני בקושי יעלה בשריר?

אתה תגדל, אבק כובים שיפר לך מאוד את התוכנית אבל עדיין SS היא הכי אידאלית ותגדל איתה יותר.

ובתכנית הזאתי אני לא ראיתי תרגיל אחד שמפעילים בוא את הבייספס והיד האחורית

שאלה: למה אין שום עבודה ישירה על הידיים?
ישנה עבודה ישירה על הידיים בתוכנית, אבל היא מתוכננת בצורה כזאת שמתחיל לא יעבוד עליהן יותר מדי.
הנה מה שקורה בדרך כלל למתאמן מתחיל:

1) יש להם המון אנרגיה מיותרת משום שהמשקל שבו הם עובדים בתרגילים המורכבים לא באמת מקשה על השרירים שלהם, וכשמגיע הזמן לאמן את הידיים הם מוציאים הכל עד הטיפה האחרונה.

2) עבודה על הידיים היא מאוד קלה לביצוע, גם מנקודת מבט פיזית וגם מנטלית. כפיפות הן קלות, בעוד שסקוואט קשה לעשות. המתחיל הלא מאומן, לא מתורגל ולא ממושמע, ישקיע אם כן פחות בתרגילים הגדולים ויותר בתרגילי ידיים, משום שהם קלים.

3) קל מאוד, אפילו למתחילים, “להפציץ" את הידיים ולקבל את תחושת הפאמפ והשריפה. כתוצאה מכך, מתחיל מגיע למצב של דומס נוראיים בידיים, ובאימון הבא הוא לא יכול לבצע לחיצות או משיכות משום שהידיים שלו גמורות.

4) תוסיפו לנ"ל את המשיכה של מתבגר טיפוסי לגודל הידיים, והנה לכם מתכון לצרות.

בכך שמשאירים את העבודה על הידיים לבערך 5-6 שבועות לאחר תחילת התוכנית, יש לכם אפשרות להשיג בסיס כדי שברגע שכן תוסיפו עבודה על הידיים הן יהיו מוכנות לכך והעבודה על הידיים לא תפריע לתרגילים הבסיסיים, אלא תבוא בנוסף. הדבר אומר גדילה משמעותית בהרבה בכל הגוף, כולל הידיים. הידיים שלכם יגדלו יותר אם לא תעבדו עליהן יותר מדי בהתחלה.
יש לזכור שהידיים הם סנרגיסטים (עזרים) בכל תרגילי הבסיס, כמו לדוגמה בלחיצת חזה, כשהיד אחורית מאוד דומיננטית, או בפרס, ששם היד האחורית עובדת קשה מאוד ואחראית על הנעילה של המפרקים. אם נקח בחשבון שהיד האחורית מהווה כ-70% מכלל האזור שאתם כל כך רוצים לפתח, יש לכך משמעות רבה.

בנוסף, מתח (למי שעושה במקום פאוורקלין) בסופינציה (כפות הידיים מופנות כלפיכם), באחיזה צרה ("מתח בנות") ייתן לכם עבודה מרובה על הבייספס. נסו לחשוב: מה יעמיס יותר על ה"ידיים" שלכם, כפיפות מרפקים עם משקולת של 15 ק"ג בכל יד, או מתח עם משקל הגוף שלכם? כמובן שהגב ישתתף גם כן בתנועה, אבל עדיין – ההיגיון אומר שהעבודה הקשה יותר תהיה במתח (אם יהיו מחקרים בנושא שבודקים את הגירוי באמצעות EMG, אל תשכחו לעדכן אותנו).

ובSS אין בכלל מתח משהו שאני רוצה להשתפר בו..

תחליף את הפאוורקלין במתח בסופינציה (מתח בנות) כשכפות הידיים פונות אליך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית