הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חזרה ל-SS

Pauchok

משתמש מתחיל
252
113
נק' מוניטין:
177
252
113
קאנטרי קלאב ההסתדרות ראשל"צ
עשיתי SS כשהתחלתי להתאמן, לאחר מכן עברתי לתוכנית ABCD ועכשיו אני רוצה לחזור ל-SS. השאלה היא האם להוריד את המשקלי עבודה בהתחלה ובכמה, או להמשיך מהמקסימום לחמישיות?

המשקלים הנוכחיים לחמישיות- בנץ' 90, סקוואט 90, דדליפט 130, פרס 60

ושאלה נוספת היא, אני יודע לעשות פאוורקלין השאלה האם כדאי לעשות את זה כמו שמפורט בתוכנית או להחליף את זה בחתירה\מתח עם משקל?

תעשה ריסטים... פשוט תוריד 10% ותתחיל ... אם יש תרגילים שהטכניקה דורשת שיפור , תוריד יותר משקל....
לשאלה השנייה, לדעתי עדיף מתח עם משקל, אם יש לך זמן בסוף אימון, תוסיף פווארקלין., לדעתי - זה לא בא על חשבון מתח או חתירה.

• פותח/ת השרשור
אחלה, זה מה שאני יעשה בקשר לריסטים. אשמח לעוד דעות בנוגע לתרגיל גב.
עכשיו, בזמן שאני מוריד את כל המשקלים ב-10%, האם עלי להשאר על מאזן קלורי שלילי\נייטראלי או להתחיל כבר מחיובי?

והעלתי תמונה האם זה אחוז שומן סביר להמשיך איתו מסה או שכדאי לחטב קודם?

קבצים מצורפים

• 001.JPG
    001.JPG
    KB 80.9 · צפיות: 103
אחלה, זה מה שאני יעשה בקשר לריסטים. אשמח לעוד דעות בנוגע לתרגיל גב.
עכשיו, בזמן שאני מוריד את כל המשקלים ב-10%, האם עלי להשאר על מאזן קלורי שלילי\נייטראלי או להתחיל כבר מחיובי?

והעלתי תמונה האם זה אחוז שומן סביר להמשיך איתו מסה או שכדאי לחטב קודם?
אתה על אחוז שומן נמוך מאוד , בכיף אתה יכול להתחיל מסה... ולהיות על מאזן קלורי חיובי כמובן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית