הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איזה גיינר לקנות?

לירנוס

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
אני שוקל 55 ק"ג ובגובה 1.74 ,רגיש ללקטוז ומתאמן בבר חצי שנה ולא רואה כ"כ תוצאות.
הציעו לי בחנות שהייתי 2 אופציות:

1) לקחת
SAN Platinum Isolate +
ProBody ProCarb פעמיים ביום.

2)
Perfect 3000 + כדורי לקטאז (כי יש טיפה לקטוז בגיינר).

מה אתם ממליצים לי?

כלום
תתחיל לאכול כמו בן אדם ולהתאמן נכון ותראה תוצאות שום תוסף לא יהפוך אותך לשרירי כמו קסם

• פותח/ת השרשור
כלום
תתחיל לאכול כמו בן אדם ולהתאמן נכון ותראה תוצאות שום תוסף לא יהפוך אותך לשרירי כמו קסם
ברור אני אתחיל להתאמן לפי הSS אבל יש לי חילוף חומרים מהיר לא משנה כמה אני אוכל אני לא עולה במשקל בגלל זה חשבתי לקנות.

תרשה לי לסטות מעט מהשאלה שלך כי ניראה שאתה המקרה האופייני של השחיף המצוי, מה התוכנית אימונים שלך ואיך ניראה התפריט שלך?

ברור אני אתחיל להתאמן לפי הSS אבל יש לי חילוף חומרים מהיר לא משנה כמה אני אוכל אני לא עולה במשקל בגלל זה חשבתי לקנות.
בוא אני יגיד לך משהו שיפתיע אותך- אתה לא אוכל הרבה! זה כמו התירוצים של אנשים שמנים שאומרים אני לא אוכל כלום ועדיין לא מרזה
תתחיל לאכול עם תפריט מסודר תקרא מאמרים בפורטל ותראה שתתחיל לעלות במשקל

• פותח/ת השרשור
תרשה לי לסטות מעט מהשאלה שלך כי ניראה שאתה המקרה האופייני של השחיף המצוי, מה התוכנית אימונים שלך ואיך ניראה התפריט שלך?
עשיתי חודשיים תוכנית למתחילים על כל הגוף ואז עברתי לAB במשך 3 חודשים
אחרי שקראתי פה קצת חשבתי לעבור לתוכנית של הSS.
אני אוכל 3-4 ארוחות ביום.

עשיתי חודשיים תוכנית למתחילים על כל הגוף ואז עברתי לAB במשך 3 חודשים
אחרי שקראתי פה קצת חשבתי לעבור לתוכנית של הSS.
אני אוכל 3-4 ארוחות ביום.

איך ניראה התפריט שלך, הכוונה היא לא כמה ארוחות אתה אוכל ביום אלא מה אתה אוכל מצידי תאכל גם ארוחה אחת או 300 אלף משנה מה אתה אוכל וכמה. גיינר זה תחליף לאוכל, אתה לא צריך אותו, בטח בנתונים שלך, שאתה לא צריך להגיע לערכים גבוהים במיוחד.

http://www.kilogram.co.il/74/המדריך-השלם-להעלאה-במסת-השריר/

http://www.kilogram.co.il/2037/starting-strength-שאלות-ותשובות/

• פותח/ת השרשור
הסתכלתי בתוכנית של PPST ולא הבנתי איך עובד התדירות של האימונים רשום שמה:
A
סקווט 3*5
בנץ 3*5
מתח3*כשל
B
סקווט 3*5
לחיצת כתפיים בעמידה (פרס) 3*5
דדליפט 1*5
צריך לעשות את האימונים A B לדוגמא ראשון שני אימון, שלישי מנוחה ואז רביעי חמישי אימון או לעשות 3 אימונים בשבוע לדוג' יום ראשון A יום שלישי B יום חמישי A ?

אתה תוכל להעלות במסת השריר גם עם 2000 קלוריות בתור התחלה, וזה לא משהו שהוא בלתי אפשרי. פשוט תוסיף אוכל לאט לאט (100-200 קלוריות בשבוע) עד שתגיע ל-2000 ומשם תתקדם באותו הקצב או שתגביר הילוך.
גיינר במצבך יהיה ביזבוז כסף, אבל אם אתה בכל מקרה חושב על גיינר, תן הצצה על הגיינרים של אקסטרים נוטרישן:
www.lbs.co.il/pages/extreme/

300 גרם שיבולת שועל, 2 בננות, 3 סקופים חלבון, 700 מ"ל חלב או מים קרים. הכל בבלנדר ולשתות שייק איכותי טעים מאוד.

זה מתכון לגיינר איכותי ולא הזבל ששמים לך רק סוכר וקצת וויטמינים ומוכרים פי 3... רק צריך להשקיע כמה דקות בהכנה.

Back
למעלה תחתית