ייעוץ אקסטרים שוק vs ג׳ק t3

Eden1994nike

משתמש מתחיל
39
76
נק' מוניטין:
54
39
76
לוקחת את האקסטרים שוק אבל בקושי מרגישה שינוי (פחות או יותר כמו אקספלווד).. המליצו לי על הג׳ק t3 אמרו לי שהוא מעיף באימון מה אומרים?

הכל אותו דראק,יש כאלה שזה משפיע עליהם ויש כאלה שלא(וזה JACK3D אגב),הייתי לוקח 3 כפיות(ההמלצה על 1-2) לפני אימון וזה לא היה נותן לי כלום,ויש כאלה שזה מעיף להם תתחת.
דעתי?בזבוז כסף,עדיף לקנות כדורי קפאין

קודם כל לתוסף שאת מתכוונת קוראים ג'ק 3D.
פעם היה בו חומר שנקרא DMAA (גרניום), זה היה החומר הפעיל העיקרי בתוסף שגרם לתחושת עוררות ופוקוס.
הבעיה שהחומר הזה נמצא כמסוכן (בעקבות כמה מקרי מוות) ויצא מחוץ לחוק, לכן הג'ק החדש לא מכיל את החומר הזה והוא די חלש ביחס לגרסה הקודמת.
את יכולה לנסות אותו אולי הוא יעזור לך, זה די אינדיוידואלי.

אני יכול להגיד לך מניסיון אישי שהאקסטרים שוק זוועה חוץ מעקצוצים מעצבנים כאלו וכאבי בטן לא הואיל ממש
הג'ק מאז שהורידו לו את הDMAA כמו שאמרו למעלה פחות להיט
אני ממליץ לך לנסות Craze או 1MR הם יותר יעילים וחזקים לדעתי או כדורי קפאין

מציע לך שאם כבר את קונה קריאטין אז אך ורק קריאטין מונוהידרט ולא פורמולה.

• פותח/ת השרשור
סבבה תודה רבה לכולם....
נראה לי שאני אשלב בין קריאטין לכדורי קפאין ...
וכן העקצוצים של האקסטרים שוק באמת בלתי נסבלים תחושה שהידיים נרדמות...
בכל מקרה תודה לכם:)

מזה האקסטרים שוק ? לא מצאתי שום מוצר בשם הזה.

621a6fc1fd795a4590c4ef1c372fd9fa.image.400x400-statv-14.jpg

לא משנה, בכל מקרה אני לא אקנה את זה מ-2 סיבות: א. בגלל שזה פורמולה וזה בזבוז כסף, אישית אני מעדיף קריאטין נקי 2. אין לי מושג מי היא החברה ומה הרקורד שלה בתחום.

אני יכול להמליץ לך על קריאטין של דיימטיז לא יקר ומצויין לדעתי או שלאחרונה ראיתי בארץ קריאטין של חברת cellucor בטעם תפוח שנשמע ממש נחמד

קשה להתאמן כשאת על ה c4 בגלל הבטא אלנין שיש בו ,מבחינת פאמפ אולי יש שיפור אבל קשה להתאמן כשאת מרגישה שיש לך נמלים מתחת לעור.jack3d החדש+2 קפסלות של dmaa עושים את העבודה הכי טוב.בגדול לפי דעתי עדיף לקחת קריאטין וזהו (ואולי קפאין מדי פעם) כי אחריי שהpreworkout נגמר יותר קשה להתאמן וזה מוריד את המוטיבציה (אצלי לפחות זה ככה)

• פותח/ת השרשור
האקסטרים שוק נראה לי באמת סתם חרטה .,.. חוץ מנמלים בכל הגוף זה לא העיף אותי באימון כמו שרציתי ....
עכשיו מה זה ה C4 ומה זה ה dmaa? ועוד דבר ... אני גם לוקחת 2 כדורים של קסנדרין אקסטרים לפני אימון.... על מה אפשר לוותר בשביל למנוע בלאגן בגוף?

אני לוקח ג'ק 3D לפני אימון למען האמת לא ממש מרגיש אותו....יש לי חבר שמתלהב ממנו כבר תקופה זה אינדיוידואלי כמו כל דבר....בכל אופן את נראית מדהים תמשיכי בעבודה הטובה ובהצלחה מקסימה..😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית