הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אקסטרים שוק vs ג׳ק t3

Eden1994nike

משתמש מתחיל
39
76
נק' מוניטין:
54
39
76
לוקחת את האקסטרים שוק אבל בקושי מרגישה שינוי (פחות או יותר כמו אקספלווד).. המליצו לי על הג׳ק t3 אמרו לי שהוא מעיף באימון מה אומרים?

• פותח/ת השרשור
תודה רבה תותח 😃
ושתהיה לכולכם שנה טובה וחטובה ותשיגו תמטרות שלכם ולא תיפלו כמוני בפיתויים הטעימים של החגים חחחחחח

אכן מדהימה עבודה מצויינת את עושה עד עכשיו 😃 שתהיה לכולנו שנה מדהימה וחטובה ושהיה לנו רק טוב בכול דרך אשר נבחר תמיד ובכול מעשה ידינו וגם אני נפלתי בפיתויים של החג חחחחח

האם האקסטרים שוק הוא קריאטין רגיל או פורמולה ? לא כ"כ הבנתי....

חברים יקרים, המלצה חמה שלי: קפאין של פרולאב ועזבו אתכם שטויות.
בתור אחד ששותה בכל יום בין 2-3 כוסות קפה שחור, החומר הזה העיף אותי גבוה. אני מרגיש באז מטורף בכל הגוף וכל מה שאני רוצה לעשות זה לדפוק את הראש בקיר. נכון, בבוקר שאחרי האימון אני בקושי גורר את הרגליים, אבל באימון עצמו, וזה מחזיק שעה וחצי גג, יש הרגשה של סופרמן.
יכול להיות שזה פלסבו, יכול להיות שקפאין בכמות כזו משפיעה על הגוף שלי בצורה הזו, אבל זה לא יקר מידי כדי לנסות לפי שמתעסקים ב"הרכבת" פורמולות.

האם האקסטרים שוק הוא קריאטין רגיל או פורמולה ? לא כ"כ הבנתי....

עוד פורמולה מלא חארטה ברטה , אני אישית נגד כול העבודה בעיניים הזאת , גג גג שאני לוקח זה כדור קפאין ובננה לפני אימון .
יש אפשרות לקנות את הפורמולות במינון זול שמתי לב כמו 10 מנות ... אז תנסו את זה קודם לפני שאתם מוצאים טונה של כסף על הדבר הזה.

חברים יקרים, המלצה חמה שלי: קפאין של פרולאב ועזבו אתכם שטויות.
בתור אחד ששותה בכל יום בין 2-3 כוסות קפה שחור, החומר הזה העיף אותי גבוה. אני מרגיש באז מטורף בכל הגוף וכל מה שאני רוצה לעשות זה לדפוק את הראש בקיר. נכון, בבוקר שאחרי האימון אני בקושי גורר את הרגליים, אבל באימון עצמו, וזה מחזיק שעה וחצי גג, יש הרגשה של סופרמן.
יכול להיות שזה פלסבו, יכול להיות שקפאין בכמות כזו משפיעה על הגוף שלי בצורה הזו, אבל זה לא יקר מידי כדי לנסות לפי שמתעסקים ב"הרכבת" פורמולות.

אני מאוד מתלבט אם לקנות אותו או את הקפאין של Ever Fit 4

אגב, יש כאן מישהו שנמצא בחיטוב ולוקח קפאין ושם לב לשינוי בשרפת הקלוריות ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית