הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון טכניקה Hb

Rabbit nervous

משתמש קבוע
1,215
111
נק' מוניטין:
384
1,215
111
הרקולס

שכחתי לציין 2 סטים שונים , שמתי לב שהברכיים יוצאות לצדדים ולא קדימה, יש את הרמה קלה בכפות רגליים, ותתעלמו מהליכה חזרה והוצא של המוט זה לא כך במשקלי עבודה, המשקל היה קל .הצעות לשיפור בבקשה, חשוב לציין שיש לי בלט בגב התחתון ועוד בעיה שם ובלט בגב העליון אז אני מתחיל לעבוד חלש, ורוצה טכניקה כמה שיותר נקייה, אז עזרה פעם ראשונה שאני עושה hb בעבר רק lb

אני מניח שזה רק עם משקלים נמוכים - אבל כל הקפיצות האלו עם המוט לפני תחילת התרגיל נראה לי מיותרות, גם המוט לא נראה שיושב יציב כל כך על הכתפיים.
נראה לי שגם אתה משקיע הרבה מאמץ בידיים (הרגלים מLB?)
ולגבי הוצאת ברכיים - אני אישית אוהב להוציא ברכיים מעט לצדדים, אבל יותר קדימה - ע"ח הוצאת ישבן גדולה יותר

• פותח/ת השרשור
דפקה המוט יושב יציב הקפיצות איתו כדי לסדר אותו נוח כי אין לי ראק אלה מקבילים שמגבילים אותי
הידים לא עושות כלום סתם הרגל מlb בסטים אני יכול לעשות גם בלי ידיים בכלל זה סתם נראה כך תראה שבאחד הסטים אני מרפה לגמרי.....
זה אמור לעשות בעיה עם הרגליים יוצאות כך לצדדים יגביל העלייה במשקלים?
@Peroman

נערך לאחרונה:
דפקה המוט יושב יציב הקפיצות איתו כדי לסדר אותו נוח כי אין לי ראק אלה מקבילים שמגבילים אותי
הידים לא עושות כלום סתם הרגל מlb בסטים אני יכול לעשות גם בלי ידיים בכלל זה סתם נראה כך תראה שבאחד הסטים אני מרפה לגמרי.....
זה אמור לעשות בעיה עם הרגליים יוצאות כך לצדדים יגביל העלייה במשקלים?
@Peroman

אני ממש לא חושב שיציאת בירכיים תגביל אותך במשקלים, אבל אולי מישהו יודע אחרת. מה שחשוב לשים לב זה שהברך מצביעה לאותו הכיוון כמו הכף רגל.
עוד משהו ששמתי לב - המשקל , בסוף התנועה בעיקר - עובר לאמצע-קצה כף-הרגל. אם אתה עובד עם משקלים נמוכים (בסטים הראשונים), אל תרגיש נוח מידי לשחק ולהקפיץ את המוט על הגב, ולא לשים לב לטכניקה - זה ישתרש גם לסטים הכבדים.
המשקל צריך לעבור אל העקב, ולא אל אמצע כף הרגל.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני ממש לא חושב שיציאת בירכיים תגביל אותך במשקלים, אבל אולי מישהו יודע אחרת. מה שחשוב לשים לב זה שהברך מצביעה לאותו הכיוון כמו הכף רגל.
עוד משהו ששמתי לב - המשקל , בסוף התנועה בעיקר - עובר לאמצע-קצה כף-הרגל. אם אתה עובד עם משקלים נמוכים (בסטים הראשונים), אל תרגיש נוח מידי לשחק ולהקפיץ את המוט על הגב, ולא לשים לב לטכניקה - זה ישתרש גם לסטים הכבדים.
המשקל צריך לעבור אל העקב, ולא אל אמצע כף הרגל.
שמתי לב לזה ממזמן אני לא מצליח לשבור מגביל ואז לעלות בלי לעשות את זה. אימון הבא ישים לב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית