יש נושא שרובנו נתקלנו בו בחיפוש אחר קניית תוסף לפני אימון -מה הכי טוב ומה הכי יעיל וכו '
לאחר חיפוש בכל מיני אתרים הגעתי למסקנה שאין אף דיון כמו שצריך בנושא
ברשותכם כל אחד שהתנסה במוצר כל שהוא ירשום לנו כאן את דעתו וננסה לערוך השוואה כל שהיא ,אני מקווה שהדיון ילך למקומות הנכונים -אני גם לא מנסה למכור משהו או לשווק משהו כמובן
אז ככה
יצא לי להשתמש בכמה מוצרים בעבר
NO EXPLOD שהכי אהבתי והיה הכי יעיל -לגבי טעם טעמתי 2 שתיהם בסדר
אקסטרים שוק הירוק היה בסדר פחות או יותר -טעם טוב לא זכור לי משהו קיצוני לפה או לשם
עכשיו אני מחפש לקנות משהו חדש וזה המניע הנוסף שבגללו אני כותב את המילים האלה והייתי גם רוצה לנצל לטובת כולנו את הניסיון שלנו עם מוצרים נוספים
אז מה שאני אומר והשאלה העיקרים האם יש מוצר שהוא ממש חזק ויעיל אשמח לשמוע
מה שקראתי פה על מוצר נוסף הג'ק 3 זה שהוא כבר לא כמו שהיה מאז שהוציאו ממנו את המרכיב המסוכן אז ככה שהוא יורד מפרק כי אני מחפש משהו חזק יותר מNO הראשון
לאחר חיפוש בכל מיני אתרים הגעתי למסקנה שאין אף דיון כמו שצריך בנושא
ברשותכם כל אחד שהתנסה במוצר כל שהוא ירשום לנו כאן את דעתו וננסה לערוך השוואה כל שהיא ,אני מקווה שהדיון ילך למקומות הנכונים -אני גם לא מנסה למכור משהו או לשווק משהו כמובן
אז ככה
יצא לי להשתמש בכמה מוצרים בעבר
NO EXPLOD שהכי אהבתי והיה הכי יעיל -לגבי טעם טעמתי 2 שתיהם בסדר
אקסטרים שוק הירוק היה בסדר פחות או יותר -טעם טוב לא זכור לי משהו קיצוני לפה או לשם
עכשיו אני מחפש לקנות משהו חדש וזה המניע הנוסף שבגללו אני כותב את המילים האלה והייתי גם רוצה לנצל לטובת כולנו את הניסיון שלנו עם מוצרים נוספים
אז מה שאני אומר והשאלה העיקרים האם יש מוצר שהוא ממש חזק ויעיל אשמח לשמוע
מה שקראתי פה על מוצר נוסף הג'ק 3 זה שהוא כבר לא כמו שהיה מאז שהוציאו ממנו את המרכיב המסוכן אז ככה שהוא יורד מפרק כי אני מחפש משהו חזק יותר מNO הראשון