הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

דיון קריאטין הכי מומלץ !סקר

• פותח/ת השרשור vxr
  • פורסם בתאריך

vxr

מושעה
158
6
נק' מוניטין:
-15
158
6
יש נושא שרובנו נתקלנו בו בחיפוש אחר קניית תוסף לפני אימון -מה הכי טוב ומה הכי יעיל וכו '
לאחר חיפוש בכל מיני אתרים הגעתי למסקנה שאין אף דיון כמו שצריך בנושא
ברשותכם כל אחד שהתנסה במוצר כל שהוא ירשום לנו כאן את דעתו וננסה לערוך השוואה כל שהיא ,אני מקווה שהדיון ילך למקומות הנכונים -אני גם לא מנסה למכור משהו או לשווק משהו כמובן
אז ככה

יצא לי להשתמש בכמה מוצרים בעבר
NO EXPLOD שהכי אהבתי והיה הכי יעיל -לגבי טעם טעמתי 2 שתיהם בסדר
אקסטרים שוק הירוק היה בסדר פחות או יותר -טעם טוב לא זכור לי משהו קיצוני לפה או לשם

עכשיו אני מחפש לקנות משהו חדש וזה המניע הנוסף שבגללו אני כותב את המילים האלה והייתי גם רוצה לנצל לטובת כולנו את הניסיון שלנו עם מוצרים נוספים

אז מה שאני אומר והשאלה העיקרים האם יש מוצר שהוא ממש חזק ויעיל אשמח לשמוע

מה שקראתי פה על מוצר נוסף הג'ק 3 זה שהוא כבר לא כמו שהיה מאז שהוציאו ממנו את המרכיב המסוכן אז ככה שהוא יורד מפרק כי אני מחפש משהו חזק יותר מNO הראשון

אתה לא מחפש קריאטין; אתה מחפש פורמולה לפני אימון וזה שונה מסתם קריאטין מונו/אתיל אסטר

C4 מוצר טוב עבד עלי נחמד.
CRAZE עם תצליח להשיג על תהסס כי הורידו אותו מהמדפים והוא מוצר ממש טוב

• פותח/ת השרשור
נכון אתה צודק טעיתי בהגדרה שלי אבל עכשיו שכבר העלת את הנושא אז בסדר שאגיד -אם כבר פורמולות אז לא חייב פורמולות שמבוססות על קריאטין יש כאלה על בסיס אמינו אז גם כאלה נשמח לשמוע (בכללי הייתי רוצה לשמוע על כאלה שעוזרות לגדילה בכל דרך שהיא )
חברה אל תחסכו מעצמכם תגובה גם לכם או לחברים שלכם הדיון הזה יכול לעזור

סליחה על השאלה הדבילית - מתנצל מראש - מה מרגישים כשלוקחים את הפורמולות?
יותר כוח? פחות עייפים?

• פותח/ת השרשור
באתי עכשיו ראיתי 7 תגובות חשבתי הרבה התחדש פה ,מסתבר שלא כל כך ..אז תודה לעונים
לבחור ששאל מה זה נותן אז מהניסיון שלי יותר כוח ומיקוד וזירמת דם טובה יותר מה שמנפח את השריר ופאמפ ממושך מהרגיל זה בNO EXPLOD
ובסאל מאס שזה משהו מדהים שהוא נותן את ההרגשה של הפאמפ כל הזמן והתקשות של השריר כל הזמן

ולבחור שאמר שחייב למצוא פתרון למה הכוונה?למה יש עוד אשכולות כאלה ?אשמח אם תפנה אותי

כול הפורמולות האלה זה כמו שמשה אמר ביזבוז כסף.
אף אחד פה לא דופק איזה אימון מטורף כמו השיטה הגרמנית למשל שיש בה ים של סטים באימון ומצריך כוחות עזר.
הרוב פה עגלות עושים אימון של 45 דקות גג בין 12- ל 15 סטים והולכים בבית שלהם 😃

ומעבר לזה אפשר לרכוש את המרכיבים הקריטיים של כול הפורמולות בנפרד ולהרכיב לבד בכמות פי כמה וכמה מהמקור ובזול יחסי אלהם.

אני חושב שהפרי וורקאוט דווקא אחלה מוצרים אם משתמשים בהם בשיטה של סייקל עלי משפיע נהדר אבל כול אחד וההשפעה שהוא מקבל

"C4 מוצר טוב עבד עלי נחמד.
CRAZE עם תצליח להשיג על תהסס כי הורידו אותו מהמדפים והוא מוצר ממש טוב"- לא יודע לצטט אבל מישהו אמר את זה.
אז בנוגע לסי 4 סתם מוצר שהוא כמו פטל לא עשה את העבודה בשיט, לפחות ככה הוא השפיע עלי. כרייז לא ניסתי, עוד מוצר קרש-קללה ביזיון.
המו רייג' + כדור קופאין עושה את העבודה לא רע בכלל.

3eb85.jpg

C4 מוצר טוב עבד עלי נחמד.
CRAZE עם תצליח להשיג על תהסס כי הורידו אותו מהמדפים והוא מוצר ממש טוב

למה הורידו תCRAZE ומנסיון שלי הC4 טוב לפאמפ אבל כמו בכל דבר צריך גם מידי פעם לעשות הפסקות והקרייז נותן יותר כוח ופוקוס

בקצרה: נמצא בו חומר דמוי אמפטמין שלא קיבל (דה!) אישור של ה FDA. היצרן כבר נמצא אשם במכירת חומרים אסורים בעבר, והוא בדרך לכלא. בתיאבון!

בקצרה: נמצא בו חומר דמוי אמפטמין שלא קיבל (דה!) אישור של ה FDA. היצרן כבר נמצא אשם במכירת חומרים אסורים בעבר, והוא בדרך לכלא. בתיאבון!

בקיצור יש בזה סטרואדים ???

ועוד שאלה בC4 יש גם תחרא הזה או כל סוג של סם אחר ??

בקיצור יש בזה סטרואדים

בקיצור יש בזה סטרואדים ??? ועוד שאלה בC4 יש גם תחרא הזה או כל סוג של סם אחר ??
לא סטרואידים. סטרואידים היו במשהו אחר שהוא מכר פעם ובגללו הוא הולך לכלא. אמפטמין הוא לא סטרואיד.

לא ידוע לי על בעיות דומות ב C4. הוא נבדק ספציפית לגבי חומרים דמויי אמפטמין ונמצא נקי מהבחינה הזאת - כלומר לא תימצא "מלוכלך" בבדיקת סמים אם לקחת אותו (בהזדמנות זאת אני רוצה לברך אותך על שבירת שיא העולם בדחיקה). לא ידוע לי על בדיקות מעבדה שנעשו במטרה לגלות את כל הרכיבים בחומר, אם יש כאלה שאינם מוצהרים ע"י היצרן. אני גם לא יודע באיזו מידה היצרן, Cellucor, אמין בדרך כלל. אולי מישהו אחר יודע.

אלו היו 60 שניות על דברים טובים שאי אפשר לעשן אותם, וחבל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית