הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איבוד שריר כתוצאה מהפסקה באימונים

• פותח/ת השרשור Reverie
  • פורסם בתאריך

Reverie

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
אהלן חבר'ה

אני טס השבוע לאיטליה וצפויה לי הפסקה של שבוע וחצי~ מהאימונים. מבחינת תזונה אני חושב שיהיה קצת קשה להקפיד על חלבונים (אני אנסה מן הסתם)
התפריט יתבסס כנראה בעיקר על אוכל איטלקי (כסף, בכל זאת) ואשתדל להתאמן בערבים בתרגילים שלא מצריכים ציוד כלשהו (אשמח להמלצות לכאלה אגב)

השאלה שלי היא האם אני יכול לצפות לאיבוד מסה\כח כתוצאה מזה? ועד כמה?

תודה!

אהלן חבר'ה אני טס השבוע לאיטליה וצפויה לי הפסקה של שבוע וחצי~ מהאימונים. מבחינת תזונה אני חושב שיהיה קצת קשה להקפיד על חלבונים (אני אנסה מן הסתם) התפריט יתבסס כנראה בעיקר על אוכל איטלקי (כסף, בכל זאת) ואשתדל להתאמן בערבים בתרגילים שלא מצריכים ציוד כלשהו (אשמח להמלצות לכאלה אגב) השאלה שלי היא האם אני יכול לצפות לאיבוד מסה\כח כתוצאה מזה? ועד כמה? תודה!

יש הרבה אנשים שהפסקה של שבוע רק מועילה להם, נותנת לגוף להתאושש והם מגיעים להישגים כשהם חוזרים.
תשתדל לשמור על התזונה כמה שאתה יכול וסע בראש שקט.

אל תאכיל את עצמך בסרטים, לא יקרה כלום. טוס ותהנה!

שתחזור לארץ תוכל לתת אימון או שניים עם משקלים קצת יותר קלים ואתה תרגיש כאילו מעולם לא הפסקת להתאמן.

אני טסתי ל10.5 חודשים, עם אימונים מינימליים מידי פעם של TRX ההדרדרות לא הייתה כמו שחשבתי, ככה שבשבועות ספורים אין לך מה לדאוג אם תאכל כמו שצריך.

תקפיד על חלבון ותחזור כמו שצריך.

Back
למעלה תחתית