נק' מוניטין:
147
- 294
- 45
תתפלא ידידי,אבל הבנאדם שומר מצוות ובנאדם כשר ובעיקר חבר שעובד במכון !!וזה ידידי למה הולכים עם חברים לחדכ
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תתפלא ידידי,אבל הבנאדם שומר מצוות ובנאדם כשר ובעיקר חבר שעובד במכון !!וזה ידידי למה הולכים עם חברים לחדכ
אני מסביר את זה בצורה הכי פשוטה, אם אתה נוגע אפילו עם הזרת וגורם לכך שאני יכשל כשלא הייתי אמור להכשל, יש לי סכין בתיק לאסונות. זה יותר אסון מהעובדה שנולדת.תפתח קורס בחדר כושר שלך של איך לעשות ספוטים
וואו ילד סינטול בטן,כלכך כמוני !אני מסביר את זה בצורה הכי פשוטה, אם אתה נוגע אפילו עם הזרת וגורם לכך שאני יכשל כשלא הייתי אמור להכשל, יש לי סכין בתיק לאסונות. זה יותר אסון מהעובדה שנולדת.
אני פשוט אומר כשאני צורח תרים לי תרים.לא מסובך
אבל,מי אתה ?וואו ילד סינטול בטן,כלכך כמוני !
אני אומר לחברים,גם אם אני מת,גם אם הביאו לי תעודת פטירה תאונת עבודה במכון,אתם פשוט לא נוגעים במוט!!
רק אם אני יגיד לכם תעזרו,אם אני נתקע וזה נופל לי על הראש לא אכפת לכם פשוט אל תעזרו אלא אם כן אמרתי במילים!
כמובן הם אומרים כן כן,ובסוף מנסים לעזור.. (מנסים למה? כי איך שאני רואה שהם מזיזים יד לעזור,אני צועק להם תעיפו תיד)
יש ספוטר שהוא ליפטר במכון שלי,שאני פשוט שונא לקרוא לו לספוט!
מהתחלה אני מרים תמוט עליי,גם שאני לא צריך עזרה הוא פשוט מרים אותי,עושה בשבילי את הסקוואט גם אחרי 10 פעם שאני אומר לו רק תשמור,אל תעזור!😵💫🥊
אני אשאר אנונימי,לפחות לזמן הקרוב !אבל,מי אתה ?
זה titufאבל,מי אתה ?
נראה לי ששכחת מזה:אני אשאר אנונימי,לפחות לזמן הקרוב !
אז במקום לרשום את זה פה,תביא רק לי ואני יסיר !!!!
בלי לחץ כולנו חברים בקרוב נסגור לך 5000 מוניטין ואז לא יהיה מה להתבייש 😃אז במקום לרשום את זה פה,תביא רק לי ואני יסיר !!!!
תודה שזיהית אותיייי 👎
הבקרוב הזה יהיה עוד 4 וחצי שנים כמו שלקח לך? 😆בלי לחץ כולנו חברים בקרוב נסגור לך 5000 מוניטין ואז לא יהיה מה להתבייש 😃
התחלתי להגיב פה לפני פחות מחודשיים עם 0 מוניטין המשתמש הזה פשוט קיים הרבה זמן. כשפתחתי את הלוג שלי באמצע פברואר הייתי בערך על 500 מוניטין 😃הבקרוב הזה יהיה עוד 4 וחצי שנים כמו שלקח לך? 😆
סתם לא,אני בקרוב יעלה מוניטין אל דאגה!
אגב,אני מנסה לצלם סקוואט\דד\בנץ שאני שובר,אבל לא כלכך הולך לי ...
וואו חבר עלית פה על נוסחת הקסם למוניטין (?) או שכולם ידעו את זה ואני סתם חדש?🙁התחלתי להגיב פה לפני פחות מחודשיים עם 0 מוניטין המשתמש הזה פשוט קיים הרבה זמן. כשפתחתי את הלוג שלי באמצע פברואר הייתי בערך על 500 מוניטין 😃
כה יש לי נוסחה סודית 😃וואו חבר עלית פה על נוסחת הקסם למוניטין (?) או שכולם ידעו את זה ואני סתם חדש?🙁
פתיחת לוג-הקפצת מוניטין! אז עליתי עליך,כל זה היה בשביל המוניטין?
ואני עוד חשבתי שאתה נהנה שאני קורא את הלוג שלך ... 😵
תשתף אותי בנוסחה הסודית של קציצת הסרטן? 👏כה יש לי נוסחה סודית 😃
ואני נהנה שקוראים את הלוג שלי בלי קשר בגלל זה פתחתי אותו 😃
בסטטוס שלך זה אמור להיותאם כבר מדברים על ספוטרים שצריך להרוג,יש בנצרים שפאקינג צריך להרוג !
היום אני מפמפם טרייספס קצת,פתאום באמצע שום מקום מישהו בן 30+- בא אליי עם שאלה מפגרת "אתה יכול לאבטח אותי?" דפקתי לו כזה:"מה?"
חשבתי מנסים להרוג אותו והוא צריך שאני יהיה שומר אישי שלו,אומר לי שוב,"יש מצב אתה מאבטח אותי?" ומצביע על הבנץ.ירדה לי אבן מהלב ואמרתי לו,אה בבנץ,כמובן!
הבנאדם נראה כאילו הוא הולך לפרק את המוט ולאכול אותו לארוחת ערב (סה"כ היה על המוט 80,בדיחה לאיך שהוא נראה)
אני בא לשמור,פתאום שניה לפני שהוא מתחיל הוא דופק לי"תיזהר,אני יצטרך פה הרבה עזרה" אמרתי כמה נורא זה כבר יכול להיות? מקסימום לשים 2 אצבעות בחזרה האחרונה .... "צריך הרבה עזרה"
בכל מקרה,הוא מתחיל את הסט,נותן חזרה ראשונה בקושי עולה! משום מה הוא החליט להמשיך ל6 חזרות,זה פאקינג 6 חזרות שאני מפמפם בייספס בשביל לשמור על הבריאות של הבנאדם שיחיה! זה אשכרה היה אבטוח אמיתי!!
בכל מקרה,החזרה האחרונה הוא בקושי עזר לי,מה גם שהוא לא נוגע בחזה אז אין את המומנטום שמכה בחזה נותנת!
חזרה אחרונה הוא בקושי עזר לי,שתינו נלחמים על המוט בשביל שפאקינג יעלה! כמעט נפל לבנאדם על הראש כי הוא חשב לעזאזל שאני יכול לעלות 80 קילו בייספס ... שאלוהים ישמור אותו !!!
אני בא לחזור לכבלים ליד אחורית,פתאום הבן **** דופק לי,בוא לאן אתה הולך אני בדרופ סט 🤦♂️
באותו רגע,האשכים שלי קיבלו כלבת,הוריד במצח יצא לי והזעתי כמו אחרי מרתון.
אני אומר לו "הפעם תעזור לי,אל תיתן לי לעבוד יד קידמית היום! זה רק מחר." אמר לי "אין בעיה,בקטנה אני מצליח ותחזור לתרגיל שלך"
כמו שאתם מתארים לעצמכם,הבנאדם ירד ל60 קילו,אבל? כלום לא השתנה!!!!!!
אני פאקינג שוב מפמפם בייספס בשביל שהוא יחיה ולא יקבל מוט לצוואר ויחנק למוות,רציתי פשוט לעזוב וללכת אבל הייתי מואשם במוות ברשלנות ...
בכל מקרה הסתיים הסט הזה (משום מה,חזרה ראשונה הוא רואה הוא לא מצליח לבד אפילו 1,ולא מפסיק,גורר אותי ל6 חזרות של בייספס)
אני בא לחזור לכבלים,שוב הוא דופק לי בוא סט אחרון,אמרתי לו עזוב אותי האימון יד קידמית שלי מחר והלכתי.
במקום לרדת על הספוטרים,צריך לרדת על הבנצרים שלא יודעים מתי להפסיק !!
אני יודע,וכבר העירו לי על זהבסטטוס שלך זה אמור להיות
"God Says No!"
ולא
"God Say's No!"
Lost me thereהיום אני מפמפם טרייספס קצת