האם דדליפט הוא באמת תרגיל חובה בכל תכנית?

• פותח/ת השרשור aor26
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
אין לי שום בעיה ללמוד את התרגיל, השאלה היא אם יש סיבה לכך שהוא לא נמצא בתכנית..
אם הוא כן נחוץ עד כדי כך, איך אני משלב אותו עם התכנית שאני משתמש בה שלקחתי מהפורטל ולמה הוא לא מופיע בה מלחתחילה?

אני באמת חושב שבתוכנית FBW יש יותר מקום לסקוואט מאשר לדדליפט, מבחינת פונקציונאליות אני לא מתווכח.

אני במתאמנים רציניים חדשים שלי לא מתחיל בדדליפט אף פעם רק מסקוואט.
בכללי אני לא רואה סיבה לגבר להתחיל דדליפט עם פחות מ60 קילו ויש הרבה ש60 קילו כבד להם מדי.

אני במתאמנים רציניים חדשים שלי לא מתחיל בדדליפט אף פעם רק מסקוואט.
בכללי אני לא רואה סיבה לגבר להתחיל דדליפט עם פחות מ60 קילו ויש הרבה ש60 קילו כבד להם מדי.
בזה אני מסכים לגמרי, ואני חושב שיש מקום לסטיף לג דדליפט על מנת ללמוד תנועה נכונה, עד שהמתאמן מסוגל להרים 60 קילו דדליפט קלאסי בטכניקה נכונה. אני חושב שסטיף לג זה תרגיל חובה לכל מתאמן מתחיל שלא מסוגל לבצע דדליפט של 60 קילו בטכניקה טובה.

• פותח/ת השרשור
אני בספק אם אני לא מסוגל לבצע דדליפט של 60 קילו..
משקל העבודה שלי בסקוואט נכון לעכשיו הוא 82.5 קילו
אם אתם אומרים שכדאי כן לשלב דדליפט בתכנית אז איך ולמה אם ככה התרגיל לא נמצא בתכנית מלחתחילה?
אני מזכיר שהתכנית לקוחה מהפורטל.

בזה אני מסכים לגמרי, ואני חושב שיש מקום לסטיף לג דדליפט על מנת ללמוד תנועה נכונה, עד שהמתאמן מסוגל להרים 60 קילו דדליפט קלאסי בטכניקה נכונה. אני חושב שסטיף לג זה תרגיל חובה לכל מתאמן מתחיל שלא מסוגל לבצע דדליפט של 60 קילו בטכניקה טובה.

סטיף לג או דדליפט רומני? אל תיקח את הכבוד הראוי מולאד ניקו 😃

אני לא פותח האשכול אבל.....:

אני עושה תוכנית ab וכרגע הורדתי את בדדליפט בגלל תגובות לא טובות פה ובמכון,האם יש המלצה להוסיף לתוכנית דדליפט אחר במקום הרגיל?

אני לא פותח האשכול אבל.....:

אני עושה תוכנית ab וכרגע הורדתי את בדדליפט בגלל תגובות לא טובות פה ובמכון,האם יש המלצה להוסיף לתוכנית דדליפט אחר במקום הרגיל?
מה זה תגובות לא טובות פה ובמכון? על איך שאתה עושה או בכללי על התרגיל?

על התרגיל עצמו למתאמנים מתחילים

זה לפי דעתי ה-תרגיל למתאמנים חדשים במיוחד אם הם אוכלים בלי סוף....מספק גירוי אדיר וחוץ מזה התקדמות בתרגיל עם אכילה נכונה נותנת רבאק

על התרגיל עצמו למתאמנים מתחילים
כל ההמלצות פה בפורום תומכות בדדליפט כתרגיל מרכזי בתוכנית אימונים לצד הסקוואט. אם אומרים לך דברים אחרים במכון ואתה מקשיב להם זאת כבר בעיה שלך, ואם זה ככה אני לא מבין למה באת הנה לבקש עזרה.

כל ההמלצות פה בפורום תומכות בדדליפט כתרגיל מרכזי בתוכנית אימונים לצד הסקוואט. אם אומרים לך דברים אחרים במכון ואתה מקשיב להם זאת כבר בעיה שלך, ואם זה ככה אני לא מבין למה באת הנה לבקש עזרה.

ליפני שהגבתי אמרתם שלא מומלץ למתחילים לעשות דדליפט,ועכשיו אתה אומר שבעיה שלי שאני מקשיב לאנשים שאומרים לי שדדליפט זה לא טוב.

SELECT YOUR OPINION

ליפני שהגבתי אמרתם שלא מומלץ למתחילים לעשות דדליפט,ועכשיו אתה אומר שבעיה שלי שאני מקשיב לאנשים שאומרים לי שדדליפט זה לא טוב.

SELECT YOUR OPINION
שים לב, כתבתי שיש צורך בסטיף לג דדליפט או דדליפט רומני (שזה גם דדליפט פשוט סוג אחר), אם המתאמן לא מסוגל להרים 60 ק"ג דדליפט בצורה נכונה. כל מתאמן מתחיל ממוצע אמור להצליח להרים 60 ק"ג דדליפט. לאנשים זקנים או נשים או ילדים קטנים אולי תהיה באמת בעיה. ככה או ככה מומלץ למתחילים לעשות דדליפט ואני לא מבין איפה קראת פה שזה לא מומלץ.
דרך אגב, יש כאלה שגם יחלקו עליי, ויגידו שאפשר לעשות דדליפט גם עם פחות מ-60 קילו, ופשוט להגביהה את המוט ככה שיהיה בגובה סטנדרטי (גובה סטנדרטי זה הגובה שהמוט נמצא כשהפלטות של ה-20 ק"ג עליו). וגם זה מקובל.

שים לב, כתבתי שיש צורך בסטיף לג דדליפט או דדליפט רומני (שזה גם דדליפט פשוט סוג אחר), אם המתאמן לא מסוגל להרים 60 ק"ג דדליפט בצורה נכונה. כל מתאמן מתחיל ממוצע אמור להצליח להרים 60 ק"ג דדליפט. לאנשים זקנים או נשים או ילדים קטנים אולי תהיה באמת בעיה. ככה או ככה מומלץ למתחילים לעשות דדליפט ואני לא מבין איפה קראת פה שזה לא מומלץ.
דרך אגב, יש כאלה שגם יחלקו עליי, ויגידו שאפשר לעשות דדליפט גם עם פחות מ-60 קילו, ופשוט להגביהה את המוט ככה שיהיה בגובה סטנדרטי (גובה סטנדרטי זה הגובה שהמוט נמצא כשהפלטות של ה-20 ק"ג עליו). וגם זה מקובל.

כשאני אומר דדליפט אני מתכוון לקלאסי.
אז אתה אומר שכדאי לי להשים דדליפט אחר במקום הקלאסי?
כשאני אומר "במקום" זה אומר שאין לי אותו בתוכנית כרגע כי אני לא יכול ללמוד טכניקה של הכול ביחד זה מסבך לי הכול.

כשאני אומר דדליפט אני מתכוון לקלאסי.
אז אתה אומר שכדאי לי להשים דדליפט אחר במקום הקלאסי?
כשאני אומר "במקום" זה אומר שאין לי אותו בתוכנית כרגע כי אני לא יכול ללמוד טכניקה של הכול ביחד זה מסבך לי הכול.
אני לא אומר שכדאי לשים דדליפט אחר במקום הקלאסי. אני אומר שצריך לעשות הכל בשביל ללמוד טכניקה נכונה של הדדליפט הקלאסי. אם באמת אין ברירה צריך לחפש פתרונות אחרים ברמה של סטיף לג דדליפט או דדליפט רומני.

• פותח/ת השרשור
אשמח לתשובה על השאלות ששאלתי -
איך אני משלב אותו בתכנית, ואם הוא חשוב כל כך למה הוא לא מופיע בה מלחתחילה?

Back
למעלה תחתית