הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שוקל להפסיק SS

מצב
השרשור נעול

amitmelamed

משתמש מתחיל
215
11
נק' מוניטין:
11
215
11
טוב התחלתי SS מלפני שבועיים ככה, אבל אני מרגיש כאבים רצינים בגב, אני בן 17 עוד שלוש חודשים בערך, אני שוקל להפסיק עם הSS הדדליפט והסקואט עד שאני יהיה 18 (בינתיים אני יעשה סקואט במכונה לדדליפט אין תחליף) אני יודע שאני צריך ללמוד טכניקה אבל הגב שלי חשוב אני לא סומך כל כך על אנשים מהאינטרנט בקטע של הטכניקה אני רוצה שהיא תהיה מושלמת והמאמנים בחדר כושר שלי לא עוזרים מאז שנרשמתי לא קיבלתי תוכנית לא דיברו איתי וגם אם אני שואל משו על דקואט או דדליפט אומרים אל תעשה לך למכונות וגם אני מפחד רצח על הגב שלי אני מתחיל להרגיש כאבים בגב התחתון והאמצעי
מה אתם אומרים לעשות?

טוב התחלתי SS מלפני שבועיים ככה, אבל אני מרגיש כאבים רצינים בגב, אני בן 17 עוד שלוש חודשים בערך, אני שוקל להפסיק עם הSS הדדליפט והסקואט עד שאני יהיה 18 (בינתיים אני יעשה סקואט במכונה לדדליפט אין תחליף) אני יודע שאני צריך ללמוד טכניקה אבל הגב שלי חשוב אני לא סומך כל כך על אנשים מהאינטרנט בקטע של הטכניקה אני רוצה שהיא תהיה מושלמת והמאמנים בחדר כושר שלי לא עוזרים מאז שנרשמתי לא קיבלתי תוכנית לא דיברו איתי וגם אם אני שואל משו על דקואט או דדליפט אומרים אל תעשה לך למכונות וגם אני מפחד רצח על הגב שלי אני מתחיל להרגיש כאבים בגב התחתון והאמצעי
מה אתם אומרים לעשות?

אני אומר תעלה סרטונים בשביל ביקורת לטכניקה,ותשאר על משקל נמוך מאוד עד שאתה סגור על טכניקה ב100%.
או שתלך לייעוץ אישי כלשהו במטרה לשפר את הטכניקה(מכוני קרוספיט אולי יעזרו לך).
אבל נראה כאילו הגעת להחלטה כבר.

פתחת שלושה נושאים זהים, ננעל.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית