הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית אימונים

amitmelamed

משתמש מתחיל
215
11
נק' מוניטין:
11
215
11
שלום רציתי חוות דעת על התוכנית שלי
AB 3-4 פעמים בשבוע
A:חזה כתפיים יד אחורית
חזה:
לחיצת חזה 4*8
לחיצת חזה שיפוע עליון דאמבלים 3*8-10
פרפר בדאמבלים 3*8-10
כתפיים:
פרס כנג מוט אולימפי בעמידה 4*8
הרחקה לצדדים כנגד דאמבלים 3*8
מחזיק משקולות בידים ומרים כתפיים (לטרפזים) 3*8
יד אחורית:
לחיצה צרפתית 3*8
משיכה בחבל ליד האחורית 3*8

B:רגליים גב יד קדמית
רגליים:
סקואט 4*8-10
גב:
מתח 3*כשל
גרביטיון (אני חושב שקוראים לזה ככה זה מכונה דומה למתח אבל שכל יד מושכת בנפרד) 3*10
חתירה בבודדות 3*8
יד קידמית
4*10 במוט W

אל תגידו לי להכניס עוד מורכבים ניסיתי להכניס אותם ופצעתי את עצמי.. אני לומד טכניקה נכונה קודם של הכל לאט לאט ואז בגיל 18 אני יעבור לSS נורמאלי (אני 17 עוד חודשיים)

למה בגיל 18 כן ועכשיו לא ?

שלום רציתי חוות דעת על התוכנית שלי
AB 3-4 פעמים בשבוע
A:חזה כתפיים יד אחורית
חזה:
לחיצת חזה 4*8
לחיצת חזה שיפוע עליון דאמבלים 3*8-10
פרפר בדאמבלים 3*8-10
כתפיים:
פרס כנג מוט אולימפי בעמידה 4*8
הרחקה לצדדים כנגד דאמבלים 3*8
מחזיק משקולות בידים ומרים כתפיים (לטרפזים) 3*8
יד אחורית:
לחיצה צרפתית 3*8
משיכה בחבל ליד האחורית 3*8

B:רגליים גב יד קדמית
רגליים:
סקואט 4*8-10
גב:
מתח 3*כשל
גרביטיון (אני חושב שקוראים לזה ככה זה מכונה דומה למתח אבל שכל יד מושכת בנפרד) 3*10
חתירה בבודדות 3*8
יד קידמית
4*10 במוט W

אל תגידו לי להכניס עוד מורכבים ניסיתי להכניס אותם ופצעתי את עצמי.. אני לומד טכניקה נכונה קודם של הכל לאט לאט ואז בגיל 18 אני יעבור לSS נורמאלי (אני 17 עוד חודשיים)
השלב הראשון של ה-SS זה ללמוד טכניקה נכונה. אתה עושה סקוואט, מתח, בנץ', פרס, תוסיף דדליפט ותסגור עניין מה הסיפור?

• פותח/ת השרשור
השלב הראשון של ה-SS זה ללמוד טכניקה נכונה. אתה עושה סקוואט, מתח, בנץ', פרס, תוסיף דדליפט ותסגור עניין מה הסיפור?
בינתיים אני לומד דדליפט וקלין אחרכך אני יעבור לSS ואני עדיין גודל אני לא מסתכן על נושא של בריאות בגיל 18 אני יתחיל עם המשקלים הבאמת כבדים

בינתיים אני לומד דדליפט וקלין אחרכך אני יעבור לSS ואני עדיין גודל אני לא מסתכן על נושא של בריאות בגיל 18 אני יתחיל עם המשקלים הבאמת כבדים
להסתכן בנושא בריאות?
ילדון, תתחיל לקרוא קצת מאמרים באתר www.kilogram.co.il , אימוני משקולות מומלצים היום כבר מגיל 6.

תעשה SS ותעלה סרטוני טכניקה, אין שום סיבה לבזבז את הזמן ולחכות לגיל 18.

• פותח/ת השרשור
קראתי אבל אחרי שאני עושה את הדדליפט כואב לי הגב ואני לא אוהב את זה אני יודע שאין לי כל כך טכניקה מושלמת אבל אני לא חושב שעם עזרה רק מפורום תהיה לי טכניקה כמו שאני רוצה.. שיגמר לי המנוי בחדר כושר שאני נמצא בו עכשיו אני עובר למכון אחר עם מאמנים נורמאלים שיעזרו לי עם התרגיל.
עכשיו מישהו יכול לענות לי על השאלה? איך התוכנית שלי היא זמנית עד שאני ירשם למכון נורמאלי ויתחיל ללמוד דדליפט עם מאמן שיעזור לי

קראתי אבל אחרי שאני עושה את הדדליפט כואב לי הגב ואני לא אוהב את זה אני יודע שאין לי כל כך טכניקה מושלמת אבל אני לא חושב שעם עזרה רק מפורום תהיה לי טכניקה כמו שאני רוצה.. שיגמר לי המנוי בחדר כושר שאני נמצא בו עכשיו אני עובר למכון אחר עם מאמנים נורמאלים שיעזרו לי עם התרגיל.
עכשיו מישהו יכול לענות לי על השאלה? איך התוכנית שלי היא זמנית עד שאני ירשם למכון נורמאלי ויתחיל ללמוד דדליפט עם מאמן שיעזור לי

אז תלך למישהו שיודע ללמד....
אם אתה באזור המרכז יש לך את רן (MOO) אם אני לא טועה
אם אתה באזור הצפון יש לך את שטיין שדווקא מפגין ידע נרחב ואני בטוח שבעניין הטכניקות הוא ספץ....
אתה יכול גם לבקש ממישהו מהפורום לעזור לך כמה פעמים ולחפש מישהו מהמכון שלך שיודע , אתה יכול להתחיל עם מוט ריק להעלות לאט לאט משקלים ולפתוח אשכול טכניקות ולקבל תיקונים (כמובן אחרי שראית את הסירטון של SS או קראת את הספר / ספר אחר שמתאר את הטכניקות למרות ש-SS הוא אחד הדברים).

פסייכו תמיד נוהג לצטט את הדוקטור במשפט ידוע שמתאים לפה בול "תירוצים זה למוצצים".
בהצלחה 😃

• פותח/ת השרשור
אז תלך למישהו שיודע ללמד....
אם אתה באזור המרכז יש לך את רן (MOO) אם אני לא טועה
אם אתה באזור הצפון יש לך את שטיין שדווקא מפגין ידע נרחב ואני בטוח שבעניין הטכניקות הוא ספץ....
אתה יכול גם לבקש ממישהו מהפורום לעזור לך כמה פעמים ולחפש מישהו מהמכון שלך שיודע , אתה יכול להתחיל עם מוט ריק להעלות לאט לאט משקלים ולפתוח אשכול טכניקות ולקבל תיקונים (כמובן אחרי שראית את הסירטון של SS או קראת את הספר / ספר אחר שמתאר את הטכניקות למרות ש-SS הוא אחד הדברים).

פסייכו תמיד נוהג לצטט את הדוקטור במשפט ידוע שמתאים לפה בול "תירוצים זה למוצצים".
בהצלחה 😃
אף אחד במכון שלי כמעט לא עושה דדליפט וגם עם כן גג הכי הרבה שראיתי זה 60 קילו וגם האידיוט שם בצד אחד פלטות של 15 ו5 ובצד שני של 2 10 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואין לי כסף ללכת למכון קרוספיט ואני גר בצפון בחור

(אני באייפד אז הצטט אותי לא עובד) @RussianHotGirl אתה מדבר על רון שטיינר מאמן חיפה?

ומי זה ״הדוקטור״ שאתם מדברים עליו כל היום?

כן עליו דיברתי
״שטיין״ ״שטיינר״ אותו דבר חח

Back
למעלה תחתית