הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תחילת אימונים(כאבים בחגורת הכתפיים)

• פותח/ת השרשור ////
  • פורסם בתאריך

////

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
חג שמח אנשים..
התחלתי לפני שבוע וחצי להתאמן אחרי שהפסקתי שנה...
שנה שעברה התאמנתי 4 חודשים ובהתחלה והיה לי קצת כאבים בחגורת הכתפים בכמה תרגילים הלכתי לאורטופד לבדוק אם זה דלקת והוא אמר שלא..אורטופד אחר אמר שכנראה זה חולשה של החגורת כתפיים והכתפיים עצמם ואני צריך לחזק תמקום..
הכאב פחת אבל לא לגמרי..
עכשיו שהתחלתי להתאמן שוב.. אני עושה אימון פול בודי ושוב כואב לי בחגורת הכתפיים וטיפה בכתפיים בתרגילים של חזה ויד אחורית..
זה קשור בעומס משקל? או שספציפית צריך לחזק את החגורת כתפיים וזה קורה להרבה אנשים?..
אני עושה אימון פול בודי ואז רוצה לעבור עוד שבועיים לa b.. מומלץ?

קשה לקבוע אם הבעיה היא חולשה של השרירים או בעיה אחרת... צריך לראות אותך בשביל זה... אם הבעיה היא חולשה של שרירים, תרגיל כמו פרס בעמידה יהיה מעולה בשבילך, להתחיל ממשקל נמוך ולעלות עם טכניקה נכונה, תוספת קטנה של תרגילי עזר ל-rotator cuff .. גם הרחקה אופקית בשכיבה תרגיל חשוב לחגורה הכתפיים...

ממליץ לך לקרוא על התוכנית SS לעלייה במסת שריר

שחר איזה SS הבן אדם עם כאבים מתוכנית סטדנטרטית.

אני מציע לך לקחת מאמן אישי לכמה אימונים (אבל מאמן שפיץ לא עמה) שיבדוק את הטכניקה שלך בכול תרגיל , אולי הבעיה נובעת מטכניקה לקויה ?
אפשרות שניה תעלה לנו סרטונים של ביצוע התרגילים שלך , אולי יהיה אפשר לעזור לך ולשפר לך דברים.

חג שמח וגמר חתימה טובה.

אני מציע לך לקחת מאמן אישי לכמה אימונים (אבל מאמן שפיץ לא עמה) שיבדוק את הטכניקה שלך בכול תרגיל , אולי הבעיה נובעת מטכניקה לקויה ?
אפשרות שניה תעלה לנו סרטונים של ביצוע התרגילים שלך , אולי יהיה אפשר לעזור לך ולשפר לך דברים.

חג שמח וגמר חתימה טובה.
אם הבעיה היא חולשה של השרירים, אין שום סיבה להימנע מתוכנית מאוזנת ונכונה עם דגש קל על ה-rotator cuff ... וזה גם מה שכתבתי...וסיכוי לא קטן שאם הכאבים זה אכן חולשה של שרירים מסוימים לעומת שרירים אחרים, זה בגלל תוכנית "סטנדרטית" לא טובה.

חג שמח וגמר חתימה טובה.

כבר גמר חתימה טובה?
חכה אחויה יש לנו עוד שבוע.

ולעניין, פרס בעמידה ללא משקל\משקל מזערי יחזק לך את החגורה, במידה וזה באמת כאב מחולשה של שריר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית