הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חוות דעת בנוגע לאבקת חלבון

• פותח/ת השרשור yaniv
  • פורסם בתאריך

yaniv

משתמש מתחיל
87
2
נק' מוניטין:
2
87
2
שלום,
החלטתי לקנות אבקת חלבון של ISO 100 במחיר דיי מצחיק, ורציתי לשמוע חוות דעת לגביה.
איך האבקה, איזה טעם עדיף לקחת, מה קורה אם שותים את האבקה ואוכלים לידה גם ביצה (עודף חלבונים)

אם מוצר לי לישאול מזה מחיר מצחיק ?
אחת האבקות הטובות שיש .
אין כזה דבר עודף חלבון אלא אם תכניס יותר מ 4 גרם פר קילו (קשה!!!!)

הטעם שוקולד נדירררר
הייתי שם את זה עם חלב ושותה .. לא הייתי יכול להפסיק והייתי מחכה כל הזמן לשתות את זה .. (בתקופת החיטוב עזרה לי המוןןןן)

ממליץ על השוקולד , גם קרם עוגיות גם קטלני

אבקה איכותית 😃

מה זה מחיר מצחיק אגב ?

המחקר האחרון דיבר על עד פי 4.5 ממשקל גוף, שעד שם אין סכנה לכליות.
בכל מקרה, אני לא רואה סיבה לעבור את ה3.

שלום,
החלטתי לקנות אבקת חלבון של ISO 100 במחיר דיי מצחיק, ורציתי לשמוע חוות דעת לגביה.
איך האבקה, איזה טעם עדיף לקחת, מה קורה אם שותים את האבקה ואוכלים לידה גם ביצה (עודף חלבונים)

מה זה מחיר מצחיק? שתף אותנו 😃

• פותח/ת השרשור
בסוף וויתרתי על הISO 100 ולקחתי את האבקה שנקראת ISO PLEX 32, כי הבנתי שמדובר באבקה אפילו טובה יותר מהISO 100, ולכל השואלים - 360 שקל עם שייקר מתנה.

רק שאלה קטנה - מה אפשר לאכול אחרי האימון אם אני שותה 32 גרם חלבון ישירות אחרי האימון?
זאת אומרת..אם אני מסיים אימון בערב לפני הארוחת הערב, שותה את השייקר, אז אסור לי להכניס לפה אפילו גרם אחד נוסף של חלבונים לפה, אז מה אפשר לאכול כדי לא לפגוע בעצמי?
חשוב להוסיף שאני בתקופת עלייה במסת השריר, אני רזה (62 קילו).

• פותח/ת השרשור
אני יענה לך על זה בפרטי, אבל בכל מקרה..מדובר פה בסוג של קומבינה, זה לא המחיר הרגיל שהיה בחנות.
ואני עדיין מחכה לתשובה, מה אפשר לאכול בנוסף לאבקת חלבונים

בסוף וויתרתי על הISO 100 ולקחתי את האבקה שנקראת ISO PLEX 32, כי הבנתי שמדובר באבקה אפילו טובה יותר מהISO 100, ולכל השואלים - 360 שקל עם שייקר מתנה.

רק שאלה קטנה - מה אפשר לאכול אחרי האימון אם אני שותה 32 גרם חלבון ישירות אחרי האימון?
זאת אומרת..אם אני מסיים אימון בערב לפני הארוחת הערב, שותה את השייקר, אז אסור לי להכניס לפה אפילו גרם אחד נוסף של חלבונים לפה, אז מה אפשר לאכול כדי לא לפגוע בעצמי?
חשוב להוסיף שאני בתקופת עלייה במסת השריר, אני רזה (62 קילו).
איך הגעת למסקנה הזו?

ולמה קנית אבקת חלבון? אתה צריך רק 120 גרם חלבון, זה ממש שטויות.

• פותח/ת השרשור
איך הגעת למסקנה הזו?

ולמה קנית אבקת חלבון? אתה צריך רק 120 גרם חלבון, זה ממש שטויות.
אם זה באמת היה שטויות, לא הייתי נשאר על 62 קילו כבר כמה שנים אחשלי...
המטרה שלי לא לעלות במשקל "סתם" עם גיינר, אלה לעלות במשקל עם מסת שריר ובזה אני צריך עזרה עם אבקת חלבונים.
לך קל להגיע לערכים האלה, לי לא.

והגעתי למסקנה הזאת כי ממאמרים שקראתי הבנתי שאסור להכניס לגוף מעבר ל4 גרם חלבון לכל קילו בגוף בארוחה אחת.

עכשיו אתה מוכן לענות לי על השאלה שלי? מה אפשר לאכול?

לא יודע איזה מאמרים קראת אבל כנראה שאת המדריך לעלייה במסה לא קראת. אז תקרא אותו קודם ואז תחזור עם שאלות רציניות.

הבנתי שאסור להכניס לגוף מעבר ל4 גרם חלבון לכל קילו בגוף בארוחה אחת.
אני לא יודע איפה קראת את הנתון הזה, אבל אם אתה שוקל 62 קילו אתה מדבר על 62*4 = 248 גרם חלבון. כמות כזאת לארוחה אחת היא משהו שאפילו תנין הנילוס מתקשה לאכול.

אם זה באמת היה שטויות, לא הייתי נשאר על 62 קילו כבר כמה שנים אחשלי...
המטרה שלי לא לעלות במשקל "סתם" עם גיינר, אלה לעלות במשקל עם מסת שריר ובזה אני צריך עזרה עם אבקת חלבונים.
לך קל להגיע לערכים האלה, לי לא.

והגעתי למסקנה הזאת כי ממאמרים שקראתי הבנתי שאסור להכניס לגוף מעבר ל4 גרם חלבון לכל קילו בגוף בארוחה אחת.

עכשיו אתה מוכן לענות לי על השאלה שלי? מה אפשר לאכול?
בטח שקשה לך להגיע, תכין תפריט מסודר ותראה איך הכל מסתדר. זה שאתה לא עולה במשקל כבר כמה שנים
זה לא (רק) בגלל כמות החלבון אלא גם בגלל המאזן הקלורי.
אם אתה חושב שסקופ של חלבון ביום זה מה שעומד בינך לבין גדילה אתה טועה.
ומה שאתה אומר זה לא נכון, כי לפי החישוב הזה אתה יכול להכניס 240 גרם חלבון ויותר בארוחה אחת...
עריכה: הנה, בדיוק יהושע כתב את זה מעליי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית