עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אפשר לדעת מאיפה הנתון הזה?אם מוצר לי לישאול מזה מחיר מצחיק ?
אחת האבקות הטובות שיש .
אין כזה דבר עודף חלבון אלא אם תכניס יותר מ 4 גרם פר קילו (קשה!!!!)
קראתי מחקר בזמנו ש 4 גרם פר פאוונד גורם לעומס על הכליות .אפשר לדעת מאיפה הנתון הזה?
טעית גם בפעם השניה. זה יוצא כמעט 9 גרם לקילו.טעיתי
שלום,
החלטתי לקנות אבקת חלבון של ISO 100 במחיר דיי מצחיק, ורציתי לשמוע חוות דעת לגביה.
איך האבקה, איזה טעם עדיף לקחת, מה קורה אם שותים את האבקה ואוכלים לידה גם ביצה (עודף חלבונים)
איך הגעת למסקנה הזו?בסוף וויתרתי על הISO 100 ולקחתי את האבקה שנקראת ISO PLEX 32, כי הבנתי שמדובר באבקה אפילו טובה יותר מהISO 100, ולכל השואלים - 360 שקל עם שייקר מתנה.
רק שאלה קטנה - מה אפשר לאכול אחרי האימון אם אני שותה 32 גרם חלבון ישירות אחרי האימון?
זאת אומרת..אם אני מסיים אימון בערב לפני הארוחת הערב, שותה את השייקר, אז אסור לי להכניס לפה אפילו גרם אחד נוסף של חלבונים לפה, אז מה אפשר לאכול כדי לא לפגוע בעצמי?
חשוב להוסיף שאני בתקופת עלייה במסת השריר, אני רזה (62 קילו).
אם זה באמת היה שטויות, לא הייתי נשאר על 62 קילו כבר כמה שנים אחשלי...איך הגעת למסקנה הזו?
ולמה קנית אבקת חלבון? אתה צריך רק 120 גרם חלבון, זה ממש שטויות.
אני לא יודע איפה קראת את הנתון הזה, אבל אם אתה שוקל 62 קילו אתה מדבר על 62*4 = 248 גרם חלבון. כמות כזאת לארוחה אחת היא משהו שאפילו תנין הנילוס מתקשה לאכול.הבנתי שאסור להכניס לגוף מעבר ל4 גרם חלבון לכל קילו בגוף בארוחה אחת.
בטח שקשה לך להגיע, תכין תפריט מסודר ותראה איך הכל מסתדר. זה שאתה לא עולה במשקל כבר כמה שניםאם זה באמת היה שטויות, לא הייתי נשאר על 62 קילו כבר כמה שנים אחשלי...
המטרה שלי לא לעלות במשקל "סתם" עם גיינר, אלה לעלות במשקל עם מסת שריר ובזה אני צריך עזרה עם אבקת חלבונים.
לך קל להגיע לערכים האלה, לי לא.
והגעתי למסקנה הזאת כי ממאמרים שקראתי הבנתי שאסור להכניס לגוף מעבר ל4 גרם חלבון לכל קילו בגוף בארוחה אחת.
עכשיו אתה מוכן לענות לי על השאלה שלי? מה אפשר לאכול?