הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קריאטין שנקלט מהר מPREWORKOUTS

kobikoba

משתמש מתחיל
207
3
נק' מוניטין:
101
207
3
אנרג'י קלאב
היי
לקחתי כמה פעמים C4 לפני כמה ימים
וכמו שהבנתי יש שם קריאטין שמשפיע מהר במיוחד
ולא צריך לחכות כמה שבועות עד שהוא מתחיל לעבוד
האם זה נכון? כי היום באימון היה לי קל במיוחד אם המשקלים
ורציתי לשאול האם זה בגלל זה... (לא לקחתי היום הזה זה לא ההשפעה של הC4)

לפי מה שאני זוכר הסקופ של c4 הוא די קטן ככה שאין סיכוי שיש בו מספיק קריאטין,מה שכן הגיוני זה שבגלל אפקט הפלסבו והחומרים שבאמת יש בכמויות מספיקות הרמת יותר.הבטא אלנין גורם להרגשה מוזרה בגוף וזה מאוד עוזר מנטלית להרים יותר כי אתה באמת מרגיש את הpre workout שלך עובד.

• פותח/ת השרשור
היה לך יותר "נוח" עם המשקלים לא בגלל הקריאטין,אלה בגלל כל הקפאין ו"המשפרי ביצועים" שיש שם ...

לפי מה שאני זוכר הסקופ של c4 הוא די קטן ככה שאין סיכוי שיש בו מספיק קריאטין,מה שכן הגיוני זה שבגלל אפקט הפלסבו והחומרים שבאמת יש בכמויות מספיקות הרמת יותר.הבטא אלנין גורם להרגשה מוזרה בגוף וזה מאוד עוזר מנטלית להרים יותר כי אתה באמת מרגיש את הpre workout שלך עובד.

כמו שאמרתי אני לא לקחתי הפעם את הC4 אלא לקחתי פעמיים לפני איזה 3-4 ימים וזה לא יכול ליהיות אפקט פלסיבו
כי זה לא היה באימון עצמו שלקחתי אלא עכשיו וגם לא ציפיתי לזה פשוט המשקלים היו קלים במיוחד פתאום
ואחרי זה חשבתי רגע למה זה קל לי ונזכרתי שהיה מישהוא בYOUTUBE שאמר שיש שם קריאטין מיוחד שנקלט מהר יותר או משהוא...
אז ממה הקלות במשקלים נבעה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית