הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתלבט עם לקנות BOWFLEX

• פותח/ת השרשור Mosl
  • פורסם בתאריך

Mosl

משתמש מתחיל
5
1
נק' מוניטין:
1
5
1
אני רוצה למכור תמנוי של החדר כושר שלי ולקנות משקולות בבית , כרגע יש לי ספסל מתכוונן שתי מוטות קצרים ומוט W ו 35KG צלחות , משקל שלא מזיז לי כבר , עכשיו אני מתלבט עם כדאי לעבור למשקולות האונברסליות של ה 48KG כל יד ואם זה נח לאימון AB , אם יש למישהו המלצות על ציוד אחר אשמח לשמוע , אני 190 שוקל 110 קג עובד על 70 +- דחיקה וסקאווטים 85+-
אשמח לעזרה והדרכה תודה

אני רוצה למכור תמנוי של החדר כושר שלי ולקנות משקולות בבית , כרגע יש לי ספסל מתכוונן שתי מוטות קצרים ומוט W ו 35KG צלחות , משקל שלא מזיז לי כבר , עכשיו אני מתלבט עם כדאי לעבור למשקולות האונברסליות של ה 48KG כל יד ואם זה נח לאימון AB , אם יש למישהו המלצות על ציוד אחר אשמח לשמוע , אני 190 שוקל 110 קג עובד על 70 +- דחיקה וסקאווטים 85+-
אשמח לעזרה והדרכה תודה

אני קניתי את הסט לא מזמן ואני מאוד מרוצה וזה לאחר שנים של אימונים חדר כושר והוצאות אין סופיות על מנויים, דלק וכו...
אני קניתי את הסט לא מזמן ואני מאוד מרוצה וזה לאחר שנים של אימונים חדר כושר והוצאות אין סופיות על מנויים, דלק וכו...
קח בחשבון שאתה צריך סקוואטים, כך שתהיה חייב מתקן + מוט גדול בנוסף.

אשמח לעזרה והדרכה תודה

עזרה במה אתה צריך ? רשמת רק מה יש לך בבית....
תקנה ציוד בהתאם לרמת האימון \ התקדמות שלך ... הכוונה אל תקנה משקולות שאתה לא מסוגל להרים מחר בבוקר...ככה תחסוך כסף מידי ולא תפוצץ תחדר בציוד שלא בשימוש.

לדעתי עדיף במקום 2 צלחות של 48 קילו כול אחת (אם הבנתי אותך נכון) לקנות אותם ב 20 20 כזה.. ככה תוכל לעשות יותר תרגילים עם פחות משקל שצריך.

• פותח/ת השרשור
אני קונה BOWFLEX שזה בעצם משקולות דאמפל מתכווננות , לבחור שמתאמן עם V BOWFLEX , למה אתה לא עושה איתם סקוואטים ? אתה עושה אימונים מלאים איתם הם מספקים לך את כל האימון ? איך אתה מתאמן על הגב ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית