נק' מוניטין:
58,705
- 103,265
- 12,428
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סינטזת החלבון משתנה מבנאדם לבנאדם, יש עוד גורמים כמו חומרים, אימונים, גנטיקה. סינתזת החלבון אצל בנאדם מוזרק יכולה להיות גם פי 2 ו3 מבנאדם רגיל בשעה נתונה.נגיד אתה רוצה להיות 200 קילו חטוב ובשביל זה אתה צריך לאכול ביום 400 גרם חלבון אבל הגוף יכול לספוג רק 200 גרם חלבון (סתם מספרים), אז תיאורתית אתה לא תוכל להיות 200 קילו חטוב.
תחשוב אבל שאתה מעבה סיב שריר (היפרטרופיה), הסיב עם הזמן מעבה את עצמו (גודל בנפחו) על ידי גירוי ממשקל X, כאשר קיבל את הגירוי והתעבה כרגע הוא זקוק ליותר חלבון כדי להחזיק את עצמו מכיוון שמסתו גם גדלה (במום 1 ק"ג הוא נהייה לדוגמא 2 ק"ג), יותר אבני בנייה צריכים להיכנס לתא השריר בין אם זה חלבון או גליקוגן או אפילו נוזלים.בוא נקח מצב היפוטתי.
אתה צריך 100 גרם חלבון ביום בשביל להתאושש מהאימונים, הגוף שלך מסוגל לספוג פנימה רק 80 גרם חלבון ביום.
בגלל שלא נספג מספיק חלבון בגוף אתה לא יכול לתחזק את המסה שיש לך. אבל מצב כזה לא יקרה אף פעם, כי אתה תגדל בהתאם ליכולות של הגוף שלך. זאת אומרת שלא תגיע למצב שאתה צריך 100 גרם חלבון להתאוששות כי מראש אתה יכול לספוג רק 80 אז הגוף "יתקע" על המסה המקסימלית שהוא יכול להחזיק.
תחשוב אבל שאתה מעבה סיב שריר (היפרטרופיה), הסיב עם הזמן מעבה את עצמו (גודל בנפחו) על ידי גירוי ממשקל X, כאשר קיבל את הגירוי והתעבה כרגע הוא זקוק ליותר חלבון כדי להחזיק את עצמו מכיוון שמסתו גם גדלה (במום 1 ק"ג הוא נהייה לדוגמא 2 ק"ג), יותר אבני בנייה צריכים להיכנס לתא השריר בין אם זה חלבון או גליקוגן או אפילו נוזלים.
מה שיתקע את המפתח גוף זו לא כמות החלבון, זה אותו סיב שלא ירצה או יותר נכון מבחינה גנטית לא יוכל לגדול יותר ואז באמת כמות גדולה יותר של חלבון לא ממש תעזור.
סינטזת החלבון משתנה מבנאדם לבנאדם, יש עוד גורמים כמו חומרים, אימונים, גנטיקה. סינתזת החלבון אצל בנאדם מוזרק יכולה להיות גם פי 2 ו3 מבנאדם רגיל בשעה נתונה.
אתה לא מבין הבנת הנקרא? תקרא מה שאני רשמתי ותראה מה אתה רשמת, אני מבין שאני רושם לשווא.אמרתי את זה בהקשר של הפוסט, ששינויים גנטיים יגדילו את האפשריות גדילה. שהמגבלה לא תיהיה הגנטיקה אלה החומרי בניין שהגוף יכול לקלוט על מנת לתחזק את המסה.
אני לא מדבר על סינתזת חלבון, אלה על ספיגה לדם. מהמעי לדם יש ספיגה מקסימלית שהגוף יכול לקלוט. נגיד X, אם אתה רוצה להחזיק מסת שריר שדורשת יותר מX חלבון אתה לא תוכל להחזיק אותה.
אתה לא מבין הבנת הנקרא? תקרא מה שאני רשמתי ותראה מה אתה רשמת, אני מבין שאני רושם לשווא.
אתה אמרת שזה אבני הבנייה אבל אני מראה לך איך זו הגנטיקה שתגביל אותך בסופו של דבר ולא אבני הבנייה שהם נגזרת של גנטיקה.
ואין קשר בין שמיים והארץ לבין מה שאתה מדבר.
כרגע הוכחת שאתה לא מבין הבנת הנקרא.
תגיד תומר, יש איזשהו נושא שאתה לא אומר בו ניחושים חסרי בסיס שלך עם עצמך? אין כזה דבר שהגוף צריך אוכל ומערכת העיכול בברוגז עם הגוף ולא מתחשק לה להעביר לו יותר נוטריינטים, תקשיב לעצמך.
מערכת העיכול עובדת בצורה ישירה עם הצרכים של הגוף, הצרכים של הגוף יהיו הרבה יותר נמוכים מהיכולת של מערכת העיכול לזקק נוטריינטים מהאוכל בכל מצב נתון אצל בנאדם בריא.
לא תיהיה אי יכולת כזו, אם תא יבקש התא יקבל זה לא שיש מחסומים משטרתיים באמצע הדם ואומרים אין אין יש פה 400 אז אי אפשר אנחנו מקבלים רק 200, אם ככה צריך להסביר לך את זה אז לצערי ככה זה יהיה.
כשתשקול 30 טון אז כן, אתה תספוג 50 טון חלבוןאבל אין חלבון בדם. כדי שהחלבון יגיע לדם הוא צריך לעבור דרך מערכת העיכול. ולמערכת העיכול יש גבול מסוים של חלבון שהיא יכולה להכניס לדם ביום.
בוא נציג את זה ככה, מערכת העיכול יכולה לספוג 50 טון חלבון ביום?