הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון רגע לפני הסייקל

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
רגע לפני הסייקל , יום כיפור הוא יום מצויין להשאיר את הסליחות בצד ולהתרכז בסייקל הראשון שלי שבא עלינו בטובה בשבוע הבא , לאחר 44 ימי קלן מתישים .

אז ככה הסייקל הולך להיות 600מ׳ג טסט אננטט , מחולק ל2 זריקות שני וחמישי למשך 10 שבועות.

דיבול 30מג במשך 8 שבועות.

רציתי לשאול מתי אתם עושים את הזריקה?(שעות), האם אתם משנים את מיקומי הזריקה ? הכוונה ישבן כתף רגל . או רק ישבן כתפיים?

מתי אתם מתזמנים את הדיבול? 3 כדורים לפני אימון? יום ללא אימון לחלק ל3 ארוחות?

Pct כמובן מסודר בסוף הסייקל.

אשמח לשמוע מהניסיון שלכם.

דיבול על תריץ יותר מ 4-5 שבועות חבל על הכבד לוקחים אותו בהתחלה רק כדי לתת פוש לסייקל עד שהטסט מתחיל לפעול כי זה אסטר ארוך!
עדיף שתעשה 40 מ"ג ל סביבות ה 4 שבועות מקסימום. לבלוע כדורים זה קל אבל אתה לא רוצה לדעת איך הכבד שלך יראה אחר כך.
זריקות איפה שנוח לך זה לא משנה בכלל. תיזמון הזריקות צריך להיות 3.5 ימים ביון זריקות אבל לא חייב לדייק בשעות רק לדאוג להזריק בימים המתאימים.
דיבול אני אישית מחלק ל 3 עם הארוחות יש כאלה שבולעים הכל במכה..

• פותח/ת השרשור
דיבול על תריץ יותר מ 4-5 שבועות חבל על הכבד לוקחים אותו בהתחלה רק כדי לתת פוש לסייקל עד שהטסט מתחיל לפעול כי זה אסטר ארוך!
עדיף שתעשה 40 מ"ג ל סביבות ה 4 שבועות מקסימום. לבלוע כדורים זה קל אבל אתה לא רוצה לדעת איך הכבד שלך יראה אחר כך.
זריקות איפה שנוח לך זה לא משנה בכלל. תיזמון הזריקות צריך להיות 3.5 ימים ביון זריקות אבל לא חייב לדייק בשעות רק לדאוג להזריק בימים המתאימים.
דיבול אני אישית מחלק ל 3 עם הארוחות יש כאלה שבולעים הכל במכה..

תודה רבה על התגובה , אפשר לשאול אותך מהם ההרגשות הראשונות שהרגשת בלקיחת דיבול ? מתי התחלת להרגיש את הטסט? מה מרגישים בכללי וכו׳...

התגובה לחומרים של כל אחד היא שונה אבל אצל רוב האנשים יש תופעות דומות מסייקל ראשון כזה..

לי הייתה עלייה של 10 קילו שרובם המוחלט זה נוזלים וגליקוגן שהגוף סופג בשבועיים הראשונים, אחרי זה העלייה במשקל היא כבר לא דרמתית ותלויה מאוד בתזונה והאימונים שלך.
טסט בדרך כלל מרגישים קצת אחרי שבוע שני - שלישי כי לוקח לו זמן להגיע לרמות גבוהות בדם, אתה חרמן כל הזמן בחדר כושר אתה מתקדם במהירות.
מהדיבול אישית פשוט התפוצצתי בנוזלים כמו שקורה לאחרים אתה נראה גדול מאוד ונפוח בנוסף לכך הכח שלך גודל מאוד מהדיבול.
מצד שני עם לא תאכל המון אוכל איכותי ובכמויות, ותקיא דם בחדר כושר. אתה לא תראה המון התקדמות ואפילו תתאכזב מהחומרים כי המון אנשים עושים את הטעות וחושבים שיותר קל עם החומרים מה שלא נכון בכלל. בהצלחה

הייתי מוותר על הדיבול ואם כן לא יותר מ3 שבועות , כמו שרשמו למעלה זאת הסיבה.
אם בכל זאת אתה רוצה לשלב עוד משהו שיתן קצת יותר אפקט אנאבולי אתה יכול להוסיף אנאבר רק שזה יעלה לא מעט

סייקל ראשון מספיק רק טסט, אין טעם להכניס לכאן דיבול, דיבול לא חומר הכי ידידותי, אצל הרבה מהמשתמים מעלה את הלחץ דם, גורם לכאבי בטן או אי נוחות בבטן והוא נוטה לארומטיזציה גבוהה. לסיקל ראשון לך על טסט כדי לראות איך הגוף שלך מגיב להורמונים אקסוגנים, תראה איך אתה מתמודד רק עם טסט, שמור את הדיבול לפעם הבאה.
אם בא לך קיק ישר על התחלה ואתה ממש חסר סבלנות אז תקח סוסטנון או תשלב טסט פרופ עם אנטט ל-3-4 שבועות הראשונים.

• פותח/ת השרשור
תודה על התגובות , אני אשקול זאת יש לי שבוע לישון על זה

רגע לפני הסייקל , יום כיפור הוא יום מצויין להשאיר את הסליחות בצד ולהתרכז בסייקל הראשון שלי שבא עלינו בטובה בשבוע הבא , לאחר 44 ימי קלן מתישים .

אז ככה הסייקל הולך להיות 600מ׳ג טסט אננטט , מחולק ל2 זריקות שני וחמישי למשך 10 שבועות.

דיבול 30מג במשך 8 שבועות.

רציתי לשאול מתי אתם עושים את הזריקה?(שעות), האם אתם משנים את מיקומי הזריקה ? הכוונה ישבן כתף רגל . או רק ישבן כתפיים?

מתי אתם מתזמנים את הדיבול? 3 כדורים לפני אימון? יום ללא אימון לחלק ל3 ארוחות?

Pct כמובן מסודר בסוף הסייקל.

אשמח לשמוע מהניסיון שלכם.

אם אתה שואל אותי לדעתי עדיף לך להתחיל את הדיבול דווקא כ3 שב' לאחר תחילת הסייקל ולא בהתחלה.

תראה, המון אנשים משתמשים בדיבול בשביל קיק - אבל די-בול הוא לא ממש אנאבולי. כלומר, בניית השריר איתו לבד היא די מינורית
מה שכן הוא מעולה לכוח.

למה אני דווקא ממליץ להתאפק איתו 3 שב'?
פשוט מאוד. הרעיון שלי הוא אחר.
ההתחלה אמנם תהיה איטית יותר אך לאחר 3 שב' בערך רמות הטסט' יגיעו למצב יציב בדם וגם הרצפטורים כבר יהיו בשיא השלהוב לעבוד.
די-בול הוא מעולה לכוח - וכוח מעולה למסה.
שילוב של רמות טסט' אנאבוליות גבוהות ורמות אנדרוגניות לא פחות גבוהות יכולות להפיק תועלת כפולה.
כלומר ברגע שתגיע לרמות טסט' גבוהות ויציבות - שחלוף החלבונים בשריר יהיה גבוה מן הסתם
עכשיו תוסיף לזה המון כוח וגירוי שריר מוגבר והרי לך תוצאות גדילה הרבה יותר טובות.

כשמוסיפים דיבול בהתחלה זה נחמד בשביל קיק לסייקל אבל תועלת ממשית לא רואים ממנו.
כי אמנם אתה מרים משקלים כבדים אבל הגוף שלך עדיין לא בנוי להפיק מזה בפועל גדילה ממשית.

אני הייתי ממליץ לך לפזר את הדיבול במהלך היום - כאשר כדור אחד תקח לפני אימון.

לגבי הזרקות:
אם זה רק טסט' גם טוסיקון יהיה מספיק. אבל זה נחמד לשלב כתפיים - אני אוהב מדיי פעם להזריק שם כי זה מוציא אותם קצת החוצה

• פותח/ת השרשור
תודה על התגובה המעניינת אביעד , קבלתי - זה מה שאעשה נשמע לי הכי חכם.

אם אתה שואל אותי לדעתי עדיף לך להתחיל את הדיבול דווקא כ3 שב' לאחר תחילת הסייקל ולא בהתחלה.

תראה, המון אנשים משתמשים בדיבול בשביל קיק - אבל די-בול הוא לא ממש אנאבולי. כלומר, בניית השריר איתו לבד היא די מינורית
מה שכן הוא מעולה לכוח.

ההתחלה אמנם תהיה איטית יותר אך לאחר 3 שב' בערך רמות הטסט' יגיעו למצב יציב בדם וגם הרצפטורים כבר יהיו בשיא השלהוב לעבוד.
שילוב של רמות טסט' אנאבוליות גבוהות ורמות אנדרוגניות לא פחות גבוהות יכולות להפיק תועלת כפולה.
כלומר ברגע שתגיע לרמות טסט' גבוהות ויציבות - שחלוף החלבונים בשריר יהיה גבוה מן הסתם
עכשיו תוסיף לזה המון כוח וגירוי שריר מוגבר והרי לך תוצאות גדילה הרבה יותר טובות.

כי אמנם אתה מרים משקלים כבדים אבל הגוף שלך עדיין לא בנוי להפיק מזה בפועל גדילה ממשית.

לגבי הזרקות:
אם זה רק טסט' גם טוסיקון יהיה מספיק. אבל זה נחמד לשלב כתפיים - אני אוהב מדיי פעם להזריק שם כי זה מוציא אותם קצת החוצה
יש משהו בדברך , אני גם חושב שכדאי לשלב אחרי 3-4 שבועות מתי שהטסט מגיא לשיא כל החומרים מפציצים , אבל בתכלס דיבול הוא מאוד אנבולי לפי דעתי הוא לא רק מעלה בכח

מה שכן הוא מעולה לכוח.

לגבי הזרקות:

דרך מאוד נחמדה לשלב דיבול בסייקל אני יזכור את זה וינסה גם בעתיד!

רק חייב לציין שמה שאמרת על הדיבול הוא לא נכון, ראיתי כמה אנשים בעיינים שלי שלקחו דיבול סתם כך 50-60 מ"ג ביום למשך חודש בערך והם עלו המון מאסה ולא רק נוזלים וכוח. כמובן שאחרי חודשיים לרובם ירדה 90% מהמאסה שהשיגו וקיבלו גינו קטן כי לא שמעו על PCT.. אבל מצד שני זה הוכחה שדיבול כן מעלה מאסה פשוט לא צריך להיות דפוק ולקחת אותו סתם.

• פותח/ת השרשור

רק חייב לציין שמה שאמרת על הדיבול הוא לא נכון, ראיתי כמה אנשים בעיינים שלי שלקחו דיבול סתם כך 50-60 מ"ג ביום למשך חודש בערך והם עלו המון מאסה ולא רק נוזלים וכוח. כמובן שאחרי חודשיים לרובם ירדה 90% מהמאסה שהשיגו וקיבלו גינו קטן כי לא שמעו על PCT.. אבל מצד שני זה הוכחה שדיבול כן מעלה מאסה פשוט לא צריך להיות דפוק ולקחת אותו סתם.

מן הסתם שעולה לך הכח ואתה אוכל מספיק קלוריות אתה תגדל יותר חישוב פשוט לא?
עכשיו 90% כמו שאתה מתאר שירדה להם מהמסה זה בגלל ש? PCT? אני מניח שמעבר לPCT יש עוד כמה שלבים לעבור לשמר את התוצאה.

עכשיו 90% כמו שאתה מתאר שירדה להם מהמסה זה בגלל ש? PCT? אני מניח שמעבר לPCT יש עוד כמה שלבים לעבור לשמר את התוצאה.
ברגע שאתה יורד מהחומרים הגוף שלך מאבד המון מאסה, אפילו עם אתה עושה PCT נכון בכל זאת אתה מאבד מאסה.
סייקל אחד זה 2 צעדים קדימה ואחד אחורה. זו גם הסיבה שאנשים פשוט לא יורדים מחומרים או עושים רק הפסקות קצרות כי בלי טסט בגוף המאסה לא תישמר. כמובן שזה מאוד תלוי בגנטיקה תזונה ואימונים שאתה עושה אבל בכל זאת בלי טסט הגוף מאבד מאסה והרבה

• פותח/ת השרשור
ברגע שאתה יורד מהחומרים הגוף שלך מאבד המון מאסה, אפילו על ם אתה עושה PCT נכון בכל זאת אתה מאבד מאסה.
סייקל אחד זה 2 צעדים קדימה ואחד אחורה. זו גם הסיבה שאנשים פשוט לא יורדים מחומרים או עושים רק הפסקות קצרות כי בלי טסט בגוף המאסה לא תישמר. כמובן שזה מאוד תלוי בגנטיקה תזונה ואימונים שאתה עושה אבל בכל זאת בלי טסט הגוף מאבד מאסה והרבה

בקיצור אני מכיר אנשים שמבצעים סייקל שנתי (אחד) ונראים מצויין , אני לא יודע מה אתה עשית אבל בכל אופן זה יפה שאתה ראליסטי

יש משהו בדברך , אני גם חושב שכדאי לשלב אחרי 3-4 שבועות מתי שהטסט מגיא לשיא כל החומרים מפציצים , אבל בתכלס דיבול הוא מאוד אנבולי לפי דעתי הוא לא רק מעלה בכח

דיבול הוא לא אנאבולי מאוד בכלל - רק תראה את היחס שלו 90:210 בשביל ללמד באמת עד כמה התכונות האנאבוליות שלו משניות.
כמובן שזה לא רק זה, יש עוד דברים שהופכים אותו ללא אנאבולי במיוחד

זה כי אתה לא באמת ראית דברים נכונים.
מה שראית אותם עולים זה המון נוזלים תוך תאיים שמוציאים את השריר החוצה (קצת בדומה לסינטול אבל לא) ולכן זה באמת נראה כאילו מדובר בסיבי שריר - אך זו אשליה בלבד.
בוא אני אגלה לך סוד - אי אפשר לאבד 90% מסה בגלל שלא עשית PCT אחרי דיבול - במיוחד אם אתה מתאמן ושומר כמו שצריך.
תאבד קצת יותר זה כן אבל בטח שלא 90% - כולה כולה דיבול - הוא לא משבית כזה כזה רציני.
אתה צריך PCT בעיקר כדי לא לחטוף אפקט ריבאונד של אסטרוגן וג'ינו.

בקיצור - סיפורי פוגי.
דיבול הוא לא אנאבולי ממש וצריך להיות גם דפוק לקחת אותו לבד.

זה לא קשור - הם לא איבדו 90% מסה - רק נוזלים ועוד טיפה מסה.

ברגע שאתה יורד מהחומרים הגוף שלך מאבד המון מאסה, אפילו עם אתה עושה PCT נכון בכל זאת אתה מאבד מאסה.

זה לא נכון! ברגע שאתה יורד מחומרים בצורה נכונה אתה לא אמור לאבד בכלל המון מסה.
אתה אמור לאבד שריר (ללא חישוב נוזלים) אולי חצי קילו עד קילו נקי וזה בסייקלים משביתים מאוד.

בקיצור אני מכיר אנשים שמבצעים סייקל שנתי (אחד) ונראים מצויין , אני לא יודע מה אתה עשית אבל בכל אופן זה יפה שאתה ראליסטי

סייקל שנתי אחד טוב לאדם שלא מתחרה זו הדרך הממולצת לשמור על הבריאות, על התקדמות ליניארית ועל תוצאות יפות מאוד.

דיבול הוא לא אנאבולי מאוד בכלל - רק תראה את היחס שלו 90:210 בשביל ללמד באמת עד כמה התכונות האנאבוליות שלו משניות.
כמובן שזה לא רק זה, יש עוד דברים שהופכים אותו ללא אנאבולי במיוחד

זה עדיין לא סותר שיש לו תכונות אנבוליות , לחומר הזה יש המון כח וקראטין זה לא ...

זה עדיין לא סותר שיש לו תכונות אנבוליות , לחומר הזה יש המון כח וקראטין זה לא ...

לא הבנתי מה אתה טוען - כי נראה שאתה מנסה בכוח להוכיח שאתה צודק.
אני לא אמרתי שדיבול לא אנאבולי - אני אמרתי שהוא לא ממש אנאבולי - כלומר עליית המסה איתו מתונה מאוד ולא כזאת וואוו.
כאשר מן הסתם מתסכלים על סטרואידים אחרים ולא על קריאטין - קצת מצחיק שאתה משווה קופים לבננות על אף שקופים אוהבים בננות האחד פרי והשני חיה.

לסיכום ובלי יותר מדיי להתפלפל - מה שאני אמרתי שבגלל שדיבול הוא סטרואיד חלש יחסית במבנה האנאבולי שלו - והיתרון האמיתי שלו זה כוח
ואלו עובדות שאף אחד אני מאמין פה לא מכחיש.
אז הגיוני יותר דווקא להמתין לאנאבוליות גבוהה מחומרים אחרים ואז לתסף בכוח - שני התכונות יחד יביאו תוצאות טובות בהרבה וזה היגיון בסיסי.

אז לא הבנתי איפה פה בכלל הצגתי סתירה? שהרי מראש לא אמרתי שדיבול לא אנאבולי - אלא שהוא חלש בתחום...

לא הבנת אותי אחי , אני ניסיתי להגיד שעם דיבול יש המון כח וזה קצת סותר את זה שאתה עולה המון בכח ויש לו תכונות אנבוליות חלשות , לא ניסיתי להגיד שאתה סותר פה משהו כי בתכלס זה ידוע שיש לו תכונות אנבוליות חלשות אז זה לא מובן .

לא הבנת אותי אחי , אני ניסיתי להגיד שעם דיבול יש המון כח וזה קצת סותר את זה שאתה עולה המון בכח ויש לו תכונות אנבוליות חלשות , לא ניסיתי להגיד שאתה סותר פה משהו כי בתכלס זה ידוע שיש לו תכונות אנבוליות חלשות אז זה לא מובן .

אז כנראה ששוב לא הבנתי.
כי אני לא מבין איך העליה בכוח מתקשרת ליכולות אנאבוליות?
דיבול מעלה בכוח מבלי להעלות אותך במסה בכלל - כך שאין קשר בין העליה בכוח שאתה מרגיש לבין המסה

אז כנראה ששוב לא הבנתי.
כי אני לא מבין איך העליה בכוח מתקשרת ליכולות אנאבוליות?
דיבול מעלה בכוח מבלי להעלות אותך במסה בכלל - כך שאין קשר בין העליה בכוח שאתה מרגיש לבין המסה
אז כבר עדיף להשתמש עם אנדרול שהאנבוליות שלו 320 על 45 אנדרוגני
וגם נותן כח באותו רמה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית