אני כרגע מנסה להרזות/להתחטב אין לי ממש תפריט מסודר אבך אני משתדל לאכול מספיק חלבון ביום. הנה מה שאכלתי ביומיים האחרונים:
יום שלישי:
על הבוקר: 5גרם קריאטין + קוטג + 3 פרוסות לחם קל מלא+נס ללא סוכר
צהריים: חזה עוף + כוס וקצת של מקורני בלי רוטב
אחרי אימון: שייק חלבון + ממרח תמרים על פרוסת לחם
ערב טונה
לפני שינה: 2 פרוסות לחם קל עם קצת חומוס וחזה עוף
יום רביעי:
בוקר: קריאטין,2 ביצים+2פרוסות פסטרמה טוגנו ביחד לחביתה בקצת שמן זית. +דפרוסות לחם קל.
צהריים: מוקפץ חזה עוף עם ירקות + כוס אורז
אחרי אימון: שייק חלבון + בננה+משמש
ערב: טונה +נס+ קוס חד פעמית של מיץ (תות קווי-זה היה סתם כי התחשק אבל אני מניח שזה לא פוגם קשות בדיאטה כי זה רק איזה 30 קלוריות)
עושה שלוש אימוני fbw + חצי שעה אירובי אחרי כל אימון משקולות + 3 אימוני אירובי של שעה ובטן
שותה בסביבות ה 4 ליטר מים ביום.
אני אומר לצרוך כ 1800 קלוריות ליום ו160 גרם חלבון כדי לרדת במשקל.
זה טוב לצרוך קריאטין בזמן חיטוב?
תוך כמה זמן אני אמור לראות ירידה במשקל או שבגלל שהקריאטין סופח נוזלים תהיה בעיה לראות את זה כל עוד אני משתמש בו.
מאז שאני משתמש בקריאטין (כולה 3 ימים אני מרגיש יותר חזק והמשקלים גם עלו אולי זה גם פסיכולוגי קצת)
תודה מראש לכל העונים/מגיבים.
יום שלישי:
על הבוקר: 5גרם קריאטין + קוטג + 3 פרוסות לחם קל מלא+נס ללא סוכר
צהריים: חזה עוף + כוס וקצת של מקורני בלי רוטב
אחרי אימון: שייק חלבון + ממרח תמרים על פרוסת לחם
ערב טונה
לפני שינה: 2 פרוסות לחם קל עם קצת חומוס וחזה עוף
יום רביעי:
בוקר: קריאטין,2 ביצים+2פרוסות פסטרמה טוגנו ביחד לחביתה בקצת שמן זית. +דפרוסות לחם קל.
צהריים: מוקפץ חזה עוף עם ירקות + כוס אורז
אחרי אימון: שייק חלבון + בננה+משמש
ערב: טונה +נס+ קוס חד פעמית של מיץ (תות קווי-זה היה סתם כי התחשק אבל אני מניח שזה לא פוגם קשות בדיאטה כי זה רק איזה 30 קלוריות)
עושה שלוש אימוני fbw + חצי שעה אירובי אחרי כל אימון משקולות + 3 אימוני אירובי של שעה ובטן
שותה בסביבות ה 4 ליטר מים ביום.
אני אומר לצרוך כ 1800 קלוריות ליום ו160 גרם חלבון כדי לרדת במשקל.
זה טוב לצרוך קריאטין בזמן חיטוב?
תוך כמה זמן אני אמור לראות ירידה במשקל או שבגלל שהקריאטין סופח נוזלים תהיה בעיה לראות את זה כל עוד אני משתמש בו.
מאז שאני משתמש בקריאטין (כולה 3 ימים אני מרגיש יותר חזק והמשקלים גם עלו אולי זה גם פסיכולוגי קצת)
תודה מראש לכל העונים/מגיבים.