הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית לאחר כחודש בתוכנית ששיתפתי אתכם מתייעץ

• פותח/ת השרשור adam13
  • פורסם בתאריך

adam13

משתמש מתחיל
213
7
נק' מוניטין:
14
213
7
לפני כחודש פרסמתי אשכול :
http://www.lbs.co.il/threads/44158/
נכון שלא עבר המון זמן ואני מתאמן רק 3 פעמים בשבוע ולפעמים הם יום אחרי יום כי זה סופש(צבא)... אבל יש לי כמה בעיות ושאלות.

המטרה שלי הייתה להצליח לשמר מסה וזאת מבלי להשמין ואני מרגיש אפילו שגדלתי מעט, אך בכל זאת מרגיש שלא ממצה עד הסוף ולכן מתייעץ..
הנה התוכנית למי שאין כוח להיכנס ללינק..

A
מתח עד 5 סטים למצוא את ה RM5 שלי מחדש בכל אימון וברגע שהגעתי אליו אני מפסיק(גם אם זה בסט שלישי)
מקבילים 5x5 ב-80%RM5 דקה מנוחה.
-
בכל שבוע עובד לסירוגין בשיטה: השבוע מתח rm5 ושבוע הבא המקבילים יהיה rm5. והשני יהיה 80%.

לחיצת כתפיים בעמידה עם משקולות (חזרות לכל סט פירמידה יורדת 21-15-9)
בסופר סט עם לאנצ'ים בלי משקל - שניהם בעבודה מהירה.

B
לחיצת כתפיים 5x5 דקה מנוחה (כוח, משקל קבוע כל הסטים).

דדליפט + מתח עם משקל בסופר סט - חז' 10+10 3 סטים -
פותח שעון וזמן עבודה = זמן מנוחה.
לחיצת חזה (בנץ') + סקוואט באותה השיטה 10+10 3 סטים זמן מנוחה = זמן עבודה.

המשקלי עבודה נשארו כמעט אותו הדבר, בחלק עליתי אבל לא המון:

והבעיות הן:
1) מרגיש שB אימון הרבה יותר חזק
2) לדעתי בדדליפט ובנץ החזרות גבוהות מידי ולכן אני לא מצליח להתקדם גם במשקלים ... יש מה לשנות בתוכנית?

הנה ככה עושים מסה נקייה:

uborka.jpg

• פותח/ת השרשור
למה אתה מ
סבך את העולם עם מציאת rm5 זמן סט=זמן מנוחה פירמידות?
נראה שאתה מסתמך על מליון מיתוסים.
למה לא תכנית מוכרת?
כמו ss למשל? כי אין לי זמני אימון אידאלים ושינה, ואני ניסיתי לפני כמה חודשים ואחרי חודש וחצי התחילו לי כאבים... אז אני עושה מרכיבים מss אבל גם דברים שהם lite ומפצה על זה בזמני מנוחה קצרים וסופרסטים..

כמו ss למשל? כי אין לי זמני אימון אידאלים ושינה, ואני ניסיתי לפני כמה חודשים ואחרי חודש וחצי התחילו לי כאבים... אז אני עושה מרכיבים מss אבל גם דברים שהם lite ומפצה על זה בזמני מנוחה קצרים וסופרסטים..
הבנתי,
לדעתי אתה צריך ללכת על fbw 3 פעמים בשבוע, לשלב בפנים את כל המורכבים וזה לדעתי אמור יותר להועיל.
גם יותר הגיוני בשבילך בעניין של הזמן. אבל פה יהיה לך בעיה עם היום אחרי יום. מה היציאות שלך בצבא?

• פותח/ת השרשור
הבנתי,
לדעתי אתה צריך ללכת על fbw 3 פעמים בשבוע, לשלב בפנים את כל המורכבים וזה לדעתי אמור יותר להועיל.
גם יותר הגיוני בשבילך בעניין של הזמן. אבל פה יהיה לך בעיה עם היום אחרי יום. מה היציאות שלך בצבא?

בלי קשר ליציאות, אני מרגיש שאני ממש קרוב למה שאני צריך..
רק צריך לשנות קצת בסמנטיקה...
אולי את התרגיל השלישי הכתפיים בA מרגיש מיותר...
ולשנות את מספר החזרות בחלק מהתרגילים כדי להרים יותר ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית