הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מסה עד 20% שומן

מצב
השרשור נעול

tomer11

משתמש מתחיל
19
0
נק' מוניטין:
0
19
0
אני עכשיו על 15% שומן בערך ואני רוצה להתחיל מסה אז לא נראה לי שיש טעם

להגיע ל18% שומן ואז לחטב אז כדאי לי לעשות מסה עד 20% שומן?

*החילוף חומרים שלי הוא איטי-בינוני (אני בערך מחרבן פעם ביומיים-שלושה) אם זה חשוב

יציאות בשירותים לא מראות על חילוף החומרים, אתה לא יודע את החילוף חומרים שלך אל אם תלך להיבדק במכונת BMR בוינגייט.

איך שאתה מרגיש. אני הייתי ממליץ על חיטוב קטן עד 12 אחוז ומתחיל מסה באופן הכי נקי שיש.

תעשה מסה. חיטוב זה סבל אם אתה עושה אותו כמו שצריך או ביזבוז זמן אם אתה מורח אותו ומחרטט. אם אתה לא מקיא כשאתה עובר ליד מראה אין שום סיבה. תתאמן חזק ותאכל נקי ואולי לא תצטרך לעשות חיטוב בכלל כי אתה תהיה מרוצה מאיך שעוד 10 קילו שריר נראים עליך גם באחוזי שומן שאתה נמצא בהם עכשיו.

• פותח/ת השרשור
זה אני בתמונה אחרי אימון לפי דעתך זה עד כדאי כך מגעיל שי אפשר להסתכל עליי?

זה ממש לא מה שאמרתי ובטח שלא יכלתי להביע דעה לפני שצירפת תמונה. מה שניסיתי להגיד זה שחיטוב זה בעיקר בשביל ההרגשה שלך. אם אתה מרגיש נח עם הגוף שלך אז אין סיבה לעשות חיטוב בגלל הסיבות שציינתי (זה סבל וזה דורש המון התמדה כדי לראות תוצאות).
עכשיו שאני רואה את התמונה אז אני יכול להביע את דעתי והיא שחסר לך מסה. עזוב אותך מאחוזים. 20 או 15 או 18 זה סתם מספרים. תתאמן חזק, תאכל כמו שצריך, תתמיד במשך שלושה חודשים. כשתגיע לשם תחליט מה אתה רוצה לעשות הלאה. לשנות, להמשיך או לעבור לחיטוב או כל דבר אחר.

• פותח/ת השרשור
3 חודשים רק של מסה?

אני יותר חשבתי לכיוון של חצי שנה מסה נקייה (300-500 קלוריות מעל התחזוקה)

אני לא אומר שתעשה רק 3 חודשים. מה שאני אומר זה שתחליט מה אתה עושה - תוכנית אימון + תוכנית תזונה. תדבוק בה למשך 3 חודשים ואז תעשה הערכה מחדש. יכול להיות שתהיה מרוצה ממה שהשגת בשלושה חודשים ותרצה להמשיך עוד 3. יכול להיות שתרצה לשנות משהו. יכול להיות שטיל איראני יפגע בחדר כושר שלך. בקיצור לא תדע עד שלא תעשה.

אחי אין מה לדבר על אחוזי שומן במצב שלך

אין לך כמעט שרירי ומאסה שממנה תחטב
תעשה מאסה לפחות שנה, תשתדל שהיא לא תהיה יותר מדי מלוכלכת
תעשה גם אירובי אחריאימון כח 20 ד' בערך 3 פעמים בשבוע
אחר כך תעלה שוב תמונה ואפשר יהיה לראות אם יש טעם לחטב

אני בדעה לחטב עד 10 % בערך ואז לעלות די נקי
אבל זה למשהו שמתאמן ויש לו מאסת שריר מכובדת

לך לפסיכולוג...
בגיל שלך אתה באמת שואל שאלה כזאת ברצינות? מה אכפת לך מה אחרים חושבים על הגוף שלך.
טוב לך איתו? תשם זין על כולם (סליחה על הביטוי).
לא טוב לך איתו? תעבוד קשה כדי לשפר את מה שאתה רוצה.

• פותח/ת השרשור
לך לפסיכולוג...
בגיל שלך אתה באמת שואל שאלה כזאת ברצינות? מה אכפת לך מה אחרים חושבים על הגוף שלך.
טוב לך איתו? תשם זין על כולם (סליחה על הביטוי).
לא טוב לך איתו? תעבוד קשה כדי לשפר את מה שאתה רוצה.

לא טוב לי איתו ואני רוצה לשפר אותו השאלה איך לשפר אותו עם מאסה או חיטוב?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית