הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פציעה בפרק כף היד מקלין (כבר שבוע וחצי...)

Crossfiter

מושעה
5,953
3,737
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
11,185
5,953
3,737
יום חמישי לפני שבוע וחצי עשיתי קלין 100 ק"ג ושתפסתי אותו הוא קיפל לי את 2 הידיים אחורה בצורה כואבת , ישר זרקתי את המוט אבל הכאב נשאר. כואב לי מאד שאני מקפל את היד אחורה (כאילו עושה תנועה של מתפלל ולוחץ את היד אחורה) ב2 הידיים כואב לי אבל יש לציין שאני מצליח לעשות מתח ודדליפט. הכאב פשוט לא עובר - גם שאני מנסה ללחוץ מוט ריק זה כואב.
ללכת לעשות צילום ? (זה סתם קוץ בתחת עכשיו) אורטופד? (גם קוץ בתחת) לחכות שזה יעבור? אולי התפתחה דלקת?
יש לציין שהכאב עצמו הוא בכלל מתחת לפרק כף היד כלומר אם לוקחים קו ישר מהאגודל (מהצד החיצוני שלו) למטה ומגיעים בערך 3 ס"מ מתחת לפרק כף היד , שם כואב לי (אולי רצועה כלשהי!?)

מישהו יודע משהו על זה? תודה לעוזרים

עם כאב כזה מורכב אתה ממשיך להתאמן על האזור הכואב?
קח הפסקה של כמה ימים טובים ותראה אם הכאב פוחת...אם לא.. תגש לרופא שיתן חוות דעת שלו. !

יום חמישי לפני שבוע וחצי עשיתי קלין 100 ק"ג ושתפסתי אותו הוא קיפל לי את 2 הידיים אחורה בצורה כואבת , ישר זרקתי את המוט אבל הכאב נשאר. כואב לי מאד שאני מקפל את היד אחורה (כאילו עושה תנועה של מתפלל ולוחץ את היד אחורה) ב2 הידיים כואב לי אבל יש לציין שאני מצליח לעשות מתח ודדליפט. הכאב פשוט לא עובר - גם שאני מנסה ללחוץ מוט ריק זה כואב.
ללכת לעשות צילום ? (זה סתם קוץ בתחת עכשיו) אורטופד? (גם קוץ בתחת) לחכות שזה יעבור? אולי התפתחה דלקת?
יש לציין שהכאב עצמו הוא בכלל מתחת לפרק כף היד כלומר אם לוקחים קו ישר מהאגודל (מהצד החיצוני שלו) למטה ומגיעים בערך 3 ס"מ מתחת לפרק כף היד , שם כואב לי (אולי רצועה כלשהי!?)

מישהו יודע משהו על זה? תודה לעוזרים

אם אתה מצליח לבצע דדליפט ומתח , אזי אומר שאין פגיעה רצינית ברקמות הרכות. האם יש כאב בזמן לחיצה ישירה על עצמות כלשהן בכף היד/אמה?
ככל הנראה מדובר במתיחה חזקה מדי של השרירים , ובעיקר הגידים המכופפים , אם כי אסור לשלול פגיעה מפרקית/גרמית.

• פותח/ת השרשור
אם אתה מצליח לבצע דדליפט ומתח , אזי אומר שאין פגיעה רצינית ברקמות הרכות. האם יש כאב בזמן לחיצה ישירה על עצמות כלשהן בכף היד/אמה?
ככל הנראה מדובר במתיחה חזקה מדי של השרירים , ובעיקר הגידים המכופפים , אם כי אסור לשלול פגיעה מפרקית/גרמית.

תודה רבה על התגובה המרגיעה! לא אין לי כאב בלחיצה ישירה על המקום, רק במהלך כיפוף של היד אחורה, זה באמת מרגיש כמו מתיחה ולא משהו בעצם עצמה

קרה לי פעם משהו דומה לפני איזה שנתיים
כשמעדתי על אבן ונפלתי על הידיים
הלכתי לרופא והוא אמר שזה מתיחה של השריר ושום דבר לא מסוכן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית