עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה לא מצליח את הכדור הזה ספציפית או כל כדור?
זאת בידיוק העצה שרציתי לתת, אני במשך שנים (עד גיל 15 בערך) לא הצלחתי לבלוע כדור בחיי עד שגיליתי שרק עם הטיית הראש לאחור אני מצליח.ניסית להטות את הראש לאחור כשהכדור בפה עם מים ואז לבלוע?
לא בקיא בפתחי הנשימה אבל עם עובדות אי אפשר להתווכח.הטיית הראש לאחור?? אם כבר הטיית הראש קדימה כשאתה מטה את הראש אחורה את מרחיב את פתחי הנשימה
אתה צריך לראות את המגנזיום של ויטה קוסט, נראה אותך מדבר על גודל של כדורים אחרי זה.
כשאתה לוקח את הכדור, שים אותו על סוף הלשון ותכניס הרבה מים לפה, זה ייבלע בקלות.
תנסה לבלוע רוק שהראש שלך מוטה אחורה וכשהראש שלך מוטה קדימה, תעדכן אותי מה היה לך יותר קל 😃לא בקיא בפתחי הנשימה אבל עם עובדות אי אפשר להתווכח.
אני שם את הכדור על הלשון (לקראת הסוף) ולוקח שלוק גדול של מים.חיפשתי מישהו שיגיד את זה,אני כבר שבוע מנסה לבלוע את החרא הזה.
יש לך עצות? האם אפשר להמיס את זה במים ואז לשתות?
אני נחנק כול פעם שאני מנסה לקחת את זה,זה פשוט עצום
תנסה לבלוע רוק שהראש שלך מוטה אחורה וכשהראש שלך מוטה קדימה, תעדכן אותי מה היה לך יותר קל 😃
שלוש אנשים בפוסט כולל זה שהייתה לו את הבעיה מספיק או שצריך עוד?תודה רבה חברים, שמתי את הכדור בפה, קצת מים, הטתי לאחורה וזה נבלע כמו כלום 😃
אני שם את הכדור על הלשון (לקראת הסוף) ולוקח שלוק גדול של מים.
לא מיד לבלוע, תכניס הרבה מים לפה ותבלע, זה ירד בקלות.
גם אני צריך 2, אם זה ממש ממש קשה תקנה אולי טוחן כדורים ותבלע את זה עם כוס מים.אני ינסה עוד מעט ויגיב.
איזה זיין שאני צריך 2מגנזיום