הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר פחמימה אחרי אימון ישר מורידה את הGH?

AsherIsPW

מושעה
632
17
נק' מוניטין:
8
632
17
שלום
לקאי גרין יש תזונאי חדש ששמו ג'ורג פאלח הוא עושה גם הרצאות בנושא תזונה לטענתו אחרי אימון צריך חלבון ממקור WHEY כי הוא נספג הכי מהר וצריך להכניס אותו 25 דקות ישר אחרי האימון.
ואז שעוברים ה25 דקות ניתן להכניס פחמימה , לטענתו פחמימה מורידה את הGH שאנחנו מעלים באימון עצמו וככה משיגים פחות תוצאות.
מה דעתכם על מה שהוא אומר? נכון או לא ? למה ?

השאלה היא למה אני צריך שהחלבון יספג "הכי מהר" ו-25 דקות ישר אחרי האימון....

אני מכיר שצריך לצרוך פחמימה פשוטה אחרי אימון כמו סוכר ענבים שכדי להפריש אינסולין כדי לדכא את המצב הקטבולי שאחרי האימון.וגם להחזיר לגף את הסוכרים שאיבד במהלך האימון.

מה שאומר ג'ורג פארה זה מין הסתם נכון , זה בן אדם רציני ותזונאי של רוב הבילדרים בעולם.

נערך לאחרונה:
אתה שם לב שזה, בעצם, סרטון פרסומת לאיזה תוסף?

כן , אני מודע לפרסום הסמוי הזה , הבן אדם לא סתם עושה סמינר בכיף של הסבבי באבי שלו . יש בזה כמובן פרסום למוצר שהוא פיתח.
בגלל זה אני מתרכז בעיקר ולא בטפל...כאילו על מנת לתת לגוף תמקס תקנה תתוסף שדיבר עלו , אז אני עושה הפרד ומשול !... כן צריך התנהגות מסוימת אחרי אימון אבלללל את התוסף אתה יודע איפה ידחוף 😃...

אתם עוסקים בשטויות. מתי תאכלו את הפחממות לא באמת ישנה למתאמנים ברמות שלנו. מתי תביני את זה שהעיקר זה לאכול את הערכים, זהו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית